46061
.
-
simán érdemes:))félve tettem fel de megérte:D -
Direkt raktam külön h ki legyen emelve :D A többi 3 mostmár jó de az SLM meg kicsi lett :S -
Szinezd ki es tedd kozepre a tobbi koze! :) -
Beraktam azt is, de hogy a többi miért kicsi azt nem tudom
pedig mind egy méretűre van állítva.
-
Streeter javasolnam a bannerba tedd ki az S.L.M.-et is ujra please!!!
-
És ahol a legenda elkezdődütt :)
-
A végén még lehet én is felrakom az első részt :D -
Na igen a jó öreg bénázások :D
-
Meg emlékszem, hogy mindig felbaorultunk a padkán xD -
uhhhhhhhh....sl1.istenem de jó is volt. -
-
jokat szorakázok vele,nekem régen volt 1 kis progi amivel töltönyomást lehetett állitani,sajnos már nem találom:(
forgalmat padlora állitottam és olyan mint pest kb atom kmes sorok alig lehet versenyezni:D -
nekem az volt a gond hogy kiszedtem a gyári 4 hengeres motort teljesen semmi maradvány megvettem mindent a v6-os hoz és a blokkot is és akármit próbáltam v6-os blokk ahoz való dolgok semmit nem engedett beletenni mindegyik alkatrészt próbáltam elsőnek de nem sikerült -
ebben vhogy jobban is szerettem autókázni. az slrr-ben nem annyira:c -
Hiába SL az SL :D
A Racing Redline elég csilli villi kategóriába ment el, hiába van több autó több alkatrész... -
Ehhez nincs game pack,egyenkent kell leszedni,ha meg lenne jo oldal!! G.O.M. volt olyan hely,ahol sok jo auto fennt volt!!! -
az szuper lenne mikor lesz 1 Car Pack ehhez a gameshoz? -
én 2 éve foglakoztam jobban a játékkal
sajnos csak ez a 2 van meg:
BMW 320i
BMW Hartge V8 -
Nekem megvan,de csak holnap tudom felrakni! -
tamas888 #45045 BMw fanok!!nincs meg valakink a E 36-os vagy a 7 es BMW?a 7es volt fent promods -on csak leszedték
pliz valaki segitsen honnan lehet szedni!thx -
Hiaba,ha mar reg ideet multa es nincs hozza verda! :( -
Vlala #45043 Jó kis játék volt az! Csak megjött a folytatás, és (majdnem) mindenki elfelejtette. Emlékszem, egy V8-as motorból valami bug folytán kihoztam ~35000 lóerőt, az autóm fogyasztása 1 pár gumi/másodperc lett tőle... -
elöszedtem sl1et és hihetetlen feelingje van még most is:)csomo dolgot elfelejtetem,pl hogy abban még ugy lehetett ellenfeleket találni ha a járokelöket megkérded:)
de sztem még mindig valoságosabb mint 2 leszakad az olajteknö,mocorog a motor mikor mész,nem lehet javitani 1 gombnyomással,csak ha szétszeded darabokra az autot,ugyanez motorszerelés
nincs egyben kiveszem a motort:))
még az önindito is külön van(különbözö elektronikával lehet szabályozni leszabályzást 7-12ezerig
rugok közt olyan külömbség van hogy akár torpedot is csinálhatsz kinézetre:)
-
tamas888 #45041 Maszka!milyen bömöseid vannak? -
-
ok csak rakjátok tele cuccokkal 

főleg BMW-kkel -
sajna csak egyenlőre 2 autó van :-(
régeben Streeternek volt 1 weblapja ha jól emléxem ott valami 50-nél is több autó volt de az 1-2 éve volt -
Vlala #45037 Ez királyság. -
Ha nemtudnad igen csak sokat tettunk az oldalert,szal nem nagy ujsag,alapitastol ott vagyok es tobb jogom is van ott,mint itt! :)) -
LOPCI #45035 És lehet ezt vmivel orvosolni??? -
Vlala #45034 Szerintem más verziójú autókat tettél bele, azért lépeget ki. -
LOPCI #45033 Hali!
Valaki tudna segíteni??
Egy olyan problémám van hogy néhány autonál kilép a játék(LADA, BMW 330 meg még......)
Ha valaki tudna küldeni egy javítást amivel ez a probléma megoldható lehetne akkor várom.
Előre is kössz!
-
Vlala #45032 De szép banner! :) -
Játékhoz link, addonok kérdésekre válasza a BANNER alatt -
miért van az hogy az autómcsak 3-al zötyög? -
vagy utdtok nekem linkeket adni autókrol meg amit lehet hozzá tülteni? -
cs all még uj vagyokk nemrég fedeztem fel a gémet:P milyen modot töltsek le hozzá? -
tomskate #45027 Ryan!!!
a performance parts menüpont alatt vannak a nagy nitrós tartályok felett ilyen nyomásmérő órák abból vegyél annyit amennyi nagy tartályod van -
Ryan666 #45026 Nem tudjátok mi a program neve vagy honnan lehet letölteni amivel lehet állitani hogy a kocsiba milyen motort lehesen bele tenni? előre is köszi! -
letöltöttem majd megnézem
végra van 1 magyar oldal ahol van 1 csomó autó slm.ingyen.org