46059
.
  • Holy Shit
    nah valaki tuggya hogy honnan lehetne leszedni a simát???
  • zoolee
    Ez lepkefing a 6500 lovas mustnaghoz képest:D
    Nem tudtam elindulni vele sima utcai gumikkal, 2 mp alatt elpörkölte őket...
    Rátettem a drag gumit felállt 2 kerékre és 500 kmh ig meg se állt, csak akkor volt kis ingadozás mikor elindult az ujjam a nitró gombja felé..
  • Holy Shit
    Sziasztok!Nem tudjátok honnan tudnám leszedni a játékot???Nem a redline-t hanem a simát.
  • Maxx
    én is kicsit nosztalgiáztam, ez lett a vége :) és mindez nitro nélkül, kérem a probb gamerek véleményét, mi a max amit ök ki tudtak hozni és melyik autoból, ez egy super 7 es:) v12 es moci 4 turbó+charger, meg finomhangolás

• nyolcva
    Szerbusztóóók!
    Kérdés: A szívó- és kipufogóveztengelyeken merre mit állítok??? Mit állítok, ha mínuszba rakom és mit, ha pluszba...
  • Dragos
    Mondjuk kiváncsi lennék hogy ezeket hogy csinálják.

http://auto.indavideo.hu/video/Game__Street_Legal_Dragster
    http://www.youtube.com/watch?v=3VxXmFrR_Y4

Csá mindenkinek!
    Olvastam itt az egyik hozzászólásban hogy 35000 lóerőt tudott csinálni valaki valamilyen motor buggal a Street Legal - ban. Nem tudtok nekem ebbe segíteni.
  • Gibor
    igen
  • kemszi2
    sl1 hez ugye csak 3 patch volt?(1.1,1.2,1.3)?
  • ALIENwoods
  • Gibor
    az olodal most nem él...
  • blackjoe
    hogyan lehet bemenni a GOM-TEAM.COM-ra??
  • streeter
    Válasz a FAQ-ba
  • blackjoe
    hali! Léci valaki válaszoljon a #45076-osra!! lécci!! kössz!!
  • Ombika
    De hihetetlen,hogy ezek a B....mok 10 HSZ-t nem olvasnak el csak a kurva kepet,ugy szajba..... mindet,hogy a laba nem erne a foldet..........
  • kemszi2
    az nem pathc:S az az első része az sl-nek
  • lacesz007
    melyik az a patch ami a lenti képeken látható? ha valaki eltudná küldeni az oldal cimét vagy a file link-jét azt nagyon meg köszöném!
  • Ombika
    Most monfjam azt,hogy 8800 GTX-el se sokkal jobb a helyzet es megjeleneskor hol volt meg 8800-as kartya kanyarban sem...........
  • tamas888
    hát nekem az ajanlott gépigényem van és még ha midnen közepes akkor is szaggat és raadasull nem is kicsit
  • streeter
    Azért én kíváncsi lennék, hogy a minimum gépigényen hogy futna a játék :D
  • Ombika
  • streeter
    Na még változtattam :D Remélem így minden olvasható és észrevehető.
  • Ombika
    Tul kicsik a weblap cimek es szinesre kellene,mert sok idiota meg ugyse tudja,nemhogy igy... :))))))
  • malter
    jo csak valami világosabb háttér kéne mert igy olvashatatlan kicsit:)
  • kemszi2
    egyre inkább kéztetést érzek arra hogy elővegyem vmelyik részét megint
  • streeter
    FAQ!!!!!!
  • Tomika19
    Srteeter És milyen autók vanak a játékhoz?Tudnál irni egy listát ha megkérlek?
  • streeter
    Nah megújítottam és kibővítettem kicsit a FAQ ha nem baj :D
    Nézzétek meg és szóljatok ha találtok valami hibát benne.
  • streeter
    Nincs ilyen autó a játékoz.
  • Tomika19
    Hello sziasztok!Nekem Segitség kéne de nagyon fontos lenne!Nekem van egy Citroen Xsaram és szeretnék a STREET LEGAL RACING REDLINE-ban is játszani vele!kérem aki megtudná nekem szerezni nagyon hálás lennék!!!!vagy valami támpontot hogy hol lehet letölteni!Nagyon jó lenne!Az msn cimem : [email protected] ez az e-mail-em is valaki kérem küldje el mert nagyon szeretném előre is köszönöm a segitséget!!!!!!!!!!!!!
  • blackjoe
    helló!! nekem az 1.0.0 volt meg de feltettem a 2.2.1-et de a 2.3.0le már nem ment fel!! lécci segítsetek!!
  • Pókmalac
    ez jonak hangzik
    akkor megszerzem:)
  • kemszi2
    akkor én folytatom gibor felsorolását:pl.:nem fos árkád az irányítás,pl.:nem csak törik az autó,hanem kopnak az alkatrészek.pl.:nagyon érszletes tuning(szinte csavarról csavarra te rakod össze a saját motorod.nem stage1->stage 2->stage 3 féle tuning.és még mindig lehetne sorolni
  • malter
    ne azokat nézd ami nemrég lett beszurva,ezek a régi részböl nosztalgia képek:))
  • Gibor
    pl Tuningolás határtalan... pl grafika nem olyan jó mivel régi játék... pl annyi autót csinálsz amennyit akarsz... most ez csak egy röpke írás volt... a javát nem is mírtam le.
  • Pókmalac
    helloztok
    megmondanátok miért oylan jo ez a játék????én csak képoeket láttam rola..nem akarom fikázni de szentem iszonyatos a grafikája mégis ennek ellenére nagy népszerüségnek örvend...tehát miért olyan jo game ez???sok a tuningolási lehetöség?:)
  • tamas888
    hello4tudna valaki küldeni nekem bmw 760li-t?régen volt pro mods -on de aztan levették valakinek nincs meg????
    plizz nagyon kéne
  • malter
    ha 3ik városban vagy akkor lehet kereskedönél
  • norbi56
    ezt az autót én nem találtam hol lehet megvenni?
  • malter
    simán érdemes:))félve tettem fel de megérte:D
  • streeter
    Direkt raktam külön h ki legyen emelve :D A többi 3 mostmár jó de az SLM meg kicsi lett :S