46059
.
-
#30006 érdemes elmenni a userek aláírásában szereplő linkekre én onnan sokmidnen szedtem össze.
A lentebb említett autólk miatt ne sírj mert nincsenek készen, nem éri meg a fullosak felkerülnek mindig, pl. Elenor meg Bodykittek... -
#30005 blur=240,10]Láttam már képen fullos autókat, de senki sem akarja bedobni a közösbe!!! vw bora, mercedes c180, audi tt, honda civic...
-
#30004 A lentebb említett SL.tk sok midnen van, ha megy az angol, akkor meg mégtöbb, kocsik modellek kiegészítések, stb...
Kérdést is feltehetsz, ott nagyon sok a hardcore rajongó. ;) -
#30003 Köszönöm kedvességedet, a patch már megvan Furball mestertől a 2.1.9r5M!!! 2 Slr van a gépemen: 1 2.1.6-os és egy 2.1.9R5M! A linkek érdekelnek, sok-sok autó, és alkatrész, ja meg a scriptes kérdés. Remélem érkezik válasz. -
#30002 mivel nem egyszerűt kérdeztél és a szakértők még nem jártak erre így: ez van. ;)
patch az nem ilyen egyszerű ugyanis 2.1.8. után csak béták jelentek meg amik nem hivatalosak. Rövid ideig voltak fennt a szerveren. Most nem tudom, hogy az utolsó verzió fennt van-e.
De mivel az utolsó bétapatch már elég régen jelent meg így azt tanácsolopm hogy várjál, mert hamarosan biztos megjelenik valami. Vagy a végleges, vagy egy újabb bétapatch. Legalább neked nem kell majd újrainstallni a játékot. ;) -
#30001 Köszi srácok a segítséget. -
#30000 30000 -
#29999 Jól néznek ki !
76' Ford Gran Torino nincsen ? :)))) -
#29998 lol
-
Egy újabb OZ alkotás -
#29996 Én tapasztalataim szerint úgy lehet megnyerni a legkönnyebben ha az összes kocsi motorját átírod másikra és akkor nem tud elindulni ugyanis nem lesz benne motor. Ez szerintem a legegyszerőbb.
De ha valaki tud egyszerűbbet amihez nem kell átírni semmit az engem is érdekel -
#29995 Sajna a prime helyére megy amit én is nagyon sajnálok mert nekem még az nincs :( -
#29994 ;)
jah elfelejtettem, mondani, hogy az egy dx9-es file. -
#29993 ááá tényleg!! wininstall után nem tettem föl dx-et:D
thx:) -
#29992 még sehol de nyüstölve van a srác hogy rakja már fel (SL.tk) -
Vlala #29991 Matrix: a 29966. hozzászólásodban közzétett csomagtérajtót honnan lehet letölteni? Az XI (sl.tk)-n van valahol, vagy a LM-en? Eléggé cool! -
Vlala #29990 Engem is. -
#29989 Szépek a "finomságaid" de már túl giccses! Az SD-n a "ködlámpa"(?) a másikon az oszlopon lévő "beömlö" vagy zseb, titkos rekesz vagy nem tudom mi az! meg az elején lévő "ködlámpa" szerű képzödmények. Ez amcsi verda, klasszikus, peres gumival? Króm és benzingőz!!! Nem fikázom, csak mások az elképzeléseim -
#29988 Hello skacok régen jártam erre (nfsu), de szükségem lenne 1-2 dologra... Érdekelne melyik scriptből olvassa a játék az adott autó vagy alkatrész nevét, vagy az hogy ,hogyan tudok úgy betenni egy alkatrészt hogy az ne írjon felül semmit? Nagyon gáz, hogy mindig le kell mondani valamiről! Meg persze linkek minden mennyiségben, autók, alkatrészek... Ja még valami: 2.1.8 felett nem telálok cracket. Remélem tudtok nekem segíteni, köszi -
#29987 fasza, en szerettem volna, de nalam nem mennek a linkek -
#29986 Engem érdekell a ROC megnyerése!
-
#29985 Próbálkozz a videodriverrel, vagy a diretxel.
zsolti001: az elernor cuccait a Prime-re kell rámásolni és azt
az autót, a race of championon lehet megnyerni.
Ha kell tipp a ROC (progamozóknak csúf megoldás, az ellenfeleknek pedig versenyszerűtlen, de hatásos) megnyeréséhez akkor szoljatok... -
#29984 hát ez ..... jó. slr nem akar elindulni. aszongya a d3d9.dll nem található és reinstalláljam a gémet. ez is megvolt 2x. na mind1, majd lesz vmi -
#29983 Az elenor melyik auton fog megjelenni ,mármint melyik autora telepszik rá ez a kaszni?
Mert letöltöttem telepitettem de még egyenlöre sehol sincs. -
#29982 jaa hehh már vmikor sikerült odatévednem... -
#29981 Pár finomság
Elkészült Elenor végleges kasznia
És az SD eleje is kész lett.
Jah és meg lett a cím
is. -
#29980 Ez az az oldal ahol volt az a piros SD átalakítás meg az Elenor? -
#29979 én onnan leszedtem egy modot, asszem fennvan a link a sl.tk n..
-
#29978 ez lett volna az én kérdésem is:) pl én most hallok erről először -
#29977 És mi a weblap címe? -
[DT]Baggio #29976 Csao csao slrr rajongok!!!!
Aza lenyeg... Gyertek a Lethal Modz sitera !
Gondolom mar egy par embernek feltunt, hogy az oldalt egy magyar csavo csinalta.
Eszrevettem csipitek a 307-es.... Haverral Masdaval mar lassan veglegesre megcsinaljuk addon kocsi kent.
Az LM site-rol majd leszedhetitek -
#29975 Az már ki van javítva és egy teljesen új autó ként van. Habár az ülés az télleg gáz mert belelóg a hátsó ülésbe -
#29974 Esetleg Rh felnimet nem lehetne megis vhogy bekonvertalni? -
#29973 Hi! Csak benéztem, a text-et nem olvastam el csak a képeket végigfutottam. Hát a peugeoton még javítani kéne. -
DraveN #29972 Hello!
Valaki meg tudná mondani hogy honnan tudnám letölteni az R5-ös Patch-et??? -
#29971 sztem kocsi, csak egybe csomagolva. -
#29970 Mondjuk egy 124-es merci vagy egy kereklámpás nekem is teccene a játékba. Ha már itt tartunk Lada is lehetne :))
Ezek a lenti járgányok mint a supra az télleg jók.
Ez külön kocsi lesz vagy MOD? -
Vlala #29969 Ez hol van? Tényleg jól néz ki!
Kisebb teherautóra (SD) hogyan lehet dupla kereket pakolni? Golfra is jó lenne :-)))))))
Gondolom cfg-fájl turkálás, miegymás... -
#29968 Készül a FnF (Halálos Iramban) MOD:
-
#29967 még 1 kép