Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az jó

az emer is terbe van véve hogy kap 1 komoly 1éni festést. de még nem szántamrá magam majd a hétvégén

Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!

cor72z
nem rossz
vannak fasza képeim én onnan kopintok???
valami utcai sufni tuning kiállitás,de komoly autok vannak szép festésel,szuper zenével szerelve

cor72z
ha láttnád mennyi cettli van az asztalon😊)))
váltóprobák,motor konfik,de én is a váltoval vagyok meglöve

igen van nekem is 1-2 probálkozásom

de még csak tapogatozok

a váltó elsõre bejött, álom volt nem is nyultam hozzá hátha elrontom és kezdhetek játszani vele hogy megint olyan legyen

cor72z
és pl alig látok festést,pedig nagyon jó festö része van a proginak,1-2 emberke festeget,többen inkább matricáznak
pedig sztem a játék ezzen részében is sok van

mondjuk nekem szerencsém volt, mert ezt az emert a used carban találtam már lovasitott formában de nagyon le volt harcolva ,a kaszni, a futo müvet, teljesen, a motort félig kellett újra építeni

Sajna ez van de õ meg is fogja unni pár nap alatt.
mert nincs benne a siker öröme, hogy probálod, nem megy, nem megy, mig a legaprobb elöre lépés is számodra élmény. neki nem lesz az

cor72z
az a röhej hogy amit beraktam baiernt nemrég többmint 1 hétig épitettem,állitgatam(van bent script is n2o sin),mostmeg jön valaki megnézi,összerakja és kész,nem szenved,nemgörcsöl a váltóval 2napig
mondjuk vezetni nemkönyü,csak annak aki ismeri,aki tesztelgette,akkor is amikor még fele ennyi ló volt benne

cor72z
thx

cor72z
aszem xtremeimporton is dul a scriptelési láz

én ezt a vasat 4 napja építem és ugy érzem most fort ki rendesen. gyönyörüen gyorsul nem tör ki se merre az orra, olyan mint 1 álom, nem is kell jobb. igy jó ahogy van.

a kerek 1percen azért pislogtam kicsit 😊

Alexease
Holnap "beszelek" Tamassal, talan este tudok majd valamit mondani.
Alexease
cor72z

érdekes kép,most találtam(nem az enyém),érdekes

cor72z
kerek 1 percet még nemláttam,durva dolgokat már láttam tesztpályán,de azt csak magának csinálta a srác mert szétcsitelt autoja volt,tegnap láttam 1 képet 5.1mp-s negyedmérföldröl 1 scriptes,szétcsittelt autoval,de ennek már nincs értelme sztem,azt saját örömére csinálta

és a kerek 1 perc? nem tudod volt már valakinek?

cor72z
amikor elkezdtem ezt a gamét mindenki 1 perc alá akart menni,szerintem jó

cor72z
alex,tudsz valamit az uj patchröl???

Kérdés ez jó idõnek számit a teszt pályán?

cor72z
gabesz fáradt vagy ma,konkrétan kiosztotad srácot,mondjuk igazad van,de a forum azért van hogy kérdezenek nem?
az más dolog miket és hogyan

Alexease
- A ROC az "koztudottan" bugos, de mar javitva van. A patch-ben benne lesz.
- Altalanossagban mondtam, amit mondtam, senkinek nem kell mosakodni😉)))))

Csak azert szoktam kiakadni, hogy neha tobb oldalnyi forum megy el "feleslegesen", olyan kerdezoskodesekre, ami hozzatartozna a jetekhoz, vagyis az az egyik ertelme, celja.

Ez olyan - vagy legalabb is hasonlo - mint ha egy kalandjatekkal jatszanank, es mindenki folyamatosan kerdezgetne, hogy melyik reszen, mikor, mit, hogy kell felvenni, letenni, kinyitni, becsukni stb. Vagysi a jatek celja eltnik, es mar csak a megkapott infok utani "tologatas" marad.

De mondom, engem nem zavar. Csak a forum miatt szoktam beragni, mert szet van "offolva". Bar, nem az enyem a forum😉)))))))))))
Ombika
Bocsi ha kicsit gazos voltam de kurva ideges vagyok fel oraig baszkodtam vele mar menni akrtam eros geppel es erre ezt irta ki nem akartalak megbantani!!! SORRY
A futomunel meg en voltam bena megintcsak mindig hamarabb kerdezek mint utanajarnek de erre a motoros dologra nem talaltam megoldast pedig szetpakoltal blokkot ujra es megint ezt irja ki!!

gabesz752
A te problémádra annyi a válasz, hogy veszel egy einvagen per pro gta pistons-t! És megy a gép!

