46061
.
  • M@TriX
    Biztos sok a barom. Ide is néha betéved egy. Elég nekünk ennyi. :)
  • Alexease
    Vagy XP PS1 vagy Vid. Driver.
  • Mis
    Csa, van 1 problemam a jatekot regebben felraktam és ment xp-n de ujra kellett telepítenem és most azt a hibát írja ki, hogy:D3DERR_INVALIDCALL ok-ot nyomok utána meg Create hw 3d device Failed. valaki segítsen kösz
  • [NST]Cifu
    Lehet hogy úgy vélik az AV-nél, hogy ha tovább kotlanak rajta, akkor kikel belőle egy Street Legal GOTY verzió :~P
  • M@TriX
    :))) ez jó :)
  • hen-tes
    bejelentkeztem :)
  • M@TriX
    1. ha nem tudtad feltenni a 3 patchet, akkor nem láttál még semmit. Az 1.0ás tényleg "meglepő" az 1.22-es ahhoz képest már nagyon is elviselhető.
    Amúgy a lenti problémát az adja, hogy RiP-ed van. Meg kell szerezned a "nemhivatalos" patchet... stb. stb... amit már legalább 10x leírtam és még nem is túlzok. :)
    Van olyan hogy fórumkereső...
  • bfg900
    Azért elég nehéz és időigényes dolog pályát szerkeszteni, főleg egy városi környezetet. Mondjuk aminek én tudnék örülni, az egy rutinpálya szerű kis dolog lenne, ahol nem a sebesség, hanem az úttartás és a tapadás játszana szerepet, ottt aztán rendesen lehetne versenyezgetni és az időeredményeket ősszehasonlítgatni.
  • Alexease
    A jatek engine-je lekezeli a "vegtelen" palyat. Hogy a kovetkezo patch-ben megjeleno DevKit tartamazni fogja-e a palya editalas lehetoseget is, vagy "csak" autokat lehet-e gyartani vele, azt nem tudni. n orulnek, mivel autot nem igazan tudok hozza csinalni, max alkatreszeket, de a palyat szivesen bovitenem, csinositgatnam. Persze ez milyen scriptelessel, AI tuningolassal jarna, azt nem tudom, de biztos hogy szukseg lenne ra.
    Bar egyenlore, a jatek gyengeje, pontosan a palya toltogetesebol, szamitgatasabol adodo belassulas, akadozas...
  • Alexease
    Probalj mas hotkey-t megadni.
  • bfg900
    Mi is ez pontosan?
  • ady
    Ezt nézzétek meg!
    Szerintem jó.
    http://www.tar.hu/administration.phtml?iratgive=109605
  • vtb
    NOVA, ezt hívják placebo-peccs hatásnak
  • I-NoVa
    A street legalom érzi, hogy közeledik a patch. Ilyenkor a verziószám bepánikol, nem akarja, hogy lecseréljék, ezért pár bugot egyszerűen megszüntet. Pl most épp simán visszajött taskváltás után többször is, semmi kiakadás.
  • bfg900
    Vagyis azt szeretné tudni, honnan lehet letölteni az iso-t :)
  • M@TriX
    hát ez is alakul. :)

