Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
egyébként sajna nem. a modellezéssel csak nemrég kezdtem foglalkozni az Operation Flashpoint kapcsán, de eléggé az elején vagyok.
(amúgy szívesen segítenék. kéne pár új verda a játékba
)
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Az segíteni fog!!!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Ha WinXP-d van, és úgy csinálja a restart-ot, akkor valószinüleg valami HW/SW problémád van, ezeknek már csak a lehetõséget is fél napig lehetne sorolni.
Javaslatok, ötletek:
-Videókártya drivert uninstallálni, majd újra felrakni
-Ugyanez a hangkártya driverrel
-DirectX 9 felrakása
-Ha valami húzva van a gépben (proci, ram, videókártya, stb.), akkor visszaállítani alapsebességbe
-A játék újrainstalálása
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Live your life like it\'s your last day...
Demonnal be raktam oszt kesz
Kuldj E-mailt a [email protected] cimre.
Megujjult a Downloads ! Mostmar Letolthetok alkatreszek is.
Digital Tuning
A no-cd megoldaná!
Szval az lenne a próblémám,hogy van egy (forum.supergames -es fórum azt hisztem ez még a réggebbi) és elfelejtetettüka kódot😞(Szal honnan tudnánk elkérni a kódott?Hosszú történet,hogy hogy volt..engem az érdekel,hogy kinek kell írni ez ügyben..elõre is kösz..
Bocsi!
NFS:Underground ha jól gondolom arcade lesz, ergo unlockolsz egy új alkatrészt, 2 katt és már jobb is a kocsid, de ne nekem legyen igazam 😊
Mostanaban sajnos nulla idom, igy kimaradok a jobol, de tenyleg sok valtozas lesz. Nem csak a bugmentessegre lehet szamitani, hanem a jetekmenetbeli valtozasokra is. Es persze az emlitett az uj feature-ok, amik nem csak a grafikan fognak meglatszani😉) Es persze, az aranyaban megnovelheto jateksebesseg is (fps). Tobb helyen is talaltak gocpontokat😉
Akar hogy is nezzuk, erdemes minnel tovabb huzni a patcheles, mert annal jobb lesz😉 (Persze uzletileg, nem biztos hogy kifizetodo...) De nem lesz hasonlo "jatek minosegu" mas program, amiben ennyi a lehetoseg (gyorsulas, varos, teszt stb.) Persze, jon az uj NFS, de azt szerintem mindenki belatja, hogy "parasztvakitas".
Es ha megnezzuk, hogy milyen "regota beszedtema" ez a jatek, es mennyien foglalkoznak vele, ahoz kepest, hogy elvileg "hasznalhatatlan", az azert jelent valamit😉
Ha nem lesz 3. resz (
) es ha nem lesz 2. patch, akkor szerintem megeri meg azt a nehany hetet a varakozas. Én csak azt nem szeretem, mint amit érezhettek, hogy nem hall az ember semmit, csak azt látja, hogy nem jelenik meg a patch. De most nem az Activision-nál van, hanem az Invictusnál, így 100%-ra mondom, hogy amíg meg nem jelenik addig újabb fícsörök és javítások gyártódnak...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sl2-bõl érdemes megszerezni az iso-t vagy a rip is jó? (majd patch-el 😊)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
mi az a MC2?
Mit tud a játék?
Mi a pontos neve?
(az mondjuk igaz, hogy akkor az AI-t is tuningolni kellene, mert így is simán állva lehet hagyni õket)

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

Vártam is mint a mikulást aztán puff! semmi!
Nem sürgetem öket inkább legyen tényleg jó !
(Várni csak várni, mindig csak várni...
)Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun