Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Latom gozod sincs a szamitastechnika alapjairol😉) Bocs, de nekem furcsa, hogy valaki hasznal egy jo draga szamitogepet, es azonkivul, hogy jatekot nyomjon rajta, fingja nincs semmirol.
Az 1C az hexadecimalis. Az 28 dec.-ben. Vagyis a Hexeditorral elszamolsz a 28. byte-ig, es az ott levo hex. szamot attirod hexa 14-re (vagyis dec 20-ra).
Légyszi adjatok egy linket ahonnan letudom tölteni a gamet
mert már nem bírom ki.
Köszi!!!!
Nemtudtok valami megoldást arra hogyan szerezzek 200$ ezen múlik hogy eladjam a frissen szerzett vadiúj kocsimat.. :o(((
valami cheat progi vagy iesmi nincs a street egal racing: redline hoz???
help plsss
alapban a 10 000$ kicsit durva volt. 4 verseny és már tudtál egy durva verdát venni.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
14 a kék csapat 20. helye"
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
ez a matektanáromnak szól!!!
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
hanem esetleg többért...?
Bal oldalt pedig 355-ös fékek elöl és hátul is?
Ha ilyet rakok fel, akkor tudok rendesen "farolgatni" az autóval?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szal a táblát ajánlom mindenkinek, van egy rakás belõlük...

De ez csak a peccs után van?
Meg írd már le, hogy mi van a peccsben, mi új lesz benne, mert én még nem tudtam leszedni, mert otthon modemmel egy kicsit gázos lenne!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Motor:
MC GT engine block (1300-as alapjárat, 6000-es fordulat)
SuperDuty oil pan
MC GTLE trnsmission (ezt érdemes cserélni 4kerekesre)
SuperDuty 500 H4L left cylinder head
SuperDuty left intake camshaft (-13 fok)
SuperDuty left exhaust camshaft (0 fok)
SuperDuty left camshaft bearing bridge
SuperDuty left cylinder head cover
SuperDuty left exhaust header
SuperDuty 500 H4L right cylinder head
SuperDuty right intake camshaft (-13 fok)
SuperDuty right exhaust camshaft (0 fok)
SuperDuty right camshaft bearing bridge
SuperDuty right cylinder head cover
SuperDuty right exhaust header
MC GTLE crankshaft
MC GT/GTB/GTLE flywheel
MC GT/GTB clutch
MC GTLE connecting rods
MC GTB/GTLE pistons
SuperDuty DOCH camshaft drive belt
Vee-8 supercharger driver pulley
SuperDuty alternator drive belt
SuperDuty Extra 750 intake manifold
SL Tuners 8chanel ported N2O system (maxra húzva)
SL Tuners 7.0 psi roots type supercharger
SuperDuty 500 carburetors (12.50)
MC hood scoop (légszûrõ nem kell leveszi a teljesítményt)
Vee-8 roots type supercharger drive belt
SuperDuty crankshaft bearing bridge
Összesen: 947Nm, 900HP !!!

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Elárulnátok hogy mi kell pontosan ahoz hogy a nitrót üzemszerûen lehessen használni!
már mindent megvettem hozzá betettem de csak sistergés van semmi más!
a választ elõre is köszönöm!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

SAMURAI POWA :) p4 2.8 800mhzFSB, 2x256DDR corsair, FX 5600 powa :)
Szerintem ez echte Baiern.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
900HP!!!
Viszont kéne a neve a 4kerekes váltónak, mert hátsókerekesen irányíthatattlan az autó, most buktam rajta 8000 pénzt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.