46061
.
  • malter
    simán érdemes:))félve tettem fel de megérte:D
  • streeter
    Direkt raktam külön h ki legyen emelve :D A többi 3 mostmár jó de az SLM meg kicsi lett :S
  • Ombika
    Szinezd ki es tedd kozepre a tobbi koze! :)
  • streeter
    Beraktam azt is, de hogy a többi miért kicsi azt nem tudom pedig mind egy méretűre van állítva.
  • Ombika
    Streeter javasolnam a bannerba tedd ki az S.L.M.-et is ujra please!!!
  • ALIENwoods
    És ahol a legenda elkezdődütt :)

• streeter
    A végén még lehet én is felrakom az első részt :D
  • ALIENwoods
    Na igen a jó öreg bénázások :D

• ALIENwoods
    Meg emlékszem, hogy mindig felbaorultunk a padkán xD
  • kemszi2
    uhhhhhhhh....sl1.istenem de jó is volt.
  • malter
  • malter
    jokat szorakázok vele,nekem régen volt 1 kis progi amivel töltönyomást lehetett állitani,sajnos már nem találom:(
    forgalmat padlora állitottam és olyan mint pest kb atom kmes sorok alig lehet versenyezni:D
  • norbi56
    nekem az volt a gond hogy kiszedtem a gyári 4 hengeres motort teljesen semmi maradvány megvettem mindent a v6-os hoz és a blokkot is és akármit próbáltam v6-os blokk ahoz való dolgok semmit nem engedett beletenni mindegyik alkatrészt próbáltam elsőnek de nem sikerült
  • 12346
    ebben vhogy jobban is szerettem autókázni. az slrr-ben nem annyira:c
  • ALIENwoods
    Hiába SL az SL :D

A Racing Redline elég csilli villi kategóriába ment el, hiába van több autó több alkatrész...
  • Ombika
    Ehhez nincs game pack,egyenkent kell leszedni,ha meg lenne jo oldal!! G.O.M. volt olyan hely,ahol sok jo auto fennt volt!!!
  • MaSzKa
    az szuper lenne mikor lesz 1 Car Pack ehhez a gameshoz?
  • MaSzKa
    én 2 éve foglakoztam jobban a játékkal
    sajnos csak ez a 2 van meg:

BMW 320i
    BMW Hartge V8
  • Ombika
    Nekem megvan,de csak holnap tudom felrakni!
  • tamas888
    BMw fanok!!nincs meg valakink a E 36-os vagy a 7 es BMW?a 7es volt fent promods -on csak leszedték
    pliz valaki segitsen honnan lehet szedni!thx
  • Ombika
    Hiaba,ha mar reg ideet multa es nincs hozza verda! :(
  • Vlala #45043
    Jó kis játék volt az! Csak megjött a folytatás, és (majdnem) mindenki elfelejtette. Emlékszem, egy V8-as motorból valami bug folytán kihoztam ~35000 lóerőt, az autóm fogyasztása 1 pár gumi/másodperc lett tőle...
  • malter
    elöszedtem sl1et és hihetetlen feelingje van még most is:)csomo dolgot elfelejtetem,pl hogy abban még ugy lehetett ellenfeleket találni ha a járokelöket megkérded:)
    de sztem még mindig valoságosabb mint 2 leszakad az olajteknö,mocorog a motor mikor mész,nem lehet javitani 1 gombnyomással,csak ha szétszeded darabokra az autot,ugyanez motorszerelés
    nincs egyben kiveszem a motort:))
    még az önindito is külön van(különbözö elektronikával lehet szabályozni leszabályzást 7-12ezerig
    rugok közt olyan külömbség van hogy akár torpedot is csinálhatsz kinézetre:)

• tamas888
    Maszka!milyen bömöseid vannak?
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    ok csak rakjátok tele cuccokkal

főleg BMW-kkel
  • MaSzKa
    sajna csak egyenlőre 2 autó van :-(

régeben Streeternek volt 1 weblapja ha jól emléxem ott valami 50-nél is több autó volt de az 1-2 éve volt
  • Vlala #45037
    Ez királyság.
  • Ombika
    Ha nemtudnad igen csak sokat tettunk az oldalert,szal nem nagy ujsag,alapitastol ott vagyok es tobb jogom is van ott,mint itt! :))
  • LOPCI
    És lehet ezt vmivel orvosolni???
  • Vlala #45034
    Szerintem más verziójú autókat tettél bele, azért lépeget ki.
  • LOPCI
    Hali!
    Valaki tudna segíteni??
    Egy olyan problémám van hogy néhány autonál kilép a játék(LADA, BMW 330 meg még......)
    Ha valaki tudna küldeni egy javítást amivel ez a probléma megoldható lehetne akkor várom.
    Előre is kössz!
  • Vlala #45032
    De szép banner! :)
  • streeter
    Játékhoz link, addonok kérdésekre válasza a BANNER alatt
  • norbi56
    miért van az hogy az autómcsak 3-al zötyög?
  • norbi56
    vagy utdtok nekem linkeket adni autókrol meg amit lehet hozzá tülteni?
  • norbi56
    cs all még uj vagyokk nemrég fedeztem fel a gémet:P milyen modot töltsek le hozzá?
  • tomskate
    Ryan!!!
    a performance parts menüpont alatt vannak a nagy nitrós tartályok felett ilyen nyomásmérő órák abból vegyél annyit amennyi nagy tartályod van
  • Ryan666
    Nem tudjátok mi a program neve vagy honnan lehet letölteni amivel lehet állitani hogy a kocsiba milyen motort lehesen bele tenni? előre is köszi!
  • MaSzKa
    letöltöttem majd megnézem

végra van 1 magyar oldal ahol van 1 csomó autó slm.ingyen.org