46059
.
  • 3Error #30046
    Slymaster : nagyon szivesen, segitek, ha tudok... most nem jott ossze...
    Valahogy majd osszeal a kep, osszefogunk aztan osszepakolunk egy kokemeny hungaro-ladat...
    (Basta fontos meg a scriptelesben)
    furball-t fejbeverem, aztan meginfozom tole a dolgokat.. (jo kemeny vagyok)

Streeter: en meg nem talakoztam a prime-mel kereskedonel...
    (de ha kell masik is, tudod, copy+rename)
  • Slymaster
    Írtam jó pár sort és mikor elküldtem ezt írta ki!
  • streeter
    jah ls a prime lesz a kereskedőknél is?? mert eddig még nem találtam.
  • streeter
    Na végre meg van a ROC meg a Prime is.
    Kb fél óra volt a játék és semmit nem kellett cserélni a kocsin :)

Slymaster az #30042-es üzeneted kinek ment?
  • Slymaster
    Az üzeneted üres!
  • Hellhammer
    Ilyet nem tudna valaki összehozni?

KLIKK

(kicsit nagy méretű a cucc, nem akartam terhelni a topicot vele :))
  • streeter
    Na ez lesz a nagy gép ha készlesz

• streeter
    Na akkor a hétvégén neki látok a ROC-nak

a képek meg az sl.tk forumáról vannak általába.
  • M@TriX
    nem cheatel és easy-n kell végigvinni. ;)
  • Vlala #30037
    Én is azt hitem... aztán jött a fórum, kipróbálgattam egy-két letölthető cuccot, és függő lettem. A ROC megnyerése után kezdesz csak rájönni az ízére!
  • M@TriX
    nyami
  • M@TriX
    Ez sem rossz:

• Slymaster
  • Slymaster
    Ja! Streeter, 30022!!! ????

Folyamatosan túrkálok az Xi-n,
    Redline Mods
    Turbo Imports
    Lethal Modz és hasonló populáris street l. oldalakon, sőt orosz oldalakat is bújok(néha megéri az ékírást fejteni), úgyhogy ha kérdezek valamit, valszinű hogy ott nem találtam választ.
  • Slymaster
    3 kör ellenfelenként de 2 győzelem után kiesik a vesztes. 4*2 kör, 16 játékos egyenes kiesés vagy ha így jobban tetszik KO!

Error: Köszi a tippet, de ez csak import p.in, furballtól csórtam már újjabb verziót is! ez 1.7a az enyém b, és az megnyitja a 2.1.9R5m verziós scx-et az a meg nem, de tényleg jólesett a segítő szándék!
    Pedig lehetne pár body kit, esetleg autó, ha valaki segítene a scriptelésben, meg persze az scx-exportban is!
    Nfshez csináltam pár okosságot annó, szerintem csak jobb lenne a dolog...
    Ki lehet az a D. Ákos??? Ő írta az IPI-t, valószínűleg az epi is megy neki.
  • streeter
    Az az átírás meg van mert meraktam az Anach féle valamit és a kocsik tök tropák meg minden.
    De hogy kell végig vinni? Hágy kört kell menni??
    Mert én mentem egy kört és kész.
  • 3Error #30030
    Ja és jó munkát !
  • 3Error #30029
    Az .rpk fileokba lehet beleturni, hogy másik alkatrészként szerepeljen, de sajna azt még nem igen értem.
    A zmodellerhez export plugin itt található.
  • 3Error #30028
    Megnyitod a file(okat)t és abból kikapsz egy csomó sort. Így, szó szerint. Sajna az átírását nem tudom, mit kellene, de ez is megfelel. A ROC-ot mindenképpen végig kell vinni, ha akarod a prime-et, meg a preszizst. Csak az adott karrierben lesz benne a gép, de átmásolhatod másikba is. (persze nevezd is át a filejait)
    Ha abbahagyod a ROCot a teljes teljesítése nélkül akkor bizony cumizik egy pár pontot lefelé.
    De mielőtt nekiesel a ROCnak, vegyél pár (száz) biztonsági alkatrészt. pl.: 10 szett gumit...
    Hajrá Streeter !
  • ZoyDes
    Hát igen..a munkahely ravasz dolog...
  • Slymaster
    Mehetek dolgozni, pedig inkább nyomatnám az slr-t.
    Ha valaki tud valami okos megoldást, a zmodeler scx exportra az nagyon pozitív lenne! (3dmax2-m van csak!)
    Mi az a SL car manager???
  • streeter
    Hehe itt van pár Viper.
    Egy ilyen is jó lenne a játékba

Viper1
    Viper2
    Viper3
    Viper4
    Viper5
    Viper6
    Viper7
    Viper8
  • DraveN
    Hello!

