46059
.
-
Origon #34051 figyi jo... a terep jároba kéne ez a motor... ha átirtad majd provibe vagy itt ird le
kösziii -
#34050 Kész a moci!! -
#34049 Tehát neked nem elég a motor, hanem még a kocsi is kéne... Hát, jókor szólsz. Azt majd csak később, mert most el kell mennem. rpk-t átírok neked. Ha kell. Nem, hát nem. Kocsi ügyben kérdezd Vlalát, hátha segít. -
Origon #34048 értem hogy ez a motor csak a viper ba jo... de nekem még viper om sincs.... a viper kocsit nem tudod feltenni?
vagy ehez a viper hez hogy jutok hozzá? -
#34047 Mostmár nem értem mi van... :) 89%-nál vagyok -
#34046 Ha nem baj, akkor most töltöm fel, úgyhogy ne küldd el. -
Vlala #34045 Vissza az egész. Most már én sem tudok tölteni.
Basta002: Még kb. ugyanennyi, meg egy kicsi :-) -
#34044 44%. Az eltelt időből számítsd ki, hogy mikor lesz fönt!! :) -
#34043 3D maxot nem tudjátok honnan szedhetem le? -
#34042 kösz -
Vlala #34041 Nekem ment, azért bátorkodtam linkelni. Bocs, ha nem tudtam segíteni. Belefér egy mailbe? El is küldhetem! -
#34040 A motor most töltöm fel ide. A másik kérdesedre pedig, az a válasz, hogy át kell írni az rpk, ill. cfg fájlokat. Csak úgy lehet betenni a kocsiba. Ha az nem megy, akkor segítek, csak szólj, hogy melyik kocsiba kell. Ja a motor pedig csak néhány perc múlva lesz feltöltve, most 24%-nál van. -
#34039 F12 -
#34038 bocs screenshot, hogy lehet? -
#34037 Én is eddig jutok el nem lehet leszedni semmit
-
Origon #34036 odáig énis eljutotam. nem vagyok hülye gyerek.... de nem lehet tölteni szar az oldal.... mert semmit nem lehet tölteni....
adjatok valami más linket mert a http://xi.dpx.nl nem megy... -
Vlala #34035 link a V0-es mocihoz, remélem működik (ilyen hosszú linknevet sem írtam még be) -
#34034 mivel lehet snapshot-ot készíteni? -
#34033 nem tudjátok honnét lehet leszedni a 3D MAX 5-öt?
PLÍZ nagyon kéne -
Vlala #34032 nekem működik. index.php nélkül. -
Origon #34031 nem müködik a http://xi.dpx.nl/index.php oldal... honnan tudom máshonan letölteni a v10 es motrot? -
Vlala #34030 Van valakinek egy elfogadható méretű kereke a SmallDutyhoz? (Superduty Offroad) Csepet idétlen még a drag kerekekkel is... -
#34029 ha valakinek müködik linkelje már be az fnf rim pack3at,a cab einvagent,és a turbot,már nem megy az ix-s link:(miért csak 1 darabig rakja föl? -
#34028 Streeter. Itt voltam, már nem voltál elérhető. Illetve nem vagy. Azért szép álmokat!! -
#34027 Veri kúl
-
#34026 Nagyon durvák voltak a megasztárba má a "padlón feküdtem" tőlük -
#34025 Bazze ami nem megy nem kell eroltetni de volt aki abba se akarta hagyni ezek vagy beszivtak vagy ezert tart emg mindig itt M.O-ag,ennyi idota segg miatt! D: :) -
#34024 Mivel csináltad ezt??? Tök fasza. Az a baj az ihlettel hogy annyira nem vágom a 3d maxot hogy nulláról csináljak egy lökhárítót vagy akármit. Ez sajna még nem megy.
Inkább most pörgök a Megasztáron
Hogy mennyi balfasz jelentkezett -
holley #34023 Hy rég írtam a forumba gondoltam most adok ötletet vagy ihletet vagy , vagy vagy nemtudom akár szemlélődni is jó:D az a lényeg hogy LADA 4 EVER!:D
Byebye -
#34022 már megoldottam :)
-
#34021 Nem lesz cserélehő kaszni sajnos. Több kompliáció is felmerült és most megint van egy rakat. Eddig a kaszni nem látszott belőlről. Most lecseréltem a kasznit a GTS kasznijára mert az belöl is látszik de a kaszniban van bukócső meg egy rakat marhaság és mindig sikerül valamimást is kitörölni. Sajnos most ezzel baszogok, de remélem meg tudom oldani. -
#34020 kemény nagyon :D -
#34019 diikk
-
#34018 Kitaláltam a legnagyobb dobást
CSERÉLHETŐ KASZNI!!! :D Ez az ez kell nekünk. -
#34017 Nem töltöm fel. 3 mega. Az nekem sok. -
#34016 Ezért jó a biztonsági mentés...
Hex workshopot? Feltöltöm. 10 perc
-
#34015 De nem azt mondtad hogy neked mindig kilép?
Nem tudod honnan szedjem le? -
#34014 rpk-t nem javasolt semmivel átírni, mert végzetes hibákat okozhat a játék szempontjából, de! végszükség esetén Hex Workshoppal lehet átírni. Legalábbis én azt használom. -
#34013 rpk-t worldpad-dal átt lehet írni? a kódot már megtalálam de azért kössz -
#34012 ez már a faszság kategória. xi-s v10 vagy mi:)