Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerezd meg a CRC-t. Azzal már megy a H-váltó. Ugyanaz a fejlesztõgárda, és ott is vannak kocsik, amiken lehet gyakorolni. Sõt! Nemsokára lesz egy Drift-es mod (Initial D First Stage), amin mégjobban kiélvezheted a G25 adta elõnyöket (mondja az, akinek van egy nevenincs kormánya FFB nélkül 😄)
ACER Aspire 5738ZG
Nemond már!
Emlékszem mikor régebben kifordult az autóm kereke és úgy rázott az FFB, hogy sorban estek le a CD-k a polcról. A H váltónak meg utánanézek de ha tudtok vmit akkor azt megköszönném.
Emlékszem mikor régebben kifordult az autóm kereke és úgy rázott az FFB, hogy sorban estek le a CD-k a polcról. A H váltónak meg utánanézek de ha tudtok vmit akkor azt megköszönném.
Hi all,
Igyekszem értelmes formában elõadni barom kérdésem így nagyobb eséllyel válaszolnak. Régebben hatalmas rajongó voltam, miádtam a játékot. Akkoriban még a Logitech MOMO kormányom volt ami ugye szekvenciális váltós. Most (kicsit régebben) azonban lett a G25 ami H váltós és azt szeretném kérdezni, hogy van-e rá mód, hogy a játék felismerje a H váltót?
Mekkora feelingje lenne a szép zöld Micsu Eclipse-el gyakorolni a minél gyorsabb vátásokat miközben az autópályán száguldozom <#nyes>#nyes><#whatever>#whatever>
Igyekszem értelmes formában elõadni barom kérdésem így nagyobb eséllyel válaszolnak. Régebben hatalmas rajongó voltam, miádtam a játékot. Akkoriban még a Logitech MOMO kormányom volt ami ugye szekvenciális váltós. Most (kicsit régebben) azonban lett a G25 ami H váltós és azt szeretném kérdezni, hogy van-e rá mód, hogy a játék felismerje a H váltót?
Mekkora feelingje lenne a szép zöld Micsu Eclipse-el gyakorolni a minél gyorsabb vátásokat miközben az autópályán száguldozom <#nyes>#nyes><#whatever>#whatever>
hy all!
nekem olyan gondom van hogy: Vistán akarom elepíteni a játékot ami sikerült is...de mikor azt a bizonyos Invictus Live ot indítom el akkor az elsõ asszem 2.2.0-ás patchet felteszi,de amikor a 2.2.1-re akarja akkor már egy olyan hibát ír ki hogy vmi nem stimmel vallami BaiernSport.class fájlal...mit tegyek? nem engedi a vista hogy átnevezzem a mappát is a 2.3.0LE petchnek..a játéksem indul el ezen állapotba..tippek vkinek? jah és képfájlból telepítem nem CD-rõl vagy vmi ilyesmirõl...<#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2>
nekem olyan gondom van hogy: Vistán akarom elepíteni a játékot ami sikerült is...de mikor azt a bizonyos Invictus Live ot indítom el akkor az elsõ asszem 2.2.0-ás patchet felteszi,de amikor a 2.2.1-re akarja akkor már egy olyan hibát ír ki hogy vmi nem stimmel vallami BaiernSport.class fájlal...mit tegyek? nem engedi a vista hogy átnevezzem a mappát is a 2.3.0LE petchnek..a játéksem indul el ezen állapotba..tippek vkinek? jah és képfájlból telepítem nem CD-rõl vagy vmi ilyesmirõl...<#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2>
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
Sajnos asszem már nem lehet kapni..
Torrenten esetleg van még..
Torrenten esetleg van még..
Császtok! Meg szeretném venni a játékot. Az Invictus oldalán nem találtam.
Amugy hány forint a játék? És konkrétan honnan lehet megrendelni? (amazon.de kizárva nem szállitanak ide)
Amugy hány forint a játék? És konkrétan honnan lehet megrendelni? (amazon.de kizárva nem szállitanak ide)
Az úgy király!!! Már másolom is ki aztán berakok valami zúzós verdád 😄
Köszi a segítséget
Köszi a segítséget
Ezt mondom te,ahh! 😊 Az tok mind1,hogy 2.2.1-et vagy 2.3.0Le felpatchelve masolod ki!! En a 2.3.0 Le tekintem szuznek! 😊
te és mivan akkor, ha én 2.3.0LE változatában fogom és kimásolom valahova, úgy már nem megy a biznisz ha elbaszódik és visszamásolom?
Azt hittem hogy ennél bonyolultabb 😄
De ez így egész jó, csak gondoltam document and settinsbe is vannak cuccai meg hasonlók.....
De ez így egész jó, csak gondoltam document and settinsbe is vannak cuccai meg hasonlók.....
De minek reinstall ,szuz SLR-et kimasolod vhova es mindig ,ha elkurod visszamasolod es kesz is!!
Azóta sikerült megint elrontanom, beraktam a focust és azsem tetszett neki, de nembaj újból reinstalláltam aztán most jó! Látom vigyázni kell milyen autót raksz be, de ez így nem tetszik pedig ger-tech-en azt írja hogy 2.3.0LE-hez van!!!
