Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa16
ja bocsi! frissitettem a video kártyát uj directx és a virtuális memoriát állítotam át. meg a hangkártya is frissítve lett de a városban borzasztóan szar. megáll. nem tudok 10métert menni mer megáll. help

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

SecMan
Megtaláltam a ludast, szóval thx!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Thanks.

Live your life like it\'s your last day...

SecMan
rvp: elküldtem mailben!
Redfox: neked is elküldtem 😊

mogul: ha mondasz egy publikus helyet akkor felrakom, mert több levelet nem küldök, max ha nagyon szépen kérnek meg rá 😊

Alexease
Tufa16
Amint latom mukodik a jatekod. Ilyenkor azert visszaszolhatnal, hogy mitol javult meg, mit csereltel, telepitettel stb.
I-NoVa
Belemegy minden exhaust chamsaft, csak vedd le a fedõt elõtte.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ams
még mindig szaggat?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Nekem lécci küldd el: [email protected]

I-NoVa
Gyorsabb is lett, sokkal, de mindjárt bõvebben is kivesézem.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

SecMan
Nekem megy a játék. Az indító exe kell? Elküldöm emailben. Tömörítve kisebb mint 1mb...

Kérés: árulja már el nekem valaki hogy az Einvagen GTA cylinder head coverbe milyen exhaust camshaft megy bele???!!!

a patch-el verzió megy?
ha igen, nem tudnád vhogy elküldeni at exe-t?
Tufa16
nekem megy de élvezhetetlen mert csak a tesztpályán és a garázsban tudok játszani. durván szaggat!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Nem jó a szám mi a nicked?
neked megy a játék?
SecMan
Erre igazából csak akkor kapsz választ ha kipróbáltad.

Tufa16
killer! uj számom van: 231460941
keress meg!

Skynet
Skacok én lexarom milyen újdonságok vannak a patchben,egy dolog érdekel...
Gyorsabb lett végre a játék,és ha igen mennyivel??
Tufa lécci gyere fel icq ra
Tufa16
mennyibe kerül 256Ram? és hol érdemes venni? 128ram mennyibe kerül? vagy ha most 160Ram om van akkor mennyit érdemes venni hogy jó legyen?

Nemtudnád valamilyen módon eljuttatni hozzám a mûködõ exe-det? Monjuk Msn Messenger, vagy tárhely. Nagyon megköszönném.

SecMan
Fura, nekem 512 rammal is szaggatott a Halo! Szóval a Halora is elmondható hogy válogatós... SLRR meg csak éjszaka szaggat 😊 meg nappal, de akkor nem zavaró 😊

Mért mennyimemoriád van?
Törölt felhasználó
Ehh, nekem megy, mégis tiszta ideg vagyok. Most megyek venni +256 mega memóriát, mert ez a szarkupac negyedóráig tekeri a vinyót!Bezzeg a Halo, vagy a többi atomgépigényes játéknak elég volt a memória...
Én is lennék a helyükben.

De én jáccani akarok
Ez éltet már mióta....
Csak azok nézik most az oldalt akik olyan szerencsétlenek mint mi hogy nem indul...
Mindenki tuningol meg rója a köröket
Rossz a link. Itt a jó.

Várok peccs utáni képeket, nitro, meg ilyenek. Ha valakinek kedve támadna még mindig él az oldal: Street Legal Picture Site.

Mindenki erre várt, van akinek megy, van akinek nem. Sajna nekem sem megy, kéri a Cd-t a genya, úgyhogy még pár nap és remélhetõleg kijön a NoCd crack, vagy mi.

Hi skacok nekem hiába iso-s a game
mégis kéri a cd-t!
Help meee pliiiz!
Erre a napra várok mióta...
A népszerû témák listáján az elsõ helyen állunk. Hajrá.😊)

Akkor az nem a peccselt exe, ami a játék mappájában található (gondolom te az asztali shortcutot indítottad el).

Hali!
Ferrakom a "peccset" éd indulásnál kéri a Data\Scriptqsrc\string.java-t.
Ez miért van?
Eltudja nekem valaki küldeni e-mailban?
[email protected]
Köszi:Gaga

SecMan
Limited Differential Lock Slip, vagy mi a szösz. Ez mit akar jelenteni? Az einvagen gta 6speed sebváltónál lehet állítani, alapból 20%. DE mi ez?? mi az a 20%? és mi az ideális értéke neki?

Oké. Köszi.

Hmuda
Nem. De hagyjuk, pont most kapcsolom kia gépem, ahd pihenjen kicsit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Msn Messenger-t ismered?

Hmuda
Szerintem így az igazán jó. Meg kell küzdeni a pénzért és nem az van, hogy rögtön a legelején megnyersz 25 darab kocsit és belõlük már rögtön az elsõ nap megvan a nevezési díj a ROC-ra. Te is beláthatod, hogy így legalább van egy kis kihívás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Sjana fagyott a gépem.

Törölt felhasználó
Nem felejtettem el, állítottam mindenhova, de semmi.
Más: Szerintem kicsit nehéz lett a játék, míg peccs nélkül minden autóm megvolt szarrá tuningolva, itt még semmit nem tudtam fejleszteni, vagy alig, mert neki nem áll ki velem, nappal se, pláne éjjel!
Az nekem is jó lenne.

Hmuda
Jaja, csak annyi, de nem felejtsd el az elosztón állítani az adagolt mennyiséget (a sárga csõ).

msn messengeren nem lehet elküldeni?
Törölt felhasználó
Mit kell beszerelni? Palack+Befecskendezõ nem?
Törölt felhasználó
Hmm. Felvettem maximumra, és semmi! Ha nyomom a gombot akkor szépen elfogy a csík, de semmit nem változtat a teljesítményen.
Milyen fájlt kell emulálni, hogy menjen?

Törölt felhasználó
Hmm, megnézem, nekem eddig csak pisszent egyet, lement egy egység, de semmi. A motorteljesítménynél sincs semmi változás.
Hmuda
Monstmár lehet állítani az adagolható mennyiséget. Finomhangolásnál klikkelj az elosztófejre és ott. Sajna nemtom mennyi az optimális mennyiség.

az alcohollal neked elindult?