46061
.
-
Biztos sok a barom. Ide is néha betéved egy. Elég nekünk ennyi. :) -
Vagy XP PS1 vagy Vid. Driver. -
Mis #10979 Csa, van 1 problemam a jatekot regebben felraktam és ment xp-n de ujra kellett telepítenem és most azt a hibát írja ki, hogy:D3DERR_INVALIDCALL ok-ot nyomok utána meg Create hw 3d device Failed. valaki segítsen kösz -
Lehet hogy úgy vélik az AV-nél, hogy ha tovább kotlanak rajta, akkor kikel belőle egy Street Legal GOTY verzió :~P -
:))) ez jó :) -
bejelentkeztem :) -
1. ha nem tudtad feltenni a 3 patchet, akkor nem láttál még semmit. Az 1.0ás tényleg "meglepő" az 1.22-es ahhoz képest már nagyon is elviselhető.
Amúgy a lenti problémát az adja, hogy RiP-ed van. Meg kell szerezned a "nemhivatalos" patchet... stb. stb... amit már legalább 10x leírtam és még nem is túlzok. :)
Van olyan hogy fórumkereső... -
Azért elég nehéz és időigényes dolog pályát szerkeszteni, főleg egy városi környezetet. Mondjuk aminek én tudnék örülni, az egy rutinpálya szerű kis dolog lenne, ahol nem a sebesség, hanem az úttartás és a tapadás játszana szerepet, ottt aztán rendesen lehetne versenyezgetni és az időeredményeket ősszehasonlítgatni. -
A jatek engine-je lekezeli a "vegtelen" palyat. Hogy a kovetkezo patch-ben megjeleno DevKit tartamazni fogja-e a palya editalas lehetoseget is, vagy "csak" autokat lehet-e gyartani vele, azt nem tudni. n orulnek, mivel autot nem igazan tudok hozza csinalni, max alkatreszeket, de a palyat szivesen bovitenem, csinositgatnam. Persze ez milyen scriptelessel, AI tuningolassal jarna, azt nem tudom, de biztos hogy szukseg lenne ra.
Bar egyenlore, a jatek gyengeje, pontosan a palya toltogetesebol, szamitgatasabol adodo belassulas, akadozas... -
Probalj mas hotkey-t megadni. -
Mi is ez pontosan?
-
ady #10960 Ezt nézzétek meg!
Szerintem jó.
http://www.tar.hu/administration.phtml?iratgive=109605 -
NOVA, ezt hívják placebo-peccs hatásnak 
-
A street legalom érzi, hogy közeledik a patch. Ilyenkor a verziószám bepánikol, nem akarja, hogy lecseréljék, ezért pár bugot egyszerűen megszüntet. Pl most épp simán visszajött taskváltás után többször is, semmi kiakadás.
-
Vagyis azt szeretné tudni, honnan lehet letölteni az iso-t :) -
hát ez is alakul. :)
Sorry de valamiért bénázott a net.. :)) -
nana alakul...
Szóval nem leminimalizálódik, hanem egyszerűen eltűnik. Ez eddig mindenkinél a memória hiányát jelezte.
Nálam 1GB-os a virtuális memória. Többet nem érdemes, mert még elvész benne, de kipróbálhatod. Kezdheted 500MB-al is.
Ja el ne felejted. Fix-re kell, azaz a min és a max legyen azonos érték... -
nana alakul...
Szóval nem leminimalizálódik, hanem egyszerűen eltűnik. Ez eddig mindenkinél a memória hiányát jelezte.
Nálam 1GB-os a virtuális memória. Többet nem érdemes, mert még elvész benne, de kipróbálhatod. Kezdheted 500MB-al is.
Ja el ne felejted. Fix-re kell, azaz a min és a mx legyen aznos érték... -
nana alakul...
Ja el ne felejted. Fix-re kell, azaz a min és a mx legyen aznos érték... -
fenntvan mind a 3 patched?
Mert az csak az 1.0-ás játék csinálta.. -
Szerintem rossz... En nem szeretem az ilyesmit.
A Virtualis Memoria csak a jatek kozbeni, toltogetesnel, kifagyast szunteti meg. -
Hatar eset... Nalam 512M DDR es megis szarozott:((
Erdemes a Windows Page File-t felhuzni fix 1Gbyte-ra.
Beszeltem Tamassal errol, mert egyszeruen nem ertettem a dolgott. Az egesz jatek, ugy ahogy van, beferne a memoriaba. Akkor miert toltoget jatek kozben?!?! De ez nem igy mukodik, sajnos... -
Amugy nyitott vagyok barmire:)))))))))
-
Csak tipp volt. Nalam sose csinalta, csak most, hogy ezeket bekapocsoltam. -
Kattintáskor léptél ki vagy egyszerűen kilépett, mert a sima kilépést a memóriának hiánya is okozhatta.
Ezt a virtuális memória megnövelésével lehet orvosolni. -
annyit hozzáfűznék, hogy nekem van XP style (StyleXP (be van állítva 0% rendszerhsználatra)
Screensaver nálam sincs.
Autohide nálam sincs
Classic start menü nekem is
És még nálam egyszer sem lépett ki. -
Ha az alabbiak ki vannak kapcsolva, akkor nem ugrik ki Desktopra!!!!
Taskbar Properties:
- Auto-hide taskbar: off
- Keep taskbar on top of the windows: off
Startmenu Properties:
- Classic Start Menu: on
Display Properties:
- Screen Saver: None
(Appearance)
- Windows and buttons: Windows Classic style
Ha ezeket bekapcsolgattam, vagy XP Style-ra allitottam, akkor azonnal kilepett! Hogy melyik bunos a sok kzul, azt nem teszteltem. -
Legalább egy kicsit beindult az élet
Amúgy kezdőlapnak az Invictus oldlaát tettem be, hogy egyből tudjam, ha kijött. :) -
Egy órácskára megyke el erre mindenki most jön rá, hogy milyen hibák vannak a játékban. :) -
SIKERULT ELOHOZNOM!!!
Rogton felsorolom, miket kapcsoltam be a Desktop-on, es azonnal kilepett, ha felulre mentem:))) -
Elhiszem hogy idegesito:(((( En is orjongenek.
Nalam abszolut nem csinalja.
Valoszinuleg, valami videokartya, vagy Windows Desktop beallitas lehet a bunos.
Ha XP-d van, probald meg lecsupszitani a Desktopot teljesen, valami Windows 98 style-ra. -
Webmozi #10932 Na jó mind1! Köszi szépen a segítséget és már nagyon várjuk a köv. peccset! -
A javitast az Invictus mar 2 hete leadta az Acrivision-nak! Most tesztelik:( Hogy emddig, nem tudni:((( Mivel - talan - ezzel a patch-el update-elik az europai master CD-t, igy lehet, hogy "jol" megnezik...
Remelhetoleg, nem lesz benne uzleti fogas, hogy elobb megjelenik a teljes, friss, uj verzio, es csak utana adjak ki a patch-et.:((( -
Sajnos erre meg nem talaltam gyogyirt:(( Nalam meg nem csinalta egyszersem, nem is tudtam elocsalni, igy azt sem tudom, hogy lehetne javitani:(( -
Webmozi #10927 Ok köszi szépen, de addig mit tudok tenni, mert ez így elég kellemetlen, hogy mindig kilép? -
A mentes hibakat az eddig megjelent 3 patch javitja, a Windows-ba kilepest, a kovetkezo (Patch#3) fogja javitani (elvileg). -
Webmozi #10925 Helló!
Azt szeretném +kérdezni hogy az mitől lehet, hogy amikor menteni akarok, akkor bizonytalan, mert van, hogy lefagy a mentés közben, de van hgy nem. Ui.: Még nem tettem föl egy peccset sem!(ez lehet gond?) -
Kell egy exe ami rábírja a játékot, hogy elinduljon ez a beindító itt van: Ide kaTTints! :)
-
SUX fizetős FTP..
Persze ez csak egyéni vélemény... :) -
Na? Nem szivárgott ki egy darab patch? Naaa, lécciii...