Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
haha
haha
haha
Itt lenne 1 kis próblámám
haha
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Már csak egy autóval kellett volna versenyeznem, erre megint kidobott a desktop-ra. :(
Vettem egy 1.8-as duhent, nyertem vele parat, majd vettem bele sumitschu motort es ilyen alkatreszeket es igy 650 loero lett. Mindenkit vertem, aztan 'there are no opponents for you, come back later'. Ha lecsupaszitom a verdat, akkor a hatodik helyen allo csaj ki all ellenem, rajta szoktam meggazdagodni, de nem tudok tovabblepni.
Most vettem a Duhen melle egy 140GTA-t, helyrepofoztam, de meg teljesen gyari, 250 lo. Majd meg kicsit fejlesztgetem, es megprobalok ezzel is indulni, hatha ez ellen majd kiall az elso.
alexease: holnap (azaz majad ma :) elkuldom a save-et, most alszom.
Jeojt!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Esetleg nem cheat-eltel, script editaltal stb.?
Lehet veszek egy masik autot is, amit nem csinalok ennyire durvara, csak picit :) es hatha az ellen kiallnak majd..
Ha megvered a Zold elsohelyezettet ejszaka, akkor be ad egy gratulalo kepernyot. Utana a kovetkezo ejszakai versenyen kell megverni egy versenyzot, akkor kapod meg a Kek garazst, es a "jogot" hogy nappal is versenyezz.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Akkor egyelore azt kene valahogy elernem, hogy egyaltalan valaki merjen versenyezni velem :)
Nem igaz miert nem all ki a zoldek masodik, elso helyezettje? Most harmadik vagyok, de lehet igy is maradok orokre...
Az atlepes automatikus? Amikor megverem a zoldek elsojet, akkor atkerulok a masik klubba? Vagy prestige-t kell szerezni?? Mert az elegge homalyos a szamomra, ossze-vissza no-csokken, emelkedik az elerheto max. is, stb...
800x600-ba jatszom, mert semmivel sem gyorsabb alacsonyabb felbontasokban...
Meg mindig nem tudja senki, hogyan tudok klubbot valtani vagy ellenfelet talalni magamnak? Irtatok, hogy a prestige miatt nem allnak ki ellenem, de hogyan tudnam novelni, ha nem all ki senki?? Nappal nem nagyon tudok versenyezni, mert nagyon szaggat, de 2-t megnyertem azert, de meg igy se all ki senki!! grrrrr
DAmon: magyarul? Némi vesszõ, pont esetleg?

10 pontos hozzászólás :D
Tényleg azzal a kérdéssel kellett volna kezdeni, hogy fent vannak-e a patchek

Nekem még az ülések se maradtak benne :)