46061
.
  • RatBaG #11156
    és hova teszi mert én nem találtam....
  • M@TriX
    én speci HyperSnap, de egyszerű printscreen is működik...
  • RatBaG #11154
    És ti mivel szeditek ki a screenshotokat a játékból???
  • I-NoVa
    Általában 4-5000-es fordulaton megyek 3-asban, 7 fölé amúgy sem pörgetem, nem az ideális nyomaték miatt, hanem a motorhang miatt, így kellemes mély hangja van. Most betettem egy original motorhangot egy japán 4 hengeres superchargeres gépét, van hatása, de még finomítom.
  • RatBaG #11147
    Jajóó....
  • I-NoVa
    A 2.-ban már 2000 pénzt tehetsz fel, gyorsabban jön. A 3.-ban 4, vagy 5, a 4.-ben 10ezer pénz.
  • RatBaG #11145
    Mindenféle csalás nélkül akarom végig, csak ha lenne lóvém ellennék a tuningolással egy külön kampányban....
    Csak azt nem értem hogy mire összegyűlik vagy 30000, megint első leszek a club-ban és még nincs pl Kurumma-m, közbe meg már megint újak vannak.... neeem?
  • I-NoVa
    Ott is kell scriptmod.
    Ha átmész a 2. városrészbe (jobb felé a térképen, alul és felül is van átjáró), és versenyzel egy ottani taggal, akkor megkapod az új garázst, és 4 féle új kocsit vehetsz.
    A streetlegal.fw.hu-n találsz editort, a pénzed, státuszod tudod változtatni, de értelme nincs. Ha azonnal megveszed a legjobb kocsit, legerősebb motort, eltűnik a kihívás.
  • RatBaG #11143
    Gondoltam, csak hát kíváncsi vagyok!
    Amúgy az 1.0-ban nem is kell belepiszkálni dolgokba hanem alapból lehet tenni V6-ot Remo-ba?

Egy fél órája lettem első a clubban és írta hogy a másik banda "vár"... szal új kocsik mikor lesznek?

Meg még a múltkor akartam kérdezni de mindig elfelejtettem hogy nem tudna-e valaki nekem olyan progit mondani amivel a pénzünket lehet növelni?
  • I-NoVa
    Egyszerű remo V6-al, superchargerrel. Semmi extra, csak bug :).
  • RatBaG #11141
    a kocsit is láthatnánk?
  • I-NoVa
    Nosztalgiáztam, ezt szeretem az 1.0-ban:

:)
  • RatBaG #11139
    AMúgy most van egy remo-m amit 15500-ért vettem. Azóta minden full extra lett rajta, minden full tuning.... csak egy rohadt ülés sincs benne, csak a csupesz kasztni meg a lóerők
  • [NST]Cifu
    Egy másordperc alár is le lehet menni, csak szedj le mindent a kocsiról. A rekordom 0,988 ;)
  • I-NoVa
    13"-os rugók már az enyhébb padkákat elviselik, persze pro racer cuccokkal, de ha kevés, 14"-es erre jó. Persze a stabilitás meg minél rövidebb rugókkal jobb, szóval döntsd el, mi kell neked. Eleinte én is sokat padkáztam, mostanában inkább a gyors szlalom a lényeg csúcsforgalomban, dugókban versenyzéshez.
  • RatBaG #11134
    Köszike, pont egy fél órája néztem át bővebben. Egy másik fórumona dták a címet egy másik kezdőnek és onnen lestem le, bár már a streetlagel.fw.hu-ról eljutottam oda....

amúgy szerintetek miylen rugókat érdemes tenni a gépbe? elég fura nekem hogy vigyázni kell a patkákkal mert inkább a "carmageddonos" vezetési stílust használom.

eszembe jutott még pár hüjesgé... =:D
    1: supercharger vs. turbocharger, melyik a jobb, miért? asszem nállam a turbo szarabb valamivel mégis drágább. hogy is van ez?
    majd még írok sok hüjeséget de kezd kifolyni a szemem mert egész délután szereltem, tiszta olaj vagyok =:P
  • I-NoVa
    1.22-vel tényleg nem, de az 1.0-val a bugok miatt bőven. Reggel építettem egy 300ezer lóerős coyotot, de 2 másodperc alá nem tudtam vele menni, mert ha túl nagy gázt adtam, akkor azonnal 0% lett minden gumi, és a motorblokk :D.
  • Cobra11
    nincs info hogy mikor jön a harmadik peccs?
  • I-NoVa
    Nekem pár napja darálta meg az első rész cd-jét egy LG olvasó. Belevésett egy kört 1 mm mélyen :D Maradok az íróknál...
  • M@TriX
    pontosan "N" betű a "tőgáz", azaz a NOS-kieresztő... :)

