Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
A képet megnéztem és ezt a beállítást már próbáltam egyszer de nálam csak rosszabb lett a helyzet mert szinte semmit nem reagált a kormányzásra,vagy mire megmozdult a kocsi addigra már késõ volt.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

cor72z
na mentem holnap értekezünk secman,sziasztok

cor72z
belenyultam a motorba,kikeményitettem a futomüvet,és kicsit lejjebb raktam az egész kocsit,küldtem 1 képet nézd meg azt is,és nekem full abs-em van,huzzd fel te is az asr maradhat az kell a gyorsuláshoz

SecMan
Hm, még nem kaptam meg :), addig is leírnád mit változtattál vagy a mailben leírtad?

cor72z
kész a kocsi secman küldöm

SecMan
Kösz a tippet de sajnos már ezt is próbáltam, mivel elég logikusnak tûnt, de ilyenkor még egy szép kis piruettet is leírt a kocsi, szóval gáz. :)

SecMan
V8 és a carburátorra vagy az alá kell tenni, nemtom pontosan, de a lényeg hogy számít a sorrend a karburátor környékén :)

SecMan
kipróbáltam de nem ütköztem én semmiféle akadályba! Nemtudom nálad mi lehet a hiba. Esetleg egy screenshotot tudnál lõni amikor elakadsz?

SecMan
9:20-kor én szerintem még alszok, de majd meglátjuk.

hogyan és milyen kocsiba lehet betenni azt a 7.0-ás superchargert??? nem tudok rájönni sehogyse

BBBBYYYYYYYYYEEEEEE varlak

Foszfor - jo arc :o)

JAH és DavENFS néven leszek :)) 9kior kelek 920 kor ott leszek nah bye

a terforton?? 9-10 körül az nfs szobaban?? jo lesz??
most nem erkra mivel alukalnom kell:///

men most akkor reggel 9 kor
??? jo lesz??

ok

továbbá turbocharger és levegõ/keverék arány beállításával
ezt hollehet??:))

SecMan
Jó a képed :) Figy, ha még sok kérdésed lenne az SL-el kapcsolatban akkor menjünk chatre...

re :))

SecMan
lóerõt leginkább jól összerakott motorral tudod növelni(továbbá turbocharger és levegõ/keverék arány beállításával), lásd a kocsik amiket visszaküldtem neked. fordulatszámot pedig a kocsi motorblokkjára kattintva a csavarhúzóval.

cor72z
ok megjött

hmm..az ertem hogy..nemtom :)) felnyomni a fordulatszamot.. + hogy lehet a loerot felnyomni??:))

cor72z
megkaptad a mailom?

SecMan
Finomhangolni(állítani) a fenti menüsorban a kis csavarhúzóra klikkelve tudsz, utána pedig rányomsz az alkatrészre(aminek a neve mellett zárójelben T látható, ezek állíthatóak)

SecMan
Fórum fõoldal-> bal oldalt beállítások> nicknév kép...

SecMan
Hello twicer! Milyenek lettek a kocsik amiket feljavítottam? Magasságot rugókkal tudod állítani. Pl. 6,5"; 7";8";ésatöbbi. szárnyállást nem tudsz állítani, ez nem forma1 :) kerékálláson pontosan mit értesz? Ha a felninél ET-x szerepel akkor kijjebb kerül a kerék. Ha +os akkor beljebb.

és azokat hogy??? pl. kereket meg a motorra se jottem ra meg a valtora se:(((( pls mondd el oket!! THX :)

jah!! és hogy lehet a nevem helyére képet rakni?? :)) most csinálok egy kira t!!:))

Alexease
Ezekbol egyiket sem lehet attirni. Ezert kell alkatreszeket venni.
Fimomhangolni csak a: motort, a valtot, a gumit, a difit, az "uzemanyagcsoveket", fotengelyeket lehet.
re!!!!!!! regelve vagyok!! kiraa!!! nah hogy lehet a kocsikon szám adatok at áélitani?? pl. mijen magas legyen?? szárny, keréák állás.. stbv??:))

cor72z
ok, elküldtem a cimem

SecMan
Az ABS le van véve :), de általába amiatt nem szokott baj lenni, csak a V8-asoknál :). Mit szólnál a mailben elküldeném?

cor72z
probáld ki hogy állitsd az abs-t fullra,de ha már fentvan nemtom megkéne néznem

SecMan
cor72z: mennyire értesz az MC-hez? Az enyémnek az a baja hogy ha fékezek akkor a hátulja elszáll és lehetetlen egyensben tartani és nemtom mit tehetnék.

cor72z
mint pl. a bd-t,az jo és nemfagytöle ki a game

SecMan
LOL! :) Amúgy hogy lehet valaki ilyen balfax hogy hekkeli a játékot és akkor kirakja hogy õ milyen faxa csávó? Nem értem én ezeket.
Amúgy a TT-t remélem sikerül úgy megcsinálnia a fickónak hogy külön autóként lehessen betenni.

cor72z
ilyeneket festünk a cégnél

cor72z
a gtk superchargert?de nem a játékban hanem valami szövegszerkesztövel

SecMan
A srác azt írja hogy a superchargert húzza fel... Pffff és no comment.

Na, ezt ki ismeri fel? (remélem hamarosan elkészül:))

Fefe23
de azt is megkockáztatom, hogy ezek nem is peres gumik

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe23
Én a gumikkal nem vagyok igazán kibékülve, mivel egy /45-ös gumi nem egésszen így néz ki egy felnin, ezek a gumik inkább hasonlítanak (/25 kivételével) egy /90-es gumihoz.

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

cor72z
ezt én se,csak az olcsobbik dugó megy bele,szerintem kacsa az egész,igaz 2 napja még csak 619hp tudtam kihozni a golfbol
a kép :http://xi.nnse.org van,van ott is forum

SecMan
Amúgy honnan szedted a képet/adatokat?

SecMan
Hát ez érdekes, mert a GT piston ahogy észrevettem nem épp kompatibilis a GTA connecting rods-al. Azaz összelehet rakni, de nem lesz info mert túl nagy a kompresszió vagy mi... De összeraktam ezt a motort, illetve ami egymással nem jó azt lecseréltem de így is csak 620+lóerõ, tehát nemértem hogy jött össze neki ez a 800+lóerõ.

Alexease
Ez azt jelenti, hogy csak friss, gyari driverrel van tesztelve a jatek. vagyis azzal kellene hogy menjen. Az hogy megy-e egyebb driverrel, az mar maskerdes. Tesztelni kell. De ha nem megy, nem bugnak szamit.
Devil_Gy
Ok! Kösy!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

cor72z
ez nem az enyém,ebböl indultam ki és az eredmény:668hp

Devil_Gy
Alex?

Devil_Gy
THX!!

Devil_Gy
P-4 3000 ketyeg alatta

Törölt felhasználó
Nálam minden full 4X AA 4X AF Játékon belül minden maxon, a látótáv 200m. Nappal tökély, éjjel 20fps minimum, de inkább felette.