Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ggabika: miket raktál bele a baiernedbe? mert én akárhogy próbálkoztam csak 661 LE sikerült.

de nekem ez a baren devil! abba legyen neked ilyen loerösöd!

haha

YO man!! csinaljunk egy stretlegal saját oldalt!!:))
legyen rajta segitség meg ijenk ok??:))

Foszfor - jo arc :o)

hm..:)) akinek kell egy kocsi összeállitásához tipp az forduljon hozzám hogy SEcmannak ne kelljen leirnia megint :)))

cor72z
aszem a tippeket innen kaptam 1-2 oldalal ezelötröl

cor72z
most a golfot probálgatom:#23009,de nemtom hozzá a váltot belöni ezen dolgozom,ha valakinek van ötlete....annak örülnék,mert csak a golf válto kompatibilis,jo lenne bele a faktun group6-os

SecMan
Volt hozzá szerencsém :) Amúgy honnan szerváltad a kocsit?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
király :)

cor72z

tessék itt a gt3-m

cor72z
igy a variáciok sokasága köt a monitor elé,nemugy mint más gaméknál

Alexease
Minden alkatresznek, teljesen kulon, sajat parameterei vannak. Egy motor epitesenel, minden alkatresz erteke szamit, es hatassal van a masikra. Vagyis X motorblokknal, nem biztos hogy Y fotengely lesz a legjobb, ami pl. Z-nel tokeletes volt;))

Ugyan igy alakulnak a felfuggesztes tulajdonsagok az beepitett alkatreszek szerint.

Es ezeket meg befolyasolja a "nyers kaszni" tomege, sulypontja, es kulonbozo "menettulajdonsag-erteke".

Vagyis ezektol annyir egyedi a jatek, hogy nem ugy szamolja mint mas jatekokban, hogy minden alkatresz plusz/minusz fix gyorsulas es vegsebesseg ertekeket tartalmaz.
SecMan
Szerintem igen.

Hmuda
Na msot van egy fontos kérdésem:

Az alkatrészek "lóerõnövelése" függ attol is, hogy milyen más alkatrészek vannak a kocsiban? Tehát gondolok itt mondjuk arra, hogy az egyik szelep a legjobb tulajdonságú az egyik motorban, akkor ugyanaz a szelep lesz a legjobb másfajta motorban is? Remélemm érthetõ.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gyerwekek!
csináltam egy 713 lóvas baren devilt!
ezt szárnyaljátok túl!!!(baren devilnél)

haha

SecMan
Aham, látom, nos kösz, de ezt én inkább kihagyom, viszont a Baiernel elleszek :)

cor72z
felrakta a gyerek a turbot az xi-re,elküldtem mailba,a turbot is

SecMan
Ok, de hogy csináltad golfot 800+lóerõre? Vagy azt is elküldted?

te metalika!! gyere a nfs szobaba

cor72z
küldtem mailt az uj turboval

a tesomnak csinaltunk egy uj elmentest es en loadolni akartam az enyemet esa savera kattimtiottam es aott a twicerre :
((((((((

Hmuda
Tényleg visszahozhatnák a rendes mentési rendszert, mert ez néh tényleg idegesítõ. Folyton ALT+F4-eket nyomogatok, ha fatális hibákat vétek (pl 1000 pénzzel fának megyek 200-al, stb).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cor72z
hello,mit???

KLUUSSS !!! :))) roker!!!(én si az vagyok 1/2 ig :)) )

SecMan
Ehem, ezt mégis hogy csináltad?

cor72z

BAZZZEG ramantettem az elmentesemre egy olyan elmentest amibven egy kurva kocsi van bazzeg!!!!!!!!!!!!!!!! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

aham ok..

cor72z
akkor a dugot cseréld ki a 302 dollaros nem jo bele az olcsobik GT dugoval probáld

látom a tied

ajja élleg!!(kezdö vagyok:)) )
én vettem mindent egy golf motorhoz(ujta akartam csinalni) és nem tuttam!! azt irja ki hogy hiánmy zik vmi(tom mi de elfelejtetem a nevét) ami az oilpanban van és fenn tartja a kis kurblit!! de pedig benn van!!!!!

cor72z
látod az én képem vagy csak én látom??
mert a tied kis kocka piros x

cor72z
golf GTA

cor72z

hé!!! itt nem lehet tallózni a gépröl amikor fel akarsz rakin egy képet baze??:))9

cor72z
hello

i am twicer

hi jo regelt!!:))

cor72z
és sokkal könyebb

Bercy
Nincs valakinek GT500-as save-je? Nem tudom megnyerní mert engem is álandóan a desktopra dob. Ha van vkinek plíz tegye fel.
SecMan
Jót küldtél, csak mostmár a fékezéssel nincs gond mert nem tudok felgyorsulni úgy kifarol ha gázt adok :) Na, mind1. Azért kösz.

Alexease
Na igy kenyelmesebb kepet felrakni? ;)
cor72z
rakd ujra a játékot és utána a két patchat is sorba,sokmindent javitanak

cor72z

jo éjt

cor72z
2.1.4
2.1.5
egymás után

cor72z
az unistallnál van két lehetöség,a másodikat válaszd hogy minden bemásolt cuccot ki kell törölni,jelöj ki mindent select all-l és akkor mehet fel a két patch

cor72z
most a jot küldtem,remélem szolj vissza ha nem

cor72z
lehet rosszat küldtem,csinálok 1 mc-t az én mentésembe aztán küldöm

SecMan
ok, csá :)