Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emer is terbe van véve hogy kap 1 komoly 1éni festést. de még nem szántamrá magam majd a hétvégén
Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!
vannak fasza képeim én onnan kopintok???
valami utcai sufni tuning kiállitás,de komoly autok vannak szép festésel,szuper zenével szerelve
váltóprobák,motor konfik,de én is a váltoval vagyok meglöve
de még csak tapogatozok
pedig sztem a játék ezzen részében is sok van
mert nincs benne a siker öröme, hogy probálod, nem megy, nem megy, mig a legaprobb elöre lépés is számodra élmény. neki nem lesz az
mondjuk vezetni nemkönyü,csak annak aki ismeri,aki tesztelgette,akkor is amikor még fele ennyi ló volt benne

a kerek 1percen azért pislogtam kicsit
😊Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!

az más dolog miket és hogyan

- Altalanossagban mondtam, amit mondtam, senkinek nem kell mosakodni😉)))))
Csak azert szoktam kiakadni, hogy neha tobb oldalnyi forum megy el "feleslegesen", olyan kerdezoskodesekre, ami hozzatartozna a jetekhoz, vagyis az az egyik ertelme, celja.
Ez olyan - vagy legalabb is hasonlo - mint ha egy kalandjatekkal jatszanank, es mindenki folyamatosan kerdezgetne, hogy melyik reszen, mikor, mit, hogy kell felvenni, letenni, kinyitni, becsukni stb. Vagysi a jatek celja eltnik, es mar csak a megkapott infok utani "tologatas" marad.
De mondom, engem nem zavar. Csak a forum miatt szoktam beragni, mert szet van "offolva". Bar, nem az enyem a forum😉)))))))))))
A futomunel meg en voltam bena megintcsak mindig hamarabb kerdezek mint utanajarnek de erre a motoros dologra nem talaltam megoldast pedig szetpakoltal blokkot ujra es megint ezt irja ki!!
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Ezért kérdeztem, hogy kinek van meg ROC után, hogy tovább tudjam játszani 😉
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Koszonom azert
idézem "Vagy egy trükk hogy hogyan lehet elõcslni ROC nélkül?"
kiemelném a kérdõjelet 😊
Ha ehez nincs turelmed - turelmetek - akkor vard meg az NFS Undeground-ot, ott nehany katt, aztan lehet is nyomnineki (pontosabban tologattni😉.
Ha valaki mar az elejen cheat-ert, penzzert, elmentesert stb. rimankodik, csak sajat jatekat teszi tonkre. A jatek elveszti minden ertelmet, es csak annyi marad, hogy: "megnyomom a gombot, es a vegen kapok egy szamot a kepernyore". Nagyon izgi...
és ha jól láttam golfot csinálsz az meg soros 4 hengeres
Ment volna jóbban is csak jött a kanyar
Sl tuners 8 channel ported N20 system?