Ja szerintem is azzal volt mert most újraraktam és jó, valószínû ha a bmw-t hagyom bennt a menüben akkor szar! Köszi
de most komolyan #44669, ilenkor mi van?
már megint reinstall?
már megint reinstall?
csa
lécci valaki kocka lada cimet h honnan lehet leszedni mondja meg !
pliiiiz
lécci valaki kocka lada cimet h honnan lehet leszedni mondja meg !
pliiiiz
gépet is újraindítottam egy pár százszor, de õ nem, õ nem hajlandó elindulni 😄 mind1 elég volt belõle
Azért valaki segíthetne holnapig, köszi
Azért valaki segíthetne holnapig, köszi
ez a játék tele van gondokkal! 😄
Elindultam nyomni egy versenyt a régi 5-ös bömbivel erre befagyott kilép majd hibaüzenet, azóta nem tudok belépni a játékba 😄
Ez a játék komolyan mondom hogy nincs magánál😄
Elindultam nyomni egy versenyt a régi 5-ös bömbivel erre befagyott kilép majd hibaüzenet, azóta nem tudok belépni a játékba 😄
Ez a játék komolyan mondom hogy nincs magánál😄
végre valaki segített is :-)
pedig azt hittem már ide csak úgy magamnak írogatok!
Még egy kérdés, addon autókat hogyan kell betenni?
Csakmert beraktam 2-öt és reinstallhattam a játékot mert elrontotta :S
pedig azt hittem már ide csak úgy magamnak írogatok!
Még egy kérdés, addon autókat hogyan kell betenni?
Csakmert beraktam 2-öt és reinstallhattam a játékot mert elrontotta :S
hát ez tök jó most meg invictussal csináltam ahogy tényleg le van írva és így sem hajlandó felrakni 😄
Azért ez már durva letöröltem a játékot, újraraktam, "szûz" (ahogy a faq-ban van írva) redline-ra felrakta a retail 2.2.1-et, azaz rögtön 2.2.1-re frissítettem és még mindig nem hajlandó felrakni a raxat patchet! :S
Lehet hogy jobb ha lemondok róla!
Lehet hogy jobb ha lemondok róla!
Srácok segítsetek már légyszíves!
Felraktam 2.1.4-tõl a patcheket egészen 2.2.1-ig onnan a sima promodsos 2.3.0-át bemásoltam a játék könyvtárába, és utána 2.3.0LE Raxat-ot indítom és nem akarja felrakni még mindig, nem találja a game file-t vagy mit!???
Felraktam 2.1.4-tõl a patcheket egészen 2.2.1-ig onnan a sima promodsos 2.3.0-át bemásoltam a játék könyvtárába, és utána 2.3.0LE Raxat-ot indítom és nem akarja felrakni még mindig, nem találja a game file-t vagy mit!???
Am télleg szép vas..
én is ezt akartam kérdezni....<#crazya>#crazya>de amúgy jól néz ki a bömbi...egyik ismerõsöm is ilyen BMW fan de nekik inkább ez a luxus kat.os bömbijük van ami nekme naggyon teccik...
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
Faxa..
A 2. vidi végén értetek jött a mentõ??<#idiota>#idiota>
A 2. vidi végén értetek jött a mentõ??<#idiota>#idiota>
és amúgy a zenéje se jönne rosszul, mert elég ütõs sztem??? 😛
Hali srácok!
Szeretném ha segítenétek, mert nagy nehezen megszereztem a játékot és az install mikor az activision.avi-hoz ér akkor kiír valami hibaüzenetet ahol etryzni vagy abortozni lehet retry-t hiába nyomom csak abortot lehet és így nem indul el a játék, mi lehet ez?
Szeretném ha segítenétek, mert nagy nehezen megszereztem a játékot és az install mikor az activision.avi-hoz ér akkor kiír valami hibaüzenetet ahol etryzni vagy abortozni lehet retry-t hiába nyomom csak abortot lehet és így nem indul el a játék, mi lehet ez?
vmi konkrétabbat nem tucc mondani? mikor kb? mi a link neve kb?<#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2><#vigyor5>#vigyor5><#szomoru1>#szomoru1><#crazya>#crazya>
ha megvan a vidi akkor igényt tartanék reá!!!<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#crazya>#crazya>
Fennt van meg keresd meg a linket,nekme nincs hozza erom!!
Kemszy: Ha meglesz en mindenhova jarok,mivel nem azert fogom venni,hogy 1-2-3-ba ne RUGJAM el keresztbe amig birja!!! <#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#eplus2>#eplus2>
Kemszy: Ha meglesz en mindenhova jarok,mivel nem azert fogom venni,hogy 1-2-3-ba ne RUGJAM el keresztbe amig birja!!! <#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#eplus2>#eplus2>
Vidi megvan még???<#ravasz1>#ravasz1>
Szép kis verda, igaziba elfogadnám XD
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
csa még 1 x!
egy autot se tok berakni a cars/racers mappaba
régen ugy tudtam berakni h a képfájlt kimásoltam a verda mappályábol és akkor már ment is de most ezt csinálom és nem tölti be a menüt se mert kilép mi a fákk lehet vele?
mindn jol fel van rakva
plizz
egy autot se tok berakni a cars/racers mappaba
régen ugy tudtam berakni h a képfájlt kimásoltam a verda mappályábol és akkor már ment is de most ezt csinálom és nem tölti be a menüt se mert kilép mi a fákk lehet vele?
mindn jol fel van rakva
plizz
csa!
hol talalok kocka ladat?
hol talalok kocka ladat?