Ez a játék csak a 3 csapatból áll meg a ROC-ból?
  • streeter
    Na most hogy meg ez a ROC mert elindultam rajta egy kocsi ellen mentem egy kört és nyertem mivel a kocsi tropa volt :) De ha kilépek akkor vesztekl a presztizsemből.

Jah és ha egy karrierbe megcsinálom akkor a többibe is meg lesz a prime??
  • Slymaster
    Halihó!
    Egy fórumon elértem, hogy magyarul lehet firkantani!

CSodaszép ez a corvette!!! A kép fórumról való vagy lehet skubizni oldalon is?
  • Vlala #30021
    WOW!
    Stingray, ha nem tévedek.
    Tényleg: cfg-file kellene, amely hátul dupla kereket engedélyez kisteherautóra. Nem nagyon találom, pedig néztem itt-ott...
  • streeter
    ez a gép nagyon ott lesz az tuti!!!!!
  • M@TriX
    jujj, ez már nagyon alakul, király.
  • streeter
    Az a 90% mit jelent? Mennyit meg mit kell benthagyni meg mi az hogy megbolondulnak? Ezt nem értem teljesen.
  • streeter
    Remélem ez a kocsi mihamarabb bekerül a garázsba.

• M@TriX
    jól néz ki, de még nem láttam letölthető verzióban...
  • Slymaster
    Furball "cselendzsere" letölthető?
  • Slymaster
    Köszönöm segítőkészségedet, de ezeket az oldalakat barangolom már jó ideje ha visszaolvasnál úgy októberig ott szórtam fel a fórumra az okosságokat, de az nfsu miatt kiesett egy kis idő. kár érte. A civicről annyit, hogy a mercit is csak képen mutogatják, meg nem hiszem, hogy ez 72%: http://img12.photobucket.com/albums/v30/RACING_BEAT/d3789fb9.jpg

scx export nincs valakinek??? csak 3dst.max2-m van!
    a scriptel kapcs.ban: nem tudok használható ÚJ!!! alkatrészt beírni a sriptbe. A nitroömlesztés, az megy!

Sokmindenre rájöttem (köszi Basta), a #29988- óta, de rengeteg a kérdés Ezek csak költői kérdések, válasz vagy lesz, vagy nem...

2 napot szenvedtem a Zmodelerrel mire rájöttem, meglett az alkotás erre mit látok: ONLY IMPORT PLUG IN!!! Szép dolgokat mondtam...
    bocsi ha sokat írtam, nem tom' mekkora lesz.
  • M@TriX
    ?-?
  • Vlala #30012
    z Invictus a kiadóval. Mit kever a fórum itt alám?
  • Vlala #30011
    Pedig jó lenne... A Civic egyébként még nincs kész, 71%-nál tart... Szóval sztem ki fogják azokat adni, csak még tesztelgetik a darabokat. Nem szabad őket siettetni, mert úgy járunk, mint a
  • Vlala #30010
    Pedig jó lenne... A Civic egyébként még nincs kész, 71%-nál tart... Szóval sztem ki fogják azokat adni, csak még tesztelgetik a darabokat. Nem
  • 3Error #30009
    A ROC autó berakásával már ne is foglalkozzatok itt van 1xűbb +oldás, és jó óldal : Anach's site
  • 3Error #30008
    Slymaster: a scriptelés, meg hasonlók a cfg, rpk fileokban vannak, a modellezés scx, dds, ezek 3dsmaxal ill. paint/photoshoppal lehet rajzólgatni. (dds-plugin kell)
    Csatlakoznék Matrixhoz, az Xtreme Import (street-legal.tk) van elég sok doksi ezekről.
    Ha valamit tudok segíteni scriptelesében szólj bátran, bár sajna a "le kell mondani vmi-ről" helyzetet furball barátunkkal lehetne megtárgyalni, mert én nem nagyon jöttem még rá.
    1 pár oldal amik jók:
    Redline Mods
    Turbo Imports
    Lethal Modz
    Más nem ugrik be, sok sikert !!

Jah igen, a ROC. Egyenlőre csak egy drasztikus módszerem van rá, mégpedig, hogy Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers\ROC_cars mappában lévő .spl fileokat text-el megnyitod és 90%-át kitőrlöd. Ekkor behülyülnek, de mondom nem vmi sportszerű, bár gyárilag sztem ők sem azok. Egyébként, ha a ritkaságokat amik a ROCon fordúlnak elő, magadnak akarod tudni akkor arra az a megoldás, hogy az .spl fileokon kívűl berakod a saját autóid közé, majd átnevezed őket player_carX.X -re (az X, a még nem szerplő szám) Remélem sikerül kibogozni...
  • Slymaster
    Na pá nekem lépnem kell.... majd később