46059
.
-
#29846 -
#29845 ha tényleg kezdő vagy akkor érdemes ide ellátogatni:
http://slc.hsw.hu/
Amúgy egyszerű logika szerint van régebben leírtam, mostmár nem emléxem, de az átmérő az gondolom alap 18-21"-os felnire azonos kerék kell, aztán ha széles, akkor nagy legyen az egyik szám... na ezt jól megmondtam, szóval rájösz. ;) -
DraveN #29844 Szevasztok!Ma kezdtem el jáccani és egy kis segitségre lenne szükségem!Vettem egy 3as Golfot(Einvagent)és nem vágom h meik gumihoz meik felni kell?!Probáltam elég sok kombináciot de nem akarja rárakni a gumit a felnire!Köszi -
#29843 Ha érdekelnek valakit a V8-as americai autók akkor az látogasson el ide -
#29842 Ez nem napfelkelte szerintem Mert ez így hirtelen bevillant utánna fent az a 4 csík aztán eltűnt. Elmentem onnan utánna viszemnetem ugyan oda de már nem láttam. Ez nem az lehetett -
#29841 Mire is gondolsz pontosan, mert napfelkeltét már láttam... -
#29840 Na ilyen bugotok még fogadjunk nem volt
-
Vlala #29839 Moddolni kell :-) -
#29838 megoldható -
#29837 malter, engem ugyan erdekel, mert mindez szep es jo, de az erdekelne ugy istenigazabol, hol tolthetem le a patchet -
#29836 régen nyomtam csak televolt buggal -
#29835 Jah és erre a furgonra vagy ilyesmire gondoltam. A hátulját telenyomni nitrópalackal meg hangcuccal :) -
#29834 a játék eddig is játszható volt de már egyre jobb és jobb -
#29833 üdv.
Mi a helyzet a bugok terén?
Játszható már a játék? -
#29832 :DD fölt 1 rész amit én is sokig kerestem alexease honlpján volt 1 kép,amin vizparton ment valami alagutféleségben,fölül áthidalok voltak,de aztán ráleltem valahol aszem a 3ik városrészben:) -
#29831 Előfordulhat, hogy ennek a játéknak a végén nincs kiírva, hogy nyertél? :) Én még nem vittem végig, de emléxem milyen sok ember kereste a földalatti pályát a Street Legal 1 -ben :) -
#29830 Gratulalok!
Csak a Prime-ot lehet megnyerni:) Ott a vege:) Esetleg mas-mas autokkat kell epiteni, azokkal vegig vinni, ha fut normalisabban, akkor varosi versenyeket nyomni, azoknak van igazan hangulata. -
rzsolt #29829 Sziasztok megszallott street legal jatekosok
egy kerdesem lenne hozzatok
a red flame klubban elso vagyok megnyertem 3szor a roc-t
es most hogyan tovabb? vagy ez a vege?mit kell utanna csinalni hogy ne csak a prime autot lehessen megnyerni?
koszi ha segitetek -
#29828 és ha valakit érdekel,hogy mit tartalmaz a legujjabb furball combo patch:
* adds: touch up patch for looks and function.
* makes dash gauges more accurate in all cars, calibrated to MPH.
* fixes misplacement and centers exhausts on all cars.
* fixes some steering wheels.
* fixes Prime and MC tailights.
* fixed misplaced pistons on the Inline 6 engine for both nonus and baiern.
* Adds Turbo charger for the Inline 6 engine.
* Adds Yellow nos flame.
* Adds V8 engine kit.
* Adds complete supercharger for Einvagen.
* Adds complete turbo piping for inline 4 engines.
* Adds complete turbo piping kit for inline 6 engines.
* adds I6 engine kit.
* focer and Eulna and duhen turbo exhaust kits.
* Fixes indicator night Glow system for MC
* Fixes indicator night Glow system for PRIME
* Fixes indicator and Glow system for Prime Foglights
* Fixes Night Glow system for Superduty rollbar lights
* Stops the Superduty engine from Stalling.
* Fixes the messed up up lights on the FOCER.
* Balances Superduty 500 and 750 Performace to better match the other cars in the game.
* fixes Aftermarket seats, to help stop random collision, and other strange problems.
* Added Night Glow effect to Focer Rallye Headlights. -
#29827 Furball mester megint alkot;) -
#29826 Na így kell ezt csinálni. Jól nyomta az arc -
ZoyDes #29825 Ja!! Jobb klikk+mentés másként, mert 33mega! -
ZoyDes #29824 Csak azok nézzék meg, akik szerettek driftelni a játékban:
NFSU -
#29823 Ha már itt tartunk akkor ezt is meg kell néznetek mert ez is odabasz. Ez is kicsit fake -
Vlala #29822 huuu emberek mit találtam! Akkora fake a kép, mint ide Mekka, de elgondolkodtató...
link a képhez -
#29821 Ezzel is ugyanúgy szed mint maúgy söt még lassabb mert csak 38Kb/s-el flash get meg DC++ 42-43-al -
#29820 az égbolti piros eget én is láttam sima alapgém +r5-tel -
#29819 Tudom;) En meg ReGet-et hasznalok evek ota:))) -
#29818 A mostanaban elofordulo bugokkal az a legnagyobb problema, hogy rengeteg a nem hivatalos "kiegesztites", sok amely a scriptekbe is belenyul, vagyis nem lehet de legalabb is nehez az eredeti, alap jatekra "fogni" hogy bunos. -
#29817 jajaj, én csak a saját tapasztalatomat osztottam meg. -
#29816 Gondolom a Download Accelerator Plus. ;) De ugyan igy jo meg a GetRight, ReGet stb. -
#29815 Amúgy sok letöltésvezérlő van, de nekem ez jött be, már évek óta:
http://www.speedbit.com/
cracket is lehet hozzá találni.
De csak annyi, hogy banner van a gépben ha nincs ennyi.
Amúgy meghajtani nem lehet, csak a max sávszélt kihasználja több szálon tölt, stb. -
#29814 Mi ennek a dap-nak a neve mert engem érdekelne :) ADSL-t meg kéne hajtani
-
#29813 egy letöltésvezérlővel érdemes rácuppani, pl. DAP.
Az maxra hajtja a sávszélled amennyi van és leszakadás után is folytatja. -
#29812 De gyorsabban jön le <-- saját tapasztalat. De lényegtelen. Nincs normális codecem, nincs normális video vezérlőm, úgyhogy nem fut a game. Majd szerzek valahonnan, úgyhogy addig hozzá sem tudok fogni. Bocccsá -
Vlala #29811 Na bumm, télleg. akkor el kell, hogy faxoljam a pendrive-om fénymásolatát :-) -
#29810 matrix ebbe igazad van :)
-
#29809 mondjuk az emailt is le kell szedni nem? -
Vlala #29808 basta002: r5 van meg, ez is 12 mega, feldaraboljam? Hány megásra? Tudtommal freemaillel 2 megás cumókat lehet kükldeni, de a tárhely csak 5 mega! -
#29807 Streeter! Gond van. Az a helyzet, hogy már nincs meg az R4 patch. Nem tudom, hogy be tudom-e rakni az invictusos betara, vagy a 2.1.8-as patchre. Letölteni meg 11,5 mega, az sok a dial up-nak. Esetleg, ha valaki feldarabolja nekem, és e-mailben elküldi...