Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelni akarok, nem pedig versenyezni... 😊
Megépíteni, aszt jól ripityárattörni és kezdeni elõrõl. Ezért volt jó az elsõ rész... 😊
Majdhogynem az uccát se láttam... 😊
Szóval tud valaki valami mani csítet ehhez???
Þór vígi þessi rúnar

Invictus
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
DE : A hang ugynúgy szar maradt, mint régen, emiatt, vagy miért szaggat ugyanúgy, pedig a hardvergyorsítást teljesen levettem, és sok wav ot kitöröltem . Pl.: madárcsicsergés, templom, utcazaj, ilyesmi. A parancsikonnál átállítottam win 98 kompatibilisre. Van erre valami megoldás?
( winXP, proci 1200, 512 sdram, geforce 4 mx440 64 MB.) Ez ennyire kevés lenne neki? 
Megvettem meg megvettem a hozzá való szíjat de nincs meg a csõ!
Patch elött ott volt a charger mellet most meg nem találom sehol!
Most hiába van rajta a charger nem tölt😞
5let?
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Az ellenfelek jobban vezetnek végre, és a rajtot is jól szokták elkapni. Egyetlen alkalommal fordult elõ, hogy lefulladt az ellenfél, amúgy 12 sec alatti idõket futnak.
Tehát a játékmenet nagyon sokat javult.
A fizika is sokat fejlõdött, a fékekkel sincs már baj, és törik a kocsi gyönyörûen.
A grafika is változott, szebb fények, jobb füst, stabilabb és gyorsabb engine, jobb töltési rendszer. Kicsit több beállítás van, hasznos.
A hangnál lehet állítani, hogy software, hardware (2d), vagy hardware (3d) hangzás legyen, nálam a hw(2d) a leggyorsabb.
Az irányítást nem dícsérem sokat, magáért beszél. Tarthatóak a kocsik, 700 lóerõig legalábbis egész biztos 😊. Billentyûzetrõl tökéletesen vezethetõ, egérrel még nem próbáltam.
Bugokat nem találtam eddig, leszámítva egy apró menühibát, a popup helpek nem mindig ott jelennek meg, ahol kéne.
Az alkatrészek cserélhetõk, és végre minden úgy mûködik, ahogy kell. Figyelni kell az összerakási sorrendre, mert különben nem hagy mindent betenni/leszedni.
Olyan lett, amilyennek elõször kellett volna, tyû.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Valaki tudott mar eletet lehelni a nitroba?
Nagyon tetszik, hogy nem lehet par verseny alatt tizezreket nyerni. Raadasul meg nem is tudtam az automat tetnek feltenni. Most eppen egy 10000 $-os engine-kit lebeg a szemem elott. Kell hozza par varosi futam.
Nem tudom a patch elott lehetette-e, de most van amikor te valaszthatod meg az utvonalat!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem találom sehol a supercharger csövét eltün onnan!!!
Most hiába raktam be ad lóerõ plusszt de nem tölti a superchargert😞
Nem tudja vki hol van?
Már megnéztem mindenhol.
Hardveres hang kikapcsolása még mindig sokat számít, javaslom tehát.
Mindezek mellett,minden létezõ effektet bekapcsolva (máshogy nem vagyok hajlandó játszani) tehát 4x AA 8xAF 1024*768*32 nappal majdnem tökéletesen megy kb 92%
éjjel rosszabb a helyzet, ott kb 70% -ot adnék.
Invictus tessék tovább optimalizálni!

Live your life like it\'s your last day...
ESZMÉLETLEN JÜ!!!!!!!!!
NEM FAGY KI!!!!!
😊))
sok jó cucc nekem 1280x1024 32bit minden maxon se szagatt!!!!!!
😊)))))))))
[email protected]
Szal:
Mindenkinek menni fog akinek (iso) ba van meg!
A lényeg a lényeg, én is daemon tools-t használtam eddig de azzal nem jó!
Szal a .cue fájlt meg kell szerezntek valakítõl mert az alcohol 120% csak igy ismeri föl!
Utánna bemountolod alcohollal és voala elindul a kicsike...
Jó játékot mindenkinek!
Ui: a www.letoltes.com ról lehet leszedni az alcoholt ha nincs meg vkinek!
Utána viszont újabb verseny, kanyarba kétkerékre álltam, de sikerült megfognom, ám ekkor jött egy láthatatlan bucka, pördültem egyet a levegõben és puff a tetõre estem... jah, ezután meg kiírta hogy vesztettem, és elszállt desktopra...
A jatek latvanyosan gyorsabb lett. Nem mondom, hogy fps bajnok, de szerintem, mar kis kompromisszummal, es normalis beallitasokkal, korrekttul uzemeltetett geppel, jatszhato.
Mielott kiderulnek a turpissagok, hogy ki hogy futattja, es miert nem megy:
- Gyalogosok OFF
- Forgalom minimum (keves memoria, lassabb vinyo eseten OFF)
- Latotavolsag 50%
- Antialiasing es tarsai OFF
- Zene OFF
- ABS, ASR OFF
- Object Detail, LODs 50%
Es mivel "folyamatosan" tolt: hatter programok kiirtasa, toredezettseg mentesites, virusirto kikapcs, messenger azonnnal leirtasa😉
A ket egy tengelyen, vagy a kulonbozo tengelyen levo kerekek kozotti, forgassi sebbesseg kulonbsegenel kapcsolo differencial mu, szazalekos megadasa. Vagysi, mekkor a kulonbsegnel kapcsoljon a diffi.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
a .cue fájl feltétlen kell? (mert az nekem nincs)
Milyen szintre állítsam a Nitró adagolót, és milyen szögbe a be és kimeneti nyílásokat?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Csak akkor fut normalisan a patchelt jatek, ha valakinek normalisan kiirt ISO-ja van, vagy az ISO emulalva van. Nincs levedve a CD, csak file ellenorzes van.
- Ne vadasszatok exe utan, mert folosleges, nem fog menni.
- Rip-re telepitve a patch-et sem fog menni, mert szinte minden file-t update-el, es persze keresi a CD-t.
Kérdés: Limited Slip Differential Lock Rate. Mi a csuda ez???
Ezert nehez tesztelni es hibat keresni. Ilyen mar sokszor volt, hogy valakinek nem megy, hibas, es azonnal "orjong". Utana kiderul, hogy meg az is csoda, hogy elindult a jatek a gepen, es az, hogy egyaltalan mas is mukodik😉
Mar lattam egy ket Diag-ot es Desktop-ot, es csodalkoztam, hogy mukodik a gep, es van meg nemi eroforas a hatterben, futatni egyebet is, a sok ketyere mellett😉
Ezt most ugy altalaban mondtam.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
más ötlet?