Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
CSINÁLJ MÁSOLATOT:

De ha ügyes vagy nem baszod el!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ RX7
és igy könnyen el lehet baszni a játékot

:3

DJ RX7
jaja de megvan bocsi

DJ RX7
hogy melyik az a fálj amit át kell írni mert ezt nem találtam meg ahol át lehet írni az ültetést

DJ RX7
és az nehéz megcsinálni hogy hány nitro férjen bele ja és Slymaster hová tünt?

streeter
Az autó .cfg file-át kell megnyitni és azon belül a nitrós részlegben a kép alapján átírod. Nem tom mit nem értettél. Na mind1

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ RX7
streeter el tudnád magyarázni egy kicsit bõvebben?

20TYA
Én is elkezdtem töltögetni a videókat!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
jaja

streeter
Ez a videó nagyon kész. Tényleg levágta a macsek fejét???

streeter
jeélen esteben street lega/cars/races/nem tom milyen néven van a kocsi mappa/scripts/ focus vagy nálam Yotta volt .cfg fileát. Csak nézd meg hogy milyen típusú a kocsi hogy Focus SE WRY WRX vagy nem tom és azt kell átírni

DJ RX7
DJ RX7
streeter ez milyen filet kell megnyitni a notebaddal,

DJ RX7
és az nehéz megcsinálni hogy hány nitro férjen bele ja és Slymaster hová tünt?

streeter
Itt van minden csak kicsit nézegetni kéne

streeter
Ennek kijavítása kb. 2 perc se

DJ RX7
és hogyan,és azt nehéz megcsinálni hogy hány nitró legyen benne?

20TYA
simán
egy kis scriptelés

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7

DJ RX7
mondom nem chatelek

mi a neved chaten?

DJ RX7
ja és amúgy nem.

DJ RX7
Gergõ te hülye vagy miért nem tudsz átjönni miért pont itt kell megkérdezned?

DJ RX7
kÖSZIKE

barni chatelünk ok?

20TYA
A legelsõ (sötétkék) érték vonatkozik a kerék helyzetére: távolság a középtengelytõl. Ezt kell változtatni.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Ott van az elsõ kék kijelölt rész ott húzz bejebb a kerekeken és akkor a sárvédõ mögött lesz. Az meg hogy bent van az utastérbe kicsit a kerék az nem gond. Ha sárvédõbe belelóz az úgy se látszik.

DJ RX7
EZEK KÖZÖTT VAN ÁT LEHET ÍRNI OLYAT ,HOGY A KERÉK MILYEN KÖZEL VAN EGYMÁSTÓL A KÉT KERÉK MERT MIKOR LEÜLTETEM A KERÁK A KASZNIBA VAN FÉLIG !!!PLEASE HELP!!!

streeter
Ebbõl az Emerbõl

Ezt a teljesítményt hoztam ki

DJ RX7
Slymaster hová tünt????????

20TYA
ésha megcsinálnám egy másik kocsihoz akkor is üveg.zip lenne?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

M@TriX
bazz ezt a fájlnevet. 😉
nehez lett volna uveg.zip-nek keresztelni? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Hát nekem nem tölti le valamiért.
Nem dobnád et mailba?? pls
[email protected]

20TYA
Próbáld meg még 1x
nekem lejön rendesen

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Hopp most szedtem le de nem jó a link. Bejön az UW és csókolom

streeter
Köszke!! Nem hittem volna hogy ilyen gyorsan kész lesz.
Nagyon nagyon köszke

Carlos
GPL MASTERS
Javaslom mindenkinek a fórumot, azon belül az Egyéb kategóriát!
Várjuk véleményeteket és észrevételeteiket abba a topikba is!

Köszi!

Fanta & Carlos

Þór vígi þessi rúnar

20TYA
Kész: Baiern fekete üvegek

LETÖLTÉS
belülrõl ki lehet látni

BLUE FLAMES --> RACE PRO

3Error
szivesen Gaga !

ellentetes motorhaztetonel probald meg igy (bar nemtom milyen autot iral folul):

A piros volt az eredeti flap (amig ele nem kerult a #).
Probald atvarialni ilyesmi modon a sajat hood flapodat.
(ez eredetileg Golf, hatra nyilo fedel volt, igy mar viszont elore nyilik) Sik sikert !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

GTi Gaga
reccs All!!!

büszke vagyok magamra, sikerült a lada tunning... leültettem, és hátsó kerék meghajtással megy... nem nagy dolgok, de sikerült... már csak arra kell rájönnöm, hogy hogyan csinálom meg az ellentéteétesen felnyiló motor háztetöt... Á nem segitséget akartam kérni...

szóval gondoltam, megosztom veletek örömöm.

hja és és thx error az ötletet, új karrier, és sok sok auto, eléri a kivánt verdát.

mostanra ennyi!

csoki!

ui: Kemény a videó!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

mycso
Hali mindenkinek ezt nézzétek meg:
TurboLada - Totalcar

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

3Error
jajj ejfel, jonnek a zombik...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
ez ertelmes volt...
szoval, ha meg 1x rakkatintasz akkor lesz "normal" a max. fordulat.

3Error
a daytonas sd-vel nekem jatek kozben (is) fagyott, nem a legtokeletesebb munka...
a I6 mocinal, hogy birja a porgest, az a bug mukodik, hogy fogod es beallitod a blokkon a max. fordulatszamot. piros lesz, leokezod, es mar csak a sarga csuszkat latod.

Stranger
Ja az én Baiernem 830 LE-s és nem lehet széthajtani 12.000 ford/percnél sem sérül a motor. Ugyancsak a furball féle turbóval hoztam össze.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
HELP! Nagy gondom van nem tudok betenni új autót a játékba! A Superduty Daytonát próbáltam , de kilép a játék még a menü elõtt. Error file-ban ez van:
"!name cannot be parsed at file "LHauler_s_VT;" at line 67
"
Tud valaki segíteni?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

streeter
Ok
Végülis az idõ mind1 ha ráérsz megcsinálod. Elõre is köszke

streeter
Ok
Végülis az idõ mind1 ha ráérsz megcsinálod. Elõre is köszke

20TYA
Lehet
sajnos nincs sok idõm, de meg fogom csinálni

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Nekem a baiernhez kellene full fekete de ha lehet belülrõl ki lehessen látni. Csak nem tudom lehet-e ilyet csinálni.

Nemtudom csinálnál nekem egyet ha megkérlek???????
Ha igen akkor isten vagy