46059
.
  • 554
    Hogyan lehet betenni kocsikat a 2.2.0.0.-ba?
    És saját festéseket?
    Lécci segítsetek
  • 554
    .
  • streeter
    pedig ugyan akkorára van állítva mint a másik kettő.
  • Peck
    kissebb :) nálam is :)
  • streeter
    Kicsit megújítottam a topic felső részét :) Jók mostmár az oldalak linkjei is. A GER tech szöveg csak nálam kisebb mint a másik kettő vagy mindenkinél?
  • Ombika
    Ezzel akad nekem ossze a masik m3as!! :)
  • streeter
  • Ombika
    Nah loller,mai videokartyak tudjak fix 60 fps-el nyomatni a gamet fullon!
    Ez 1 c2d 3200-re felhuzva,2 giga ram es 8800 gtx 768 mb ram!!
    Kivancsi lennek,hogy hol volt akkor ilyen kartya mikor ez a jatek megjelent,de este igy is leesik 40 fps-re ugy,hogy latotavolsag 450m,mert ha tovabb huzom akad!!! :))))))
  • BmwE30M3
    Aki nem ismeri az SLRR Editor annak ajánlom
    átlehet irni az auti 1-2 tulajdonságát!

sorry a képfeltöltésé

http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1179957008.jpg
  • kemszi2
    Ezt a fórumot vagy be kéne zárni vagy kicsit rendbe rakni...tel van már reklámmal...
  • Ombika
    F.A.Q.-ban levo linkek jok,ha mukodnek meg !!! :)
  • Mouse16
    hellosztok!nekem le tudná irni valaki azt hogy meik oldalrol lehet az ÖSZES kiegészitést leszedni?!mert meg volt a játék meg meg volt az a 6 kiegészitésis ahol kaptam uj cucokat meg minden de az már rég volt és nem tom honnan lehet leszedni.ami meg a lap etején van az a 4 a kép alat azok szar oldalak ott nincsen.valaki irja meg!!!
    köccike
  • Ombika
    EN ott is vagyok,bar elet mar nemsok,de szavazasom ert vmit!! :))
  • kemszi2
    írtam már én is az slm fórumába:)most akkor két fórum is van...bár egyiken sincs túl nagy élet
  • Ombika
    Mond te tenyleg hulye vagy ,vagy csak tetteted magad?
    FAQ elolvas es ha feltetted vegre az a ro...t 2.3.0 patchot ,komplett motorkat lehet venni jatekbe konyorgom es nemkell vele szarakodnod!! Remelem tobb kerdesed nemlesz 2 hetig,mert ez kitett addig!!
  • ALIENwoods
    El se hiszem hogy valahányszor berakom valaki mindig beugrik neki
  • Vakeraka
    Racing Redline-hoz is jó?
  • Ombika
    MAR elugattam ba...g mit csinalj, ne ertetlenkedj mar!!!
    #44545 HSZ
  • Vakeraka
    Én nem versenyezgetni akarok hanem kocsit építeni. Csak nem todom miylen ez a játék. Az elején már minden kocsi és alkatrész elérhető? Az lenne a lényeg hogy minden kocsi és alkatrész mellett megnézzem mennyi a maxx telojesítmény.
  • Ombika
    MOnd te minek jatszol ezzel a jatekkal?
  • Vakeraka
    Már az elején rendelkezésre áll minden alkatrész? Nekem azért kéne mentés hogy megkapjam a shelby-t. Meg hogy lehet 700Le-s v8-ast építeni?
  • kemszi2
    pont az a lényeg hogy saját magad építsd meg a kocsid....
  • Ombika
    2.3.0 LE patch feltesz(FAQ )es "bigformoney" kulcsszot beutod a garazsban, majd a szerelo kulcsra katintasz es megvan oldva minden!!!
  • Vakeraka
    Hello nem tud valaki 100%-os mentést? Én valami totál brutál kocsit szertnék de annyi alkatrész van mint a fene. Csak 540le-s pickupot tudtam összepakolni.
  • dmx
    THX ez tényleg működik
  • bestGP
    probaljatok meg ugy hogy ataallitjatok az inditóikon-tulajdonság
    és ott windows nt alapu futás
    nekem segitett
  • malter
    nem tudom,de nekem is ez a probléma ami miatt nem tolom már(pedig azota volt alaplapcsere stb és igy is)
  • dmx
    Csá!plz help. Miért indítja újra a gépet a game? Egy ideig megy aztán fogja és újraindul..általában akkor amikor hangefektjön be vagy menüt akarok választani
  • Ombika
    Anno csak ezmiatt fejlesztettem gepet!! :))
  • tamas888
    csa!
    miért van az h ha beraknék egy ujj verdát akkor hibat ir ki nem inditja el a jatekot?!de nem mindedjik gépnél van ez
    pls
  • malter
    vald be hogy elvakit slr feeling:D,de ha belegondolsz igaza van félkész/bugos mint atom(viszont mivel egyedi elviseljük és örülünk hogy ilyen is volt);)
  • Synit HUN
    Tudom. Fent van a gépemen. Elbeszélünk egymás mellett. Tulajdonképpen egy véleményen vagyunk.
  • Ombika
    2.3.0 Le patchal kituno ez van,mas ilyen kategoriaju jatek nincs ,orulj ennek is!!
  • Synit HUN
    Miért neked megvan a kész játék! :D Nemá! Ez félkész marad örökre... De azért én is nyomtam nagyon sokat.
  • Ombika
    Neked igen,nekem nem!!
  • Synit HUN
    Az rendben. De azért ez az 50%-on is csak nehezen vetette át magát. :)
  • Ombika
    Sose adtak meg ki 100%-os jatekot,igy hat ez sem az!! :)))
  • Synit HUN
    Ez közel sem egy tökéletes játék. Épeszű ember nem játszana vele a teljesítménye miatt. Ezt tudomásul kell vanni. És az amiért mégis játszunk/játszottunk aza hangulata, a lehetőségei és az egyedülállósága.
    De ehhez sajnos jó vassal sok dolog felett szemet kel húnyni.
  • passatgt
    elfut a minimum konfigon is, csak szaggat
  • Hayabusa
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: PII 500Mhz 128 MB RAM DirectX 9 compatible video card with 32MB video memory
    Ez van beleírva a readme-be... mindenből a duplája van, és ennek ellenére iszonyat módon szaggat!
    Anno volt egy ilyen konfigurációm - mint a mimimum - azza viszont nem szaggatott ennyire...
    Akkor veszek egy dual 4ghz, 3giga ramos, 512-es vgas konfigot, hátha akkor már nem óhajtozik szaggatni a játék...
    thx!