46061
.
-
Cool-spot #10858 jah és hogy a rippelt insane vmi vidkártya hibárol hadovál... Vat ken áj du tu szolv diz problem?? -
Cool-spot #10857 Hy skacok! Vki plz mondja/irja le nekem hogy mire jo a win xp service pack 1??? THX! -
A NoCD exe-t (2.2 ver) a #10714-es hozza szolasnal talasz. -
Elvileg: Kell szerezned egy eredeti 1.0-as exe-t (ezt en kuldok neked e-mail-ben:)), arra felteszed mind a harom javitast, aztan szerzel egy 2.2-es crack-elt exe-t (ez elvileg a jatekhirek.hu-n talalsz, az SL rovatban). -
dashed_ #10854 caps lockot nyomd mar ki -
[Walaki]D`Lair #10853 jeeee...mióta készül már a 3. patch? -
csudiboy #10852 LÉCCI SEGÍSTSEN MÁR VALAKI HASZNÁLHATÓAN NEM TUDOM FELRAKNI A RIPPES STM HEZ A PECSEKET VALAKI MONGYA MEG HOGY MIT KELL FELTENNEM AHHOZ HOGY MŰKÖDJÖN ÉS EZT A VALAMIT HOL TALÁLHATOM MEG -
csudiboy #10850 Cool-spot lécci mongyad meg hogy hol van belinkelve a pecs a rippes verzióhoz mer én nem találom léccci please -
Cool-spot #10849 Skacok vki segitsen...
Moto racer 3 nem megy xp alatt... mit tegyek??
Köszi... -
Cool-spot #10848 Igy van kiiri verda a badge... sikerült nekem is megoldanom... 
-
Én 19" legszélesebb kerekekkel használom, a középső motorral, supercharger nélkül. 2.5 másodperces kocsi, és vezethető rendesen. -
csudiboy #10845 de sajnos nem találom 

-
csudiboy #10844 köffi a segítséget
-
te vagy a király
télleg az a legjobb kocsi
és nagyon állatúl néz ki :)) -
Cool-spot #10841 Ezt vágom... de azért köcce! De azért sportosabb verdát is lehet csinálni vele... pl megultetni...
-
Cool-spot #10839 nem lehet vmi script modositással rendbehozni ezt a kanyarodás dolgot??? Mert a kedvenc autom, de csalodtam... -
Cool-spot #10838 A pecsekhez szükséged lesz egy exe fájlra! Valaki ezt a fájl már belinkelte valahol lejjeb!! Keresd meg és szedd le... Aztán rakd fel a gémet, utánna az 1es, majd a 2es és 2.2es pecset. aztán az exet ird felül müködnie kell, nekem is igy van.... -
Nekem ugyanez a problémám volt! Én felraktam egy régebbi detonátort (23.11), azzal működik minden, csak néha a Windows egyszerűen átkapcsol 640x480x4-be, és kiír valami hibát, csak újraindítással működik újra! De legalább a játék működik perfectül! Ja, a Battlefield se megy ezzel a driverrel! -
Megy az akkor is, ha 933 lÓerős állat, de a gázra nem nagyon érdemes rálépni, mert ha az eleje nem tapad le rendesen, akkor az nem fog kanyarodni. A 700 lóerős kurummámmal is ez a gond, és a scriptmodos remommal is (V6, hátsókerékmeghajtás). Finom gázzal használható.
A badge még egy okot ad a butításra, ha nagy gázt adok + nitrózok, szóvel kemén yen gyorsulok, elhajlik a hátsó tengely, a kerék ovális pályán mozog, az úttartása csökken, emellett a látvány sem lesz utolsó, ahogy lassa haladva fel-le jár. -
csudiboy #10835 
Léccci segítsen már valaki nemtudom felrakni a peccseket mer rippelt verzióm van please help me
-
Cool-spot #10834 Na ne mán, hogy csak akkor megy a badge ha le van butűtitva!! Akkor minek a tuning???? -
Nálam is, bár most le van építve, 400 lóerő, 19" kerekek mindenhol, ha nem nyomom a gázt, kanyarodik is. -
Cool-spot #10830 hat jah
ez a problema... cerintem mindjart jelentem ezt a bugot!!! Köce, azt hittem már én vok a béna hogy nem birom összerakni... -
Cool-spot #10828 DX9! Dehogynem! Mindenféleképp kell, csak nem mind1 hogy milyen....!!!!! Havernál pedig nincs gond a 8500LE sel.
Viszont egy kérdés:Badgem van, és irányithatatlan! van vmi trükk??? -
csudiboy #10827 cseva lécci mond meg h hogyan tetted föl a pecseket mer nekem 1 se sikerül -
Radeon 8500-on nálam csak a motorházfestése 'kenődik' el, egyébként rendben festzhető... -
Az Indeo csak a filmekhez kell az elejen.
Ilyen kilepeseket Memoria vagy PageFile miatt szokott csinalni. Erdemes 512Mbyte-1Gbyte Windows PageFile-t beallitani. Sokaknak megszunt a kilepegetes. -
Cool-spot #10820 Jujj! az nadon rossz ötlet lenne... Szívinfarktust kapnék a számlától!!!!
-
Akkor Küld inkabb a baratnod vasarolgatni
-
Cool-spot #10818 HEELPP!! Egy Badge-t akarok összerakni, de amikor vásárolgatok egyfolytában kifagy a gém!!!
MI a F**K? Segitsetek PLZ! -
Cool-spot #10817 Hat nem tom nekem sebességgel sincs bajom....
Hál isten. De a 98-tol már irtozom...
Bocs azoknak akik még azt használják!!! :)) -
Valószinüleg a RIP-es verzió van meg neked, ahoz kell egy plusz kis patch... -
ha csak ezt írtad volna, akkor egyből azt mondom indeo. Most csak azt írtad, hogy feketélik.
Jah. Az intrót, vagy logóvideókat látod, mert ha igen, akkor az indeo drivered rendben van máshol kell kereseni... -
nem könyvtár, hanem egy file.
Ilyen hibával még nem találkoztam.
Megpróbáltad újra rakni, nem próbáltál cheatet, letöltött elmentést?... -
Azt már megszoktam, de mit tudsz? Dátum, esetleg URL? :D
Ol4h c164ny: A könyvtár létezik (...StreetLegal/save/temp/PlayerCar0)?
-
úúú bocs elírtam a neved :) -
[NTS]Cifu, igen :) -
Szokásos kérdésem: tud valaki valami konkrétat a #3-as patchról? :D -
Nekem sem volt semmi problemam. Altalaban minden tokeletesen (max a bebesseget leszamitva) megy.
Csak lattam egy-ket ember desktopjat, win.jet:( Orjongott, hogy milyen gagyi a jetek, a Microsoft stb. En meg csodalkoztam, hogy szerencsetlen Win. egyaltalan meg mukodik, olyan tragya volt a gepe... -
Cool-spot #10802 meg annyit fuznek hozzá hogy a sl is simán megy... soha nem is volt gondom vele. És semmilyen futási problémát nem találtam...
Nem lehet hogy noname vid kártyával probálkoznak azok akik jatszani akarjak és hibas a game???