46061
.
-
Matrix: Elkuldtem megegyszer.
Toya: A Hardwired-nek is elkuldtem! Lehet publikalni mindenhol! Eleve ugy "kertem" a valaszokat, hogy nagyobb jatek site-okon fog meg jelenni. Ezert kellett atgondolni a valszokat. -
Toya #10753 Alexease hozzám megjött.
Továbbküldjem a Hardwired-re is vagy nekik is elküldted ?
Megtennéd nekem, hogy megadod Tamás email címét vagy megtudod nekem, hogy publikálható-e angolul is az interjú ? -
én még speciel nem látom a ládácskámba. Ha megtennéd akkor átdobhatnád: [email protected] -
Matrix, Toya!!!
Megerkeztek a valaszok az Invictus-tol. Atkuldtem a DOC file-t e-mail-en. -
Lacika79 #10746 Alexease: Na igen, úgy kellene lennie, de mégsem úgy történt. :-(
De ha a turbós cuccot rakom rá, akkor erősebb. Csak a superchargerrel sux. :-( -
En ilyet meg nem lattam. Nekem mindig erossebb lett. -
Lacika79 #10744 Ehh. Aki tud, az nekem is segítsen már plíz. Már írtam a "problémámat", de mégcsak válaszra sem méltatott senki. Tehát az a gondom, hogy felteszem a superchargert, meg mindent, amit a www.jatekhirek.hu/streetlegal oldaon olvastam róla, és mégis gyengébb lesz a kocsi, nem erősebb. Ötlet? -
Cifu maradjunk annyiban hogy te abba be se férnél :) Tegyük fel hogy még is akkor meg a lábaid a szádba lognának
-
Cool-spot #10738 Hé vki carmageddon 2000 röl hadovált???
Télleg ez engem is érdekel... Mondjon már vki egy ilyen oldalt!! Autok, skinek... Nem ártana nekem se..
Egyébként köcce a tippet, fent van a mind a 3 pecs. MEGY MINT A KISANGYAL!
-
Koli+Matrix hubokon keresgélj -
rakd fel az 1.22-est is majd szedd le a már általam ezen az oldalon említett linkről a crcakelt exe-t... -
Elméletileg a héten készen van, aztán teszt időszak az Activisionnál...
Talán a devkit már benne lesz...
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
Szerintem ez a memóriára, azaz annak hiányára vezethető vissza. :(
Próbáld meg Winbe feljebb venni a virtuális memóriát, vagy vegyél egy új modult bele. (Ez a drágábbik megoldás. :)) -
nincs, csak ha a 4. városrészben átevickélsz egy úttorlaszon akkor lehet elteperni arra. Legalábbis ezt mondták. :) Én még nem jutottam el odáig. :)
-
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a 3. patch hogyáll,és mi lessz benne???? -
ady #10729 Próbáld meg azt hogy amikor már teljesen kipörögb a motor akkor egy pillanatra elengeded a gázt.Nekem bejött. -
ady #10727 
-
LeoN #10719 VAn váltó a motorban? :) -
ady #10717
-
LEgjobb tudomásom szerint nincs rejtett város. Ezt honnan vetted? :) -
Talán még iTT fennt van... (1.22-es crackelt exe) -
semmi nyomass rá egy no-cd-t -
Engem főleg az utóbbi (letöltési hely) érdekelne :D -
Kezd erősen elterelődni a topic témája, beszélnénk inkább a 3. patch által okozott óriási sebességnövekedésről, featurehalomról, javulásról és a devkites kocsik letöltési helyeiről, na kérem. -
1.: Nem jelent meg XP service pack 2, ha megjelenik, és 1 nap múlva a windows verziód is az, lehet gondolkodni.
2.: Nem az a lényeg, hogy eredeti e a windowsod, hanem hogy akkor telepítik a másolásvédelmi eljárásukat, amikor akarják, és ezt szerződésbe foglalva elfogadtátok. Nem fognak egyesével minden gépet megnézni, és elolvasni minden dokumentumot, de joguk az van rá.
Amúgy a microsoftos webtárhelyeknél pl a szerződésben benne van, hogy minden oda feltett anyag jogáról lemondasz, azontúl a microsoft tulajdona. Kedves üzletpolitika.
A racerhez (www.racer.nl) is van delorian. -
Valami rémlik, hogy arról volt szó
Úgy tudom az bug...
Mondjuk nekem volt olyan, hogy ráment, aztán leszedtem és utána meg nem tudtam visszarakni...
Arra már nem emléxem, hogy a legújabb patch után-e...
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
:))))) -
ja nem, az nem is az a játék, sorry :)))) -
szerintem király játék lesz... hiányzik már a rombolás a pc-seknek (nem az rts-fps rombolást mondom mert az kicsit más(szar:) élmény :)) -
csudiboy #10696 segítsetek nekem
-
Mindenesetre köszi a gyors reagálást:) -
Jajjbezze télleg dehülyevagyok 
-
De én az egész kocsira gondoltam. -
Bármi meglepő a sell gombbal. Ne csináld már :) -
Valaki lécci segítsen hogy lehet eladni a meglévő kocsidat? -
itt jobban nez ki..
(elozot moderald ki lecci :))
-
itt jobbannez ki.. -
francért nem rakja oket egymas melle ehh.. -
na proba menyire esz meg a html t..
Ilyen kocsit fogok venni két heten belul, csak kékben, sajnos nem egeszen ilyen allapotban, de egyszer..:))

LacX
-
A carmageddon2-höz van delorian, ha kinyitod az ajtókat nagy sebességnél, felcsapódnak, és felszáll egy pillanatra :).