Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
biztos mindenki visszafolytott lélegzettel várja/várta:) a patchet ;)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Ennyire kihalt itt minden?

Live your life like it\'s your last day...

Már megcsináltam.

I-NoVa
LOL, jó ötlet :). Csak ki kell rakni a fõoldalra a címet, meg a szöveget, hogy küldj felbélyegzett válaszborítékot és egy üres CD-t :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
A Colin 2 2,5 giga volt. De a fileokat lecsomagolva egyenkent zip-be ~300 mega, es a jatek futatta. Gratulalok;))
M@TriX
de ez az internet, vagy elküldöd nekem CDn a képeket? ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Colin3: Pl csak a kommentátor hangjai több mint 400 mega tömörítetlen wav, a többi hangról nem is beszélve. A textúrák is bmp. Az enter the matrix hasonlóan DVD-re terpesztett aztán CD-re átrakosgatott játék, tipikus példája a lustaságnak, minek optimalizálni, jó lesz az 4 cd-n...

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
sztem amíg az ország nagy részében még faszom ADSL és UPC sincs addig ez a legnagyobb hülyeség.
Még szép hogy a jövõben amikor mindenki Mûholdal fog netezni és az agyunkba lesz beépítve a szgép akkor nem kell erre figyelni, de sztem az a legnagyobb lámaság ha 1 MB-ba nézed meg amit 200k-ban is tök ugyan azt látod. Minõségromlás nélkül...
Mi köze a colin mc-rae 3-nak és az enter the matrix-nak ehhez?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Ugyanmár, nem láttad a colin mc-rae 3-at, vagy az enter the matrixot? Ezentúl oldalamra kizárólag tömörítetlen TGA formátumban fogom feltenni a fotókat, és nem csinálok elõnézetet, csak úgy tömören egy rakásra a full méretet, a jövõ efelé halad...

Holnapra meglesz.Jóccakát.

M@TriX
sztem ne .bmp-ket rakjál föl, mert sztem 1 MBot egy képre kevesen fognak pazarolni. ;) De mintha már mondtam volna, meg szerintem a jövõben jó ha hozzászokik az ember. Otimalizálni jó dolog...

Örömmel jelentem be, hogy egy új (kis) oldal indul az alábbi címen:ez a link.

Alexease
Kuldj egy 150x70 pix bannert, kiteszlek az oldalamra. Egy kicsit elfelejtettelek:(
SecMan
Ezt pár hete már tudjuk ;)

mafiahq
thx

M@TriX
hát ezt eddig is tudtuk, de mérget nem vennék rá. Majd meglátjuk...

amúgy ez állati jó:

Végre valami jó hír.:)

Uj hir a Patch-rol ! !
Digital Tuning Oldalan Megnezheted
Bocs Sracok Ma Meg tegnap keso este a dot.tk bugja miatt nem tudtatok az oldalt elerni... De most mar mukodik minden ujra es tobbet ilyen nem fordul elo.

Digital Tuning
Rosco
A játék egyszerûen játszhatatlanná vált a gépemen. Kb. 10 perc játékidõt engedélyez a számomra után irány a desktop. A patchig el sem indítom.

A patchhez gondolom eredeti exe kell majd. Vki tudna majd prezentálni egyet, plíz?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

SecMan
A kocsi sok minden nélkül el tud indulni

SecMan
Azt tudjuk hogy készül, és hogy csak egy patch lesz, ezért abban szeretnének minnél több hibák kijavítani és hiányosságot kijavítani, ezért inkább tovább készül, mintsem hogy jelentõs bugok bennmaradjanak. Szvsz annyival tovább készül amennyivel késõbb kellett volna kiadni a játékot...

Falabu
Nekem elindult ékszíj nélkül is.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

T-boy
Gyerekek!
Játszunk "Ki mit tud"-ot.
Ki mit tud a patchrõl?

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

SecMan
Várd meg a patchet ;)

I-NoVa
Pedig írtuk. Az ékszíj bug, a superchareger is, úgyhogy egyiket sem tudod még feltenni.

MikX
Hello Everyone!
Lenne egy kis kérdésem így "koránreggel"!!
Az MC-re a v8-ra mindent felraktam, csak az ékszíjat nem, mert azt nem engedi!! Ez is bug? De nem lehet, mert amikor megveszem akkor rajta van, csak ha feltuningolom, akkor nem lehet rátenni!!
Ez pl. lehet azért is, mert csak egyféle alkatrész lehet mindenbõl, pl. ilyen fõtengely, akkor ilyen dugattyúk és mindennek ugyanazt a nevüt kell nézni???
Meg még egy kérdés!
Hogy lehet MC re Superchargert tenni??
(Visszanéztem a fórumba, de egyik kérdésemre sem találtam semmit)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Jóccakát all.

SecMan
az slrr-ben: használd a repair all gombot amíg azt nem írja hogy már nincs mit javítani.
sl-ben: szedj le MINDENT a kaszniról és a kasznit húzd a repair gombra.

mafiahq
még 1 utolsó kérdés és hogy lehet javítani a külsõ kasznit? amit nem lehet szétszedni pl oldala, horpadások stb.stb. ezt hogy lehetne orvosolni :)?

mafiahq
jah kösz! ;P nem láttam!

malter
mondom ráviszed a "sell"ikonra az eldni kivánt alkatrészt,amivel az autot is eladod
SecMan

mafiahq
Nem tudná valaki?

1.: Az elején kevés cuc van, majd egyre több.

SecMan
majd a jövõ héten :)

malter
pecs látom nincs még,remélem lessz hamarosan,bár attol tartok nem változtat annyit a gamén,amennyit várunk:)
malter
megfogod az alkatrészt egérrel és sell ikon
M@TriX
2: az arra jó, hogy megnézed, hogy beindul-e a motor...

Devil_Gy
Megtaláltam köszi!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
Nova: Ezek a háttérképek honnan vannak??
(Baiern)

mafiahq
Help, hogyan lehet eladni a felesleges alkatrészeket???

I-NoVa

I-NoVa
True. Ahogy a képeken látszik, mintának a 2000-es mustang jó alap, de kicsit agresszívabb formát kapott like bmw, tehát nem nevezhetjük semminek.

I-NoVa
Ezt már egyszer kiveséztük itt a fórumon, de kerestem azért képeket bizonyítékul:

SecMan
Jópár oldallal korábban már van pár kép mustang-okról(újak persze), amikr igen nagy hasonlóságot mutatnak a Baiern-re, csak ha meg mustang akkor miért Baiern a neve...

[NST]Cifu
Szerintem a buglista már eléggé kerek, legalábbis Matrix legutóbbi listája nagyon kerek volt, ha minden igaz a hibajavítás már úton van :)

A kocsik eredetére való részt emlékeim szerint lezártuk, anno mintha Tamás is említette volna, hogy a kocsik nem egyenesági másolatok, hanem több autóból plusz a saját ötleteikbõl lettek összegyúrva. Szóval fölösleges azon veszekedni, hogy pl. a Baiern Devisport az most BMW vagy Mustang - az sem nem BMW, sem nem Mustang, hanem Baiern DevilSport...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
A cars részlegben már találtam hibát, amit BMW-nek hisztek, valójában mustang. Amúgy tetszenek a festések, fõleg a hondáé.

I-NoVa
Nem halt meg, csak patchre vár...

Devil_Gy
Bizony nem halt meg! Lesz még egy magyar fansite! de arra várni kell még egy két napot!