Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20TYA
Az a probléma, hogy ez a módszer nem müködik az alap kocsiknál, és a külön kocsikból meg nem lehet importálni.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
köszi a segítséget. Már csak a kurva exportálás a gondom.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA
Nem írok le mindent csak ami szükséges
Elõször is kell egy teljesen átlátszó png fájlpl. ez
ha ez megvan megnyitjuk a material editort (nyomj m-et)
választunk egy anyagot és textúrának megnyitjuk a png-t
beállítgatjuk a tulajdonságait (a bitmap gombra 2x kattints)

Most át kell másolnod egy másik anyag helyére, hogy tudjuk módosítani

kiválaszuk azt az objektumot vagy annak azt a részét amihez a textúrát akarjuk rendelni és hozzárendeljük

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Zotya

Azt hogy lehet megcsinálni hogy az üveg festhetõ legyen. Úgy mint elõször a Ladánál.
3DMAX-on belül azt hol lehet állítani?????

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

20TYA
Carlos!
Megtudhatunk pár dolgot az új játékotokról?
Van-e valami köze a Street Legalhoz?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Johnny23
...na ja a warezcenteren fönn van ugyan elvileg csakhogy vmi gáz lehet,(talán,hogy régi?)....és nem indul a letöltés

ugyhogy vmi más kéne

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

streeter
Nappali versenybe szar nyomulni mert ha gyorsulsz és nyersz akkor is pontot vesztesz. Éjszaka az igazi de nem fontos éjfélkor 22:00 - 2:00 ig lehet szerintem menni. Én legalább is ilywen tájt versenyeztem

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Johnny23
Sziasztok!!!

Kérdés : honnan tudnám leszedni a gamét??? Nem baj ,ha sms -es, csak gyors legyen (persze legjobb lenne ingyé,de dc++-n bazi lassuság van)

HELP!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

M@TriX
dudálás a megfelelõ prestige-û klubbtársra.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

DJ RX7
ok köszi

:3

Zetorg
duda

DJ RX7
hogyan lehet reggel kihivni az embereket még sajna nem jöttem rá

Tudsz napközben az úton, ha találsz versenytársat. De az igazi az, ha éjfél elõtt pár (10-20) perccel megütöd az utat (szabad fordítás...) ilyenkor a térképpen látnod kell, merre van az éjszakai gyorsulás.Ott elég jól mennek az emberek, nem árt egy-két tuningcucc a tütübe...

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

gercse
Hali mindenkinek!!!Valaki tud nekem utmutatást adni pár szoban arrol hogy megy ez a game!most telepitettem fel patchekkel együtt!Vettem egy autot(használt)Járóképes!!maradék pénzböl kijavitottam amit tudtam!!Konkrétan verseny szituácioba hol tudok keveredni??

streeter
A karburator dolog tényleg alap. Szerintem csak olvasgatni kéne mert minden alá oda van írva hogyy mi micsoda.

M@TriX
jóóóó! ;)

KOXX
az Invictus most dolgozik egy új autós gémen de még nincs bejelentve
kiváncsi vagyok milyen lesz

3Error
1. az *.rpk fileokat is tedd a konyvtarba ! (ne felejtsd ki inkabb)
2. Kezd uj karriert.
3. Vasarolj/addj el es lecserelodik a felhozatal.

Milyen "tuningot" nem tudsz mire rakni?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Megkaptad a file-t????
A masik, hogy addig felejtsd el a NOS-t V8at meg mittoment, amig azt sem tudod, hogy hol van az a szar karburator. (az air/fuel gomb alatt keresd, szurke teglaforma vasszerkezet)

Fokozatosan kellene megtanulni a gamet sracok, nem rogton bele a scriptelesbe !!!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

GTi Gaga
nem ugy értem a bonus autokat... amit bemásolsz a racer könytárba, azokra értem. bemásolom, pörgetem a napokat, de soha sem találok olyan autot ami uj lenne... érted?
az meg a másik, az I6 és v8 motorokat hogy használom. megveszem a tunningot, de egyik motorra se tudom felrakni? ahhoz is kell valami?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Gyiik
Macromedia Dreamweaver MX

....................................................................................................

