Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king13
nincs ilyen 😊

őőő

king13
úgy natürlich ahogy a múlt héten? 😊

őőő

M@TriX
😉 natürlik 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Charly
Úgy legyen

SecMan
ámen

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

bfg900
Várható.
Nekem sajna csak egy Microsoft Side Winder Precision Racing Wheelem van, de anno az Insanet jól nyomtam vele.

Live your life like it\'s your last day...

SecMan
Szívesen.

mafiahq
kössz!

SecMan
Mátrix: várható hogy ezen a héten kijön a patch?

SecMan
Mindig olyannal versenyezz aki a clubban elõtted van, így jutsz feljebb a ranglétrán, és ha az elsõt is megverted, akkor versenyezhetsz a másik klub utolsó helyezetjével, és ha õt megverted akkor kapsz új garászt. Ha jól emléxem 😉

mafiahq
Az SL el játszok 12. vagyok a clubnál mentem 106 futamot van 100.000 dollárom és még mindig az elsõ szigeten vagyok mikor lépek át már a másodikra ??

[NST]Cifu
Az SL-ben nincs se kipörgésgátló, se ABS.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ÁjjLe BoBBi
nem nyultam semmit hozza...nemtom mi aneve a jatekban de az az autom volt ami egy 4-es golfra hasonlit...nem nyultam semmit hozza

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hmuda
Már milliószor megkérdezte, de jobb képben maradni. 😄

Vmi hír a peccsröl?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ÁjjLe BoBBi
bár azért volt már mikor elég szépen megakadt

ÁjjLe BoBBi
nemtom...nekem a default video beállításaim vannak (800x600 32bit) es eleg jol megy (1800XP, GEF4 MX 440 SE)

ÁjjLe BoBBi
és a peccs mikor jön ?

ÁjjLe BoBBi
😊) komoly a kérdés ? 😊) LFS bajnokságban helytáll a kicsike, akkor ebben miért ne lenne jó ? 😄 egyébként Microsoft Sidewinder FFB

Hát Bobbi,én is küzdöttem vele egy keveset.Az irányítást még csak-csak meg lehetne szokni,de amikor 2200-as AMD-vel,meg geforce4 ti 4200-assal is beszaggat minden egyes versenynél,az már durva. Nem ritka a 7-8 Fps sem.Egyedül 640*480-ban megy szinte szaggatásmentesen,de úgy olyan ronda,hogy még a feliratokat se tudom elolvasni sehol.

Én is a patch-et várom,hátha van még remény. Mert amúgy a téma nagyon jó szerintem.
[NST]Cifu
Várd meg a patchet.

Milyen kormányod van?

ÁjjLe BoBBi
gyerekek ! gyõzzetek meg hogy ez a játék nem szar úgy ahogy van!!! nagy bajom nincsen, csak az iranyitassal !!! hat lol amit muvel ez az auto !!! ha leveszem teljesen a steering helpet, akkor nem lehet megfogni ezt a gennyes autot ha elkezd csuszni, marpedig ha kanyar van mindig eldobja magat ! ha felveszem ugy szar, es akkor is szalldogal...egyebkent kormannyal nyomom...
ja es nem lehet belso nezethez betenni valami killometer orat stb. hogy tajekozodhassak mi is tortenik ?

M@TriX
az 1- és a 2. rész ugyan azt a grafikai motort használja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
S3. milyen S3?
Amúgy ajánlott egy 2 Ghz-es gép Gef3-al, alatta is elndul, de szaggatni fog. De vannak csodák. Néha gyengébb gépen is megy, néha meg gyorsabban is akad 😉

M@TriX
kb. mint az elsõnek...

Mindenki várja a peccset, de addig is itt egy játék.

M@TriX
ja én is bringakúrán vagyok. Nem Budapesten lakom, de reggel 7-8 között náluk is óriási dugó van. Király érzés a tötymörgõk mellett elhúzni 😉)))

I-NoVa
Kövezzetek meg, nem akarok kocsit 😊. Védelmemre legyen mondva, hogy már így is kapom a dühös pillantásokat, ahogy városban 35-ös átlagban haladok a kocsisorok mellett bringával. Esetleg motort veszek, azt már kinéztem magamnak.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
amúgy ha kész lesz a kocsim, akkor meg majd engem köveztek majd meg. 😉 Védelmemre legyen mondva, hogy az összár egy Szuzuki ára kb. 😉

I-NoVa
Magyar hozzáállás. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Köszi már megtaláltam. Nagyon jól meg lett csinálva, csak hiányzik a nitro.

ÁjjLe BoBBi
thx ! megnézem

M@TriX
járókelõk mellett dudanyomogatás amíg fel nem ugrik a menü

M@TriX
csak nem neked is egy Murchigelo figyel a garázsba? 😉

M@TriX
akinek olyan kocsija van az már bûzlik. 😉

M@TriX
zöld zászló a start, kockás a cél...

ÁjjLe BoBBi
srácok ! van valami oldal ahol le van írva hogy hogyan, milyen alkatreszekbol lehet jo autot epiteni ? vagy valamilyen utmutato...barmi...most rakom fel a gemet, meg 1x sem lattam

WiZZaRD
aki megteheti, hogy ilyen autokkal furikazik, azt en egy masodpercig sem sajnalom ha osszetori, megerdemli

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Az éjszakai versenyt sosem találom.
Mit kéne látni a térképen?

[NST]Cifu
Street Legal Racing: Redline

Az slrr-en mit értesz ?
SecMan
SLRR-ben: éjszakai versenyre menj, és pink slips-en menj addig amíg csak tudsz, és akkor a nyert kocsikat add el a garázsból...
SL-ben: passz 😊

issy: annyi hír van róla, hogy #18816

Hogy lehet sok pénzt szerezni?
Hi! Na van valami híretek a peccsrõl?
SecMan
Az MO-n készült 😉

king13
most komolyan én is ezt állapítottam meg elsõ ránézésre 😊

őőő

[NST]Cifu
Megvan! Ilyen tanksapkája tényleg a Ford-oknak van, míg a BMW-knél ugye minden tipusnál tanksapkaajtó mögé rejtik azt 😊

(most nagyon büszke vagyok magamra 😊)

[NST]Cifu
Gratulálok, én meg se próbáltam kitalálni, pontosan milyen autó lehetett

Viszont az oldalon, amelyrõl a képet linkeltem, BMW-t írtak. Ezért én eddig ebben a hitben éltem - köszönjük a helyreigazítást 😊