46061
.
-
Én meg a környéken. Mindent látok. :) -
én nem !
:))))
kb pécs körül lakom
huppsz -
Én, vtb meg mitnha Hen-tes, de ebben nem vagyok biztos -
bocs. -
ja
a tetvek
aggyák má ki oszt gém, de b@asznak rá
sok hájjas izé -
ez kérdés ?
ide nem buzik járnak!
bocs azoktol akik mégis :) -
ady #11089 közületek lakik valaki Debrecenben?
-
el van dugva állatul...
FAQ és ott a patches kérdésre kell kattintani.. :) Logikus nem? :)
Vagy nem csak ott van, bfg900? -
av oldalan meg a regebbi patcheket sem latom... -
Az Av oldalt kell sasolni, mert ott lesz fenn először :) -
most sasoltam az sl mini site-ot, de patch nowhere:-( -
Ma sem látom fent a patchet, mérges leszek. Vagy ezek tudják, hogy határidős munkám van, és nem akarják, hogy késsek vele? -
nehogy azt mond, hogy t e nem. :)
Gondolom aki beszabadulna a Kánaánba szakítan a tiltott gyümölcsből.. :) -
És ezt persze abban az újságban írják, amely zászlajára tűzte a warez elleni harcot :P
Hol vannak a régi szép idők, amikor a CoV és az 576kByet-ot felcsapva tuti találtunk egy 'lemez és kazetta másolás' hirdetést... :) -
Lol. Mit olvastam az 576.hu -n :)
"Még tavaly volt az 576 Kbyte-ban egy cikk a magyar Invictus csapat által készített Street Legal-ról. Ha valaki még nem tett szert erre a remekműre, az nagyon gyorsan szerezze meg, mert valami nagyon kimaradt az életéből!"
hehe :) -
ma. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ placcs. Ha tudná az Activision, hogy mennyire hideg van most kint bringázni, már kiadta volna a patchet, hogy azon melegedjek! -
Ezt mikor kaptad?
Amugy az AV-nek en mar tobbszor irtam, nem csak a patch-el kapcsolatban, de egyszer sem valaszoltak:(( Nem csipaznak a fiuk... -
Ez jött:
"A Patch kesz van, az Activsion szerint kaidhato, mi is azt varjuk, hogy felrakjak a site-jukra. (ez ugyanis azt jeleni majd, hogy nem tesztelik tovabb, es mi is kozreadhatjuk :)"
Basszus. Sajnos ahogy sejtettem. Az Activision a húnyó. Írok nekik hátha elfelejtették... -
ady #11075 Honnan lehet letölteni a crack-elt exét?
Remélem mindent jól irtam. -
Kissé megújult az uccsó látogatásom óta!!! -
Köszike az info-t!!! -
Hi!
1. Meg nincs patch:( Az utolso hivatalos infom szerint, meg csinaljak. Ami egyreszt rossz, mert nincs itt, de valamilyen szempontbol jo, mert mar lassan +2 honap fejlesztes van benne, ami talan valami jot jelent. Mivel ez lesz - elvileg - az utolso patch, ugy akarjak megcsinalni, hogy lehettoseg szerint, minnel jobb, jatszhato legyen a dolog.
2. StreetLegal Catalog
Mostanaban ritkabban tudok frissiteni:( Egyreszt anyag sem nagyon van, es a munkakkal is elvagyok uszva:(( De ha van valami, akkor azonnal felteszem. Plusz, szep lassan halad az oldal programozasa is. -
2 hónap után visszatértem.
Kérdésem lenne kettő:
1, van már harmadik patch?
2, mi Alexease site-jának címe? -
csak az a baj, hogy már kész van.. basszus. -
Játékfejlesztésben gyakorta alkalmazott szófordulat, hogy "majd ha kész lesz"
Megszívlelendő :)
-
:)))
Csak ennyit tudok "mondani". :) -
Hatsokerekes autoval probalkozz, tuningold fel a motort max-ra, tegyel bele nitrot, hatulra bazi nagy kerekeket, es elol szedj le minden felesleges sulyt. Persze a start sem egyszeru, azt tesztelni kell.
A "ketkerek" meg a felrakott patch menyisegetol is fugg, mert patch nelkul, volt tobb ezer loeros auto is. Az meg hatra szaltot is tudott:))) -
Az nem jó, be fognak perelni minket emberiség ellen elkövetett büntettben, és azonnali hatállyal ránk (illetve Balázs Palira) küldenek egy század F-18-ast.
Ezzel ugyan egy gondal kevesebb lenne, de a patchez nem kerülnénk közelebb :D -
Próbáld úgy (bár csak a Stallionnal tudtam), hogy kiszeded az első lengéscsillapítót és rugót! Ha minden igaz, így működni fog! -
A hatso tengely be van fogva a satuba:))))) -
ady #11061 Jó motor jó sofőr. -
1 tök, 2 tök, 5 tök, PECSET AKAROK!
ezt most költöttem.... -
[Walaki]D`Lair #11058 LOOOL!!! Mióta sírtok már a 1.3 után??? :DDDDDDDDD -
Balázs Palit. Elénekli a "Kék a szemem, arcom csupa derű..." :)
Egyből fizetni fognak... :) -
Kit kérünk fel ügyvédnek? :) -
csatlakozom:-) -
A héten nem jön ki beperlem az Activisiont széndékos rongálásért... (Még az 1.22-es is kikészíti a hardwareimet. :)) -
Jaja, épp ideje kijönni :). -
Jó minkához idő kell. A rosszhoz még több idő...