Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Jah, az a 2. rész
M@TriX
szeretnéd, ha bõven kifejteném? OK.
Szóval az egészet úgy fogalmaznám meg, hogy... öö.. sokkal jobb.

hmmm... ennyi ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Charly
Úgy legyen Ámmen

M@TriX
"..testers won't repot bugs after a few hours of testing."

Szóval ettõl függ sztem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

SecMan
Kúúúúl! akkor ezen a héten még kijön?? mondjátok hogy IGEN!!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Alexease
During the last few days, final modifications on the patch has been finished, and it's been sent to our betatesters. We got their report yesterday and by the end of this day we can build a patch.
Of course it will be tested again by the testers, but it's so stable that we thinking of making it public as a beta version if the testers won't repot bugs after a few hours of testing.
Patch size is just below 40 MBs.
A Buildersedge-n írták, hogy kb 40 mega.

Live your life like it\'s your last day...

Alexease
Ez a compression dolog nekem is beutott;(
Egy Emer GT2 motort raktam ossze 0-rol, es emiatt nem indul. Pedig nekem hataron belul van. Max 16.9-et ket, es tudom allitgatni 8-20 kozott.
De lehet, hogy csak bena vagyok, de megy bugreportnak;)
SecMan
Tényleg, honnan veszed hogy 40MB lesz?

SecMan
Nappal versenyezz, az ne zavarjon ha verseny után lemegy, az vissza is jön miután megjavítottad a kocsid.
Amúgy meg nem kell megszerezni :)

king13
honnan veszed hogy 40mb lesz?

õõõ

pluhi
40 Mb lesz a patch??? uhhh.
SecMan
Készül :)

Charly
Sziasztok patch?Van?

hülyegyerek
Itt az SLRR van fent de muxik
Rosco
nem mûxik, ezer éve vadászom az SL-t de lehetetlen megszerezni

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

hülyegyerek
Ha nem tucc belépni ako :Nézd meg itt !!!
hülyegyerek
Tok egy ftp szervert : hlcompany.etowns.org:9000
USER:ftp
PASS:glad
SecMan
sehogy :)

12346
semmi, megvan:))

12346
bocs, picit offolok.
xpben a pagefilet hogy/hol lehet állítgatni?

bfg900
Elöszöris gratulálok a mondatvegi irasjelek forradalmi használatához ;)
A SL-t amúgy csak akkor tudom javasolni neked, ha a SLRR nagyon szaggat, vagy más miatt jácchatatlan, alapvetõen nem lenne rossz, csak nem jó ;) Sok baj van a peccseléssel, krekkeléssel, meg nem is szép, ámbár a szerelés egy kicsit könyebben emészthetõ benne.
bfg900
OOoooo, eddig nemnagyon tunningoltam, de most nagyon nem megy :) Osszeraktam egy autot es nem hajlando elindulni, mert minimum 6.9:1 aranyu A/F kell neki, namost a fine tuningnál ez 8-tól indul. Ez egy bug, vagy rossz alkatrészeket valogattam oszze?
M@TriX
az még arréb van...

MikX
Hát olvass vissza, én is onnan tudom, itt találod: #18921

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hoga=Hogy

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Ja Bocs és állítsd 800X600 32 Bit-re, a szaggatást pedíg úgy tudod megszüntetni, hoga a vezérlõpulban az audio optionsnál a hardveres gyorsítást kapcsold ki!

MikX
Próbáld meg a 3.0-s Calalystot, nekem bejött, és még nem is szaggat(Nekem is 9000-m van)!

MikX
És nem tudod hogy mi lesz a címe?

Hmuda
Reméle, ez lesz a címe:

Street Legal: Bugless

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

malter
épp most probálok emilben 1 bugos képet küldeni neked,de hát a villámgyors vodafonommal nem biztos hogy összejön:))
M@TriX
mert már újabb játékon dolgoznak majd ;)

malter
miért csak EGY lesz?leszedtem a badge meg a házi patch-ot beletete a baiern/emer turbo-t de nem tom felrakni nektek sikerült?
Alexease
Hir van: Gozerovel keszul. Naprol-napra egyre jobb. Minden nap "fontos" hibak kerulnek javitasra. Elvileg, allitolag, mar megjelenhetne ma, vagy holnap is, de szerintem - sot biztos;D - erdemes meg varni egy kis idot.

Mivel csak ez az EGY patch lesz, igy erdemes megprobalni minden bugot kiszedni, amit csak lehet.
Egyenlõre nincs. Sajna.

hülyegyerek
Van vmi hír a peccsrõl ???
Tegyél a fájlba egy <pre> tagot, aztán akkor majd betöri (talán).

Én nem siettetem, mint írtam, engem nem igazán érdekel a dolog. Még egyszer megnézem majd a progit patch-el is, aztán lesz, ami lesz, de sok reményt nem fûzök hozzá. Csak gondoltam, megkérdezem, mert eddig az AV minden patch-et "tesztelt".

M@TriX
már egyszer adtam egy buglistot ;)
http://terminathor.freeweb.hu/bugok_javitva.txt
(jobb klikkel szedd le mert az IE nem rakja ki a sortörést ;)

Alexease
A patch siettetes ket elu dolog. Minnel kesobb jon ki, elvileg annal jobb, mert naprol-napra, egyre tobb kissebb-nagyobb bug tunik el.
Gondolom, mindenki azert elfogadja, hogy irtozatosan osszetett es bonyolult jatek, foleg az autok es a rengeteg alkatresz kapcsolata miatt. Es ehez meg hozzajon, hogy minden alkatresz befolyasolja a menetetteljesitmenyt is.
Egy olyan hibat megtalalni, ami az X. autonal jon elo es az Y. alkatresznel, idoigenyes. Pedig a javitasa, neha csak nehany perc.
Az engine, a video, a hang dolgkat nem is irom, mert az egy kicsit meg problemasabb.
M@TriX
tudtommal nem megy az AV-hez (Az túl sok idõ lenne és semmi haszon ;))

Nem mintha túlzottan érdekelne, de azért megkérdem: ezt a patch-et nem fogja tesztelni az AV? Vagy az "ezen a héten elkészül" azt jelenti, hogy még utána megy az AV-hez tesztelésre? Mert ez utóbbi lehetséges idõtartamáról már van némi fogalmunk :)

M@TriX
ezt hamarosan eldönthetitek...

M@TriX
ajjajjj ;)

SecMan
Nem tartunk megbízhatatlannak és már rég megértettük hogy miért csúszik a patch, csak aztán nehogy többet kelljen várni rá mint amennyivel jobb lesz a játék...

I-NoVa
Biztosítást kötöttél? :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
nem szeretném ha megbízhatatlannak tartotok, de kb. 10X elmondtam: ha csúszik, akkor az az új bugok elõkerülése és javítása miatt van, nem szöszmötölések és "ki töltse fel az elkészült peccset" probléma van.

Na jóccakát all.

Ennél tényleg nincs jobb, fõleg, ha kijön végre az a peccs.:)

king13
ja és szerintem még sokáig nem is lesz :)

õõõ