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Fefe23
Alex, én már a roc-ig vittem a gamet, csak nekem is kilép 😞
Ezért kérdeztem, hogy kinek van meg ROC után, hogy tovább tudjam játszani 😉

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

gabesz752
Ne haragudj, ha szerény segítségemmel felidegesítettelek, de felajánlottam, hogy ha nem érted akkor elmagyarázom. Ennek ellenére te szarsz rá, hogy ki mit mond és csak égeted saját magadat. Nem tudod leszedni a futómûvet??? Hmmm... próbálkozz. Van egy sorrend. Találd ki így sokkal izgibb. Ja még csak annyi, hogyha tényleg érdekel, akkor olvass vissza. Van amikor én 10oldalakat visszaolvasok. Ha meg nem érdekel, akkor ott a stunts vagy a gearhead garage, vagy a street road.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Fefe23
de ha tudod légyszi küld el nekem mailban vagy írj egy mailt, hogy miképpen tudnád oda adni, persze ha nem nagy kérés 😉

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Ombika
Bocs a hibakert!!!

Ombika
TE tevhitben elsz en se cheatet se gragiakt nem varok jatektol hello nem egy cheter faxkalap vagyok csak ossze kaartam rakni kibaszott autot mivel lentiekben azt irta tag ez megy neki es ebben kertem segitesget nem kioktatast!

Koszonom azert

Fefe23
ezt kérdeztem, nem mondtam 😊
idézem "Vagy egy trükk hogy hogyan lehet elõcslni ROC nélkül?"
kiemelném a kérdõjelet 😊

Ombika
Nah ez az a 6akarhany loeros akkor ebbe mi a baki,vagy aki ezt merita valaszoljon neki hogyan megy auto ,mert nekem baxik ra!!

Alexease
Ez a jatek a tuningolasrol szol, ami nem egyszeru. Itt a hangsuly a rengeteg alkatreszen van, es az azok kombinacioin. Tesztelni kell, varialni, tanulni, megjegyezni. Ha kell, 10x uj jatekot kezdeni stb. Itt nincs duborgo zene, hardcore grafika, GeForceXX efektek stb.

Ha ehez nincs turelmed - turelmetek - akkor vard meg az NFS Undeground-ot, ott nehany katt, aztan lehet is nyomnineki (pontosabban tologattni😉.

Ha valaki mar az elejen cheat-ert, penzzert, elmentesert stb. rimankodik, csak sajat jatekat teszi tonkre. A jatek elveszti minden ertelmet, es csak annyi marad, hogy: "megnyomom a gombot, es a vegen kapok egy szamot a kepernyore". Nagyon izgi...
Ombika
Raadasul futomuvet miert nem tudom kipakolni kocsi alol csessze meg?

Ombika
HAt most nem sokat segitettel ezzel hogy beirkalta intake stb fingom incs mit tegyek penz meg elfogyott geci jatek meg ha kilepek menti ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gabesz752
amúgy abban a leírásban van pár baki. De a lényeg benne a metanol injector, a duhen dvc intake,exhaust, camsaft, és a shimitsubi(valami ilyesmi) cuccok.

Sl tuners 8 channel ported N20 system - v8 ra való

és ha jól láttam golfot csinálsz az meg soros 4 hengeres

gabesz752
Ha nem világos, akkor leírom pontosabban

Az emer elég jól tuningolható és fürge.

Ment volna jóbban is csak jött a kanyar

gabesz752
Na figyu a pistons cseréld le! Gta-ra!

Ombika
Raadasul ez is szerepel listan es megse rakta ra mocira:
Sl tuners 8 channel ported N20 system?

Valakinek már sikerült rajtam kivül?

Pontosság ???

Ombika
En lista alapjan vettem amit tag leirt szoval ezert nem ertem!

FreeStyleR
Ombikának és nekem is help PLS

Ombika
Please help

FreeStyleR
MEG KEll vennem valameiket PLS

FreeStyleR
Mondjatok valamit arrol a 3 autóról szépen kérlek titeket

FreeStyleR
nekem megy..lehet h olyanbol is golf cuccot vettel amibel nem azt kelett volna?

Ombika
De a motorba gyenge vmi nem?