Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Nekem Radeon 9800Pro-val, 350m-es látótávolsággal, 4xAA mellett 25-45 FPS...
Nemtom szerepel-e a listán, de jó lenne valamit csinálni az Ati problémával (éjjel játszhatatlan szinte, nappal folyik). Most cseréltem vidkártyát és nagyon fullosan néz ki a game 6*AA és 16*aniso mellett, de éjjel megaszopás (félreértés ne essék, szûrõk nélkül is szaggat). Kb. a 3DMark2001 high poly count tesztjére gondoljatok, mikor bejön a sok fényforrás. Azért ennyire nem kéne lassulnia. Ha a játékba nem is tesznek lámpaleo kapcsolót (mekkora LOL lenne már) valahogy meg kéne ezt oldani.
A másik gondolat már utópia kategória. Nem lehetne-e egy max erõhatás értéket adni az alkatrészeknek, amit még elbirnak? Sokkal érdekesebb lenne, ha azt a konfigot kéne belõni, ami jól megy, de még egyben is marad. Már volt szó itt arról, hogy nincs váltó/futómû/kaszni, ami 900LE mellett kibirná azt, amit most nyomunk vele. A Forma1-ben ûrtechnika van, és ott is csak 2 rajtot birnak ki átlagosan a váltók.
Szeretném megérdeklõdni, hogy az einvagen-re melyik gumi a legalkalmasabb és hogy milyen elsõ vagy hátsó kerék meghajtású-e a kocsi. Köszi szépen a segítséget.
Nem tudom, mikor kezdtél CS-zni, de aligha lehetsz õs-CS-s, ha az NST klán nem mond semmit (vagy a FUZIO szerver 😄)...
na csá
Hidd el, egy ideig én is reménykedtem, hogy lesz pl. esõs pálya, északai pálya, meg ilyenek a HP2-höz, de eleddig sajnos nem láttam ilyet...
Az jó?
NFS:U
Lehetoleg ha kepet illesztetek a forumba, meretezzetek le 700 pixel szelesre, mert akkor adja ki a normalis szelesseget. A lenyeg latszani fog azon is. De ki is lehet vagni reszletet is a kepbol, es ugy meg jobban is latni.
Es ha lehet, JPG-t hasznaljatok, optimalizalva (75-85%).
THX
Az NFS3 és az NFS4 még elmegy arcade játéknak (azok még jól MOD-olhatóak is voltak, a többszáz custom jármû is jött ki hozzá, meg egy rakat custom pálya), de ennyi. Azóta az NFS számomra halott...
Pedig anno az elsõ résszel mennyit játszottam...

most mit csináltál a forum al..."

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
2.: A hozzászólási résznél, alul van négy szögletes zárójelbe befoglalt szó. A jobb szélsõ a KÉP. Ráklikkelsz, majd beírod a kép elérési útvonalát (pl.: http://cifu.uw.hu/sl_shot100.jpg), és OK-ot nyomsz.
oops bocsi
Minek szenvedjenek egy tartalmas belsõért, ha külcsín alapján többen veszik meg a játékot...