20TYA
Az a helyzet, hogy nincs új képem a Ladáról, nem változtattam még semmi szemmel láthatót. Ha még nem láttál egy képet sem akkor keress vissza!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
na és ez mi?hol keressem
-Hauler's SuperDuty 500 Carbs.

streeter
Milyen bónuszautókra vágysz te???? DHL 500 a bomus ha megnyered a ROC és kész több új autó nem lesz

streeter
Milyen bónuszautókra vágysz te???? DHL 500 a bomus ha megnyered a ROC és kész több új autó nem lesz

streeter
Ezeket nézzétek meg.
És mind-ezt I6-os motorból és csak a furbal féle turbo meg I6 váltó volt ami nem eredeti

810HP és 914 Nm

Ladáról plz egy képet publikálj zotya nagyon kiváncsi vok:)
DJ RX7
jaja

GTi Gaga
Csoki Rx7!
Nem az a lényeg mijen legyen.. nekem a tök alap autok is jok... csak legyen... ami a játékba van, az mind kéne... ha megtudod oldani, és le vannak neked szedve az xi röl a bonus autok, akkor lenne az igazi. tököm tele van hogy varnom kell egy autora, nyomom a napokat, és semmi. lassan kezdek kételkedni, hogy egyáltalán vannak azok a bonusz autok...
ebbe tudsz segiteni?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

20TYA
Nincs ötletem, hogy mi lehet a gond

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
mond milyen autot akarsz és én megcsinálom neked sjnos nem tudom a neved holnapra készen lesz
Hauler/MC/Prime V8: 904HP,Baiern/Emer I6: 776HP,
Duhen/Ishima/Focer I4: 896HP,Einvagen I4: 674HP

GTi Gaga
Arcok!
amikor felrakom a r5 ös patchot, ugye nem irja át a verzio számot r5, hisz nincs exe fájl!

nincs vkinek egy fasza mentése amibe benne vannak az autok? leszedtemegyet kettöt a xi- röl de egyik se megy...
adok mailt: gagamail&freemail.hu , de ha van vkinek msn je vagy mirce ott is elküldheti... nagyon jó lenne, ki van a ***om, hogy nem tudok dolgokat elöhozni... köszi!

streeter
A plug-in managgert megtaláltam de az scx plug-in-t nem pedig benne van a plug-ins mappába

DJ RX7
Slymaster hová tünt
http:/www.video.racing.hu/ tök jó ez a honlap.
ismeritek?

20TYA
nekem is a legtöbb .dlo
a plugin managerben nincsenek?
customize/pluin manager menü

BLUE FLAMES --> RACE PRO

malter
eleve az ilyen bugos motyokat föl sem tenném,vagy ha csak ilyen vagy olyan patch-el megy akkor odairnám,hogy mi kell neki,ez lenne az alap
streeter
én is próbálkoztam turbóval de kilépet mindig a játékból amiatt.

malter
és még nem is emlitettem a furball féle 6 hengeres turbot amit lehet ugyan állitani,de semmi plussz loeröt nem hoz ki,mint a szivo moci,igy nem sok értelme,max jol néz ki:(
malter
még a reinstall aránylag gyorsan megvan,de a cuccokat ujrapakolászni aaaaaaaaaa pl a turbokat birtátok már valamelyiket használni?én amiket letöltöttem einvagenhez modositott töltönyomás,vagy forcer turbonyomás modositás,van most 1 uj einvagenre forcer turbo rámenne(elméletileg)de egyik sem müxik nállam feszt hibákat hibára halmoz
streeter
nállad is .dle a fájl????

malter
feszt elfelejtek back upolni,és utálom hogy egyxerre több dolgot modositok és csak a reinstal segitmár lassan elkopik a cd-m a sok reinstaltol
GTi Gaga
minuszba vagy plusszba legyen az értéke?
pl: -0.100 vagy +0.100

streeter
Nállam ilyen nincs. de az nem lehet gond hogy a pligins mappába minden fáj .dlo ez meg .dle ???,

gercse
Csá!Hogyan s mi modon tudnám a játékba telepiteni a szovjetunio nagy csodáját???(lada)Valami infot kaphatok?? Hy thanks!

20TYA
Nekem így van:

Ha neked nincs ott akkor gáz van!
próbáld meg máshonnan letölteni és úgy kipróbálni!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
ugyanabban a fájlban írd át a bekeretezett értékeket

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Megnéztem de ott benne sincsen semmi scx-es cucc

GTi Gaga
átirtam, de még mindig all whells drivot ir ki