JA, skacok láttátok, hogy jön a Halálos Iramban 2?? Süti lesz... :)
  • M@TriX
    iTT elolvashatod és megnézheted, hogy milyen alkatrészek kellenek akár egy NOS-os autó összerakásához.
    Már rágen frissítettem, de erre jó.
    Ha abszolut kezdő vagy, akkor lehet, hogy még eRRőL az oldalról sem hallottál, pedig ez is egy Street Legal rajongói oldal... ;)

Jó mulatást.

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/
  • RatBaG #11123
    A NOS-sal kapcsolatban csak annyit hogy egyedül az injektorra tudtam rárakni azt kis "akármit" vmi NO2 wet blablabla.... kell ezen kívül még valami vagy betolok pár palackot aztán tőgáz?
  • I-NoVa
    A kék doboz fordulatszám szabályzó, általában a V6 és nagyobb motorokba teszek egy 7000-est, hogy ne tudjam túlpörgetni, de nem kötelező, a mostani verziókban amúgy sem pörög sokkal nagyobb fordulaton egyik motor sem.
    NOS-t mindenbe lehet tenni, csak a motor típusának megfelelő nos befecskendezőt kell megvenned (Inline motorhoz a supercharger csövek után van), és a karosszériaelemek után lévő nitro palckokból is kell a kocsiba.
    6 másodperc egy Remo esetében normális idő, ugyan 2 másodperc körüli időket is el lehet érni ugyanazzal a kocsival, de ahhoz egy kis scriptmod kell. A remo elsőkerékmeghajtású, és a motor nem túl nehéz, ezért inkább csak pörgeti a kerekeket, mint gyorsulna. 2 Másodpercet hátsókerékmeghajtással lehet elérni, de egyelőre ezzel várj. Inkább csak vedd meg a legszélesebb 17"-es gumikat minden kerékre, 6 másodperc elég az első városrészben. A többi kocsi is hasonló időket tud, kivéve a Coyote, ami összkerékmeghajtású kocsi, így akár egy jobb inline motorral végig lehet vinni vele a játékot.
    A scriptmoddal egyrészt várj amíg legalább egyszer végig nem játszod, mert azzal a kihívás csökken, inkább játék utáni szórakozásra jó. Jobb szorosan megnyerni egy versenyt egy szakadt removal, mint egy 933 lóerős kocsival végigszántani az utat, hogy elmondhasd, megint nyertél.
  • RatBaG #11121
    Bizonyos szavak mennyisége tetszés szerint variálható....
  • RatBaG #11120
    Szevasztok!

Full kezdő vagyok, 2 napja van meg a game.... kezdek belejönni a bütykölésbe bár még szinte a 0-n állok. Most van egy Remo-m, mindent amit felraktam a gépre amit engedett (mindenből a legjobb[?]). Láttam screenshotokon hogy kb iylen 2 másodperc körül gyorsultok alap autókkal, de nekem meg kb 6 körül van! Lehet full hüjeséget beszélek.... na mindegy
    Ezekbe a kezdő gépekbe lehet NOS-t tenni itt a kezdetnél ha van rá lóvém???
    Meg azt nemtom hogy normális-e hogy pörög a motor mint állat majdnem 7000 felett aztán alig gyorsul.... és akkor itt a következő kérdésem hogy azok a kis kék dobozok konkrétan mit szolgálnak a kocsiban? azt sejtem hogy vmi fordulatszám szabályzó...(?)

Szal van még egy joo adag láma kérdésem, majd szépen adagolom nektek Valahol el kell kezdeni ugyebár....
  • I-NoVa
    Állatkodtam kicsit, friss install street legallal, 1.0 fullbug verzió. Nálam stabil volt, most is az, de most az 1.22 után nagyon feltűnő, mannyit változott. Mintha most egy preview engine teszt verziót néznék, ráadásul a kormányomat sem kezeli, csak a gázpedált, azt is rosszul... Viszont összedobtam benne egy 2600 lóerős remo-t, 6-osban még emeli az elejét, és fékezéskor meg a hátