46061
.
  • [NST]Cifu
    Mondasz valamit, én sem láttam mégcsak fan-created autóként sem egyik játékban sem...

Pedig tényleg megérdemelné...
  • Alexease
    Ha lesz DevKit, valaki csinalhatna nekem ilyet. Ilyet meg semelyik jatekban nem lattam. Az egyik kedvencem. (DeLorean - Gondolom ismeros:)))

• Alexease
    De azert a kultura bejatszott. Lehet hogy fasza autoja van, de azert a szemetet kibaszta az abalkon a tahoja. (Persze ha O volt...)
  • Gyiik
    ez olyan...street legalos:D van egy par igen hasonlo foto:D
  • Gyiik
    hu elkurtam, megeccer

csekit
  • Gyiik
    Matrix kepeit elnezegetve nekem is kedvem tamadt berakni ide egy linket...hat a szivem megszakadt egy ket-kep lattan, de nezzetek meg magatoknak
    itttarrget="_blank">
  • [NST]Cifu
    M@TRIX képeitől nekem is kedvem szottyant egy kis vadászatra, már ami a tuningolt autó-képeket illeti, és eléggé döbbenetes, miket össze nem tákolnak egyesek...

Pl. az Audi A3-om nekem cseppet sem tetszik, de erre még én se tudnék nemet mondani :P

PS.: bocs a méret miatt :)
  • barát füle
    hmm..nemtujda v.ki honnan lehet carmageddon-t szerezni? (az összes rész érdekel)
  • I-NoVa
    Carmageddon... hehe... Gotcha . Pár kocsit szívesen látnék viszont, főleg az első részből.
  • I-NoVa
    Azért durva kis döntés, hogy szinte uralják a gépedet az oprendszerrel, belenyúlkálnak, ráadásul rákényszerítenek, hogy akkor is cseréld le a géped minden darabját, ha amúgy bőven jó lenne.
    Jut eszembe, devkitet akarok.
  • I-NoVa
    Csak a játékok miatt tartom meg, egyébként már rég töröltem volna. Bár akkor is szembesülnöm kéne vele, mikor a Linux bekapcsolja az usb-t, a Microsoft logo felvillan a kormányomon, mintegy figyelmeztetésképp :).
  • [NST]Cifu
    Hát egen, meg tudom érteni ;)
    Köszi a választ egyébként, csak gondoltam rákérdezek mik az állapotok :)
  • I-NoVa
    A legtöbbet csak GOD mode-ban tudja megválaszolni :).
  • Alexease
    Beszeltem vele, a lenyeg:
    Azt mondta, nehany nap. Semmi ideje, folyamatosan targyal plusz a patch-t keszitik elo. Plusz, eleg sok kerdest kuldtem, es van kozte egy-ket hosszu, "nehez". Es van kozte egy-ket trukkos is:)) Na, ezert szolt vissza, hogy at kell ragnia magat rajta, nehogy "elszolja magat" - pl. kovetkezo jatek, kiado = jogi problemak.
  • Ion5
    Van 2,2-es pecsem
  • Ion5
    És az mikkor lesz?
  • I-NoVa
    Amikor kész lesz .
  • [NST]Cifu
    Alexease: mikorra várhatóak Kozák Tamás válaszai?
  • I-NoVa
    Na: Ez itt a Microsoft service packjairól, és ez pedig a Microsoft és az Intel bizonyára mindenki örömére hozott kis megegyezése, ami után minden bizonnyal mindenki sokkal jobb szemmel fog nézni mindkét cégre :).
    Azért ez még mindig a street legal topic, úgyhogy ehhez kapcsolódóan: Miért nincs még patch#3? :)
  • I-NoVa
    Na, megnéztem. Bármilyen NFS5-ben a gimme.dll -t kell letörölni, akkor megy WinXP/2K alatt rendesen. Nekem RIP van, amíg megvolt a dll, csak a loader képernyőig jutottam, azóta működik.
    A WinUpdatekkel csínján, mindjárt összeszedek 2 linket, amin rágódhattok, és többet nem fogtok service packet telepíteni...
  • [NST]Cifu
    Ez az üzleti világ egyik nagy dobás: homokot eladni a sivatagban, a'la sz@r szoftvereket rákényszeríteni a felhasználókra :)
  • Alexease
    ezzit nem hejesirasy versenny:))
  • Alexease
    A modtatokat nagy betuvel kezdjuk!:)) De nem ertem miert kell kotekedni?!
  • LacX
    Jolvan akkor szidd csak a suzukit..
    amugy nekem az a véleményem, azok tehetnek a sok balesetrol akik bizonytalankodnak állandoan, aki tudja mit akar és hogyan, az legritkábban okoz balesetet.. es az fuggetlen hogy suzukiban nem torod ossze magad van vmi csodaautoban..
    persze én is szivesebben vezettem az uj opel astrat, kenyelmesebb mint suzi, csak éppen kisse dragabb is..
    amugy hogy kedvenc kocsirol szo essen, nekem nem a suzi az mielott azt hinned..
    az en kedvencem egy kis kék folszvágen sirokkó..
    nagyon szép, ha megtudom szerezni rakok majd rola fel képet :)
  • Alexease
    A BIOS-t nem allitgattad, vagy nem valtozpott meg?
    Arra is erzekeny. Nalam, ha az AGP memoriat a BIOSban alapban hagyom, akkor csinal ilyet.
    Mondjuk a patchek ota nem teszteltem, de legeloszir 2 napig csak a menut lattam amig rajottem.
  • bfg900
    Ok, a nfs-el másnak volt problémája, nem neked, attól függetlenül leírtam amit tudtam :)
  • Guszty
    Az NFS5-tel nekem sincs problémám, inkább most a Street Legal a fontosabb számomra!
  • I-NoVa
    NFS5+XP:Le kell törölni egy dll-t, amit amúgy nem hiányol, este meg tudom mondani, melyiket.
  • bfg900
    HAveromnak fut xp alatt a need5. Ne kérdezd hogyan, nemtom. Nálam szintén nem.
  • Guszty
    Volna egy "kis" problémám! Fent volt már szeptember óta a Windows XP-m, nem is volt vele probléma egészen mostanáig, kénytelen voltam újratelepíteni! Felraktam mindent ugyanúgy, ahogy volt, de a Street Legal NEM MŰKÖDIK!!! Amikor bejönne a garázs képe, egyszerűen kilép a Windows-ba! A gép: Athlon 1000, 256SD, GF3Ti200. Driverek ugyanazok mint azelőtt voltak! Segítsen valaki, mert már 4 napja nem Street Legal-oztam, és az idegeim már kezdik rosszul érezni magukat!
  • Lacika79
    Most kezdtem el a játékot, és lenne egy-két kérdésem szereléssle kapcsolatban.
    1: Miért van az, hogy megveszem a verdát, rárakom a Superchargert, rá az ékszíjat, és kevesebb lesz a lóerő, mint alapból volt. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy a "Játékhírek" oldalon van leírva. Másik. Ráraktam a Nitro-kitet, hátra két palackot, és mégsincs nitrom. Gondolom, ti tudjátok a megoldást.
    Előre is thnx a segítséget.
  • Lacika79
    10629:
    off:
    Van egy rossz hírem számodra. Le kell túrnod az XP-det, és előbb 98-at feltolni. Mivel ő csak "C" particióra akar felmenni. Utána rakod fel az XP-t. Én spec úgy szoktam, hogy csinálok egy 3 Gigás "C" particiót 98-nak (FAT32), és egy 5 Gigásat XP-nek (NTFS). Na meg persze ezen kívül még másik 6 partició. :-))
    Off vége
  • Alexease
    Az Oprendszerek tema/topicban biztos talasz reszletes leirast. Valoszinuleg mas is akart ilyet takolni.
  • barát füle
    thx Alexease
  • FREAK
    sehogy

ezek soha nem fognak xp alatt futni
  • Alexease
    Vagyis 200 zippelve:)
  • Alexease
    Letoltottem en is, de nalam jo.
    Rar 3.0-val van, lehet hogy az a gond.
    Elkuldom e-mail-ben. 171 kbyte.
  • barát füle
    innen töltöttem: http://streetlegal.freeweb.hu
  • Alexease
    Honnan toltotted?
  • barát füle
    mitöl van hogy , letöltöm a cheat3.rar-t és crc-hibás hmm?
    v.ki küldje el nekem mailba. [email protected]
    elöre is kössz.