Sorry de valamiért bénázott a net.. :))
  • M@TriX
    nana alakul...
    Szóval nem leminimalizálódik, hanem egyszerűen eltűnik. Ez eddig mindenkinél a memória hiányát jelezte.
    Nálam 1GB-os a virtuális memória. Többet nem érdemes, mert még elvész benne, de kipróbálhatod. Kezdheted 500MB-al is.
    Ja el ne felejted. Fix-re kell, azaz a min és a max legyen azonos érték...
  • M@TriX
    nana alakul...
    Szóval nem leminimalizálódik, hanem egyszerűen eltűnik. Ez eddig mindenkinél a memória hiányát jelezte.
    Nálam 1GB-os a virtuális memória. Többet nem érdemes, mert még elvész benne, de kipróbálhatod. Kezdheted 500MB-al is.
    Ja el ne felejted. Fix-re kell, azaz a min és a mx legyen aznos érték...
  • M@TriX
    nana alakul...
    Ja el ne felejted. Fix-re kell, azaz a min és a mx legyen aznos érték...
  • M@TriX
    fenntvan mind a 3 patched?
    Mert az csak az 1.0-ás játék csinálta..
  • Alexease
    Szerintem rossz... En nem szeretem az ilyesmit.
    A Virtualis Memoria csak a jatek kozbeni, toltogetesnel, kifagyast szunteti meg.
  • Alexease
    Hatar eset... Nalam 512M DDR es megis szarozott:((
    Erdemes a Windows Page File-t felhuzni fix 1Gbyte-ra.
    Beszeltem Tamassal errol, mert egyszeruen nem ertettem a dolgott. Az egesz jatek, ugy ahogy van, beferne a memoriaba. Akkor miert toltoget jatek kozben?!?! De ez nem igy mukodik, sajnos...
  • Alexease
    Amugy nyitott vagyok barmire:)))))))))
  • Alexease
    Csak tipp volt. Nalam sose csinalta, csak most, hogy ezeket bekapocsoltam.
  • M@TriX
    Kattintáskor léptél ki vagy egyszerűen kilépett, mert a sima kilépést a memóriának hiánya is okozhatta.
    Ezt a virtuális memória megnövelésével lehet orvosolni.
  • M@TriX
    annyit hozzáfűznék, hogy nekem van XP style (StyleXP (be van állítva 0% rendszerhsználatra)
    Screensaver nálam sincs.
    Autohide nálam sincs
    Classic start menü nekem is
    És még nálam egyszer sem lépett ki.
  • Alexease
    Ha az alabbiak ki vannak kapcsolva, akkor nem ugrik ki Desktopra!!!!
    Taskbar Properties:
    - Auto-hide taskbar: off
    - Keep taskbar on top of the windows: off

Startmenu Properties:
    - Classic Start Menu: on

Display Properties:
    - Screen Saver: None
    (Appearance)
    - Windows and buttons: Windows Classic style

Ha ezeket bekapcsolgattam, vagy XP Style-ra allitottam, akkor azonnal kilepett! Hogy melyik bunos a sok kzul, azt nem teszteltem.
  • M@TriX
    Legalább egy kicsit beindult az élet
    Amúgy kezdőlapnak az Invictus oldlaát tettem be, hogy egyből tudjam, ha kijött. :)
  • M@TriX
    Egy órácskára megyke el erre mindenki most jön rá, hogy milyen hibák vannak a játékban. :)
  • Alexease
    SIKERULT ELOHOZNOM!!!
    Rogton felsorolom, miket kapcsoltam be a Desktop-on, es azonnal kilepett, ha felulre mentem:)))
  • Alexease
    Elhiszem hogy idegesito:(((( En is orjongenek.
    Nalam abszolut nem csinalja.
    Valoszinuleg, valami videokartya, vagy Windows Desktop beallitas lehet a bunos.
    Ha XP-d van, probald meg lecsupszitani a Desktopot teljesen, valami Windows 98 style-ra.
  • Webmozi
    Na jó mind1! Köszi szépen a segítséget és már nagyon várjuk a köv. peccset!
  • Alexease
    A javitast az Invictus mar 2 hete leadta az Acrivision-nak! Most tesztelik:( Hogy emddig, nem tudni:((( Mivel - talan - ezzel a patch-el update-elik az europai master CD-t, igy lehet, hogy "jol" megnezik...
    Remelhetoleg, nem lesz benne uzleti fogas, hogy elobb megjelenik a teljes, friss, uj verzio, es csak utana adjak ki a patch-et.:(((
  • Alexease
    Sajnos erre meg nem talaltam gyogyirt:(( Nalam meg nem csinalta egyszersem, nem is tudtam elocsalni, igy azt sem tudom, hogy lehetne javitani:((
  • Webmozi
    Ok köszi szépen, de addig mit tudok tenni, mert ez így elég kellemetlen, hogy mindig kilép?
  • Alexease
    A mentes hibakat az eddig megjelent 3 patch javitja, a Windows-ba kilepest, a kovetkezo (Patch#3) fogja javitani (elvileg).
  • Webmozi
    Helló!

Azt szeretném +kérdezni hogy az mitől lehet, hogy amikor menteni akarok, akkor bizonytalan, mert van, hogy lefagy a mentés közben, de van hgy nem. Ui.: Még nem tettem föl egy peccset sem!(ez lehet gond?)
  • M@TriX
    Kell egy exe ami rábírja a játékot, hogy elinduljon ez a beindító itt van: Ide kaTTints! :)

• M@TriX
    SUX fizetős FTP..
    Persze ez csak egyéni vélemény... :)
  • I-NoVa
    Na? Nem szivárgott ki egy darab patch? Naaa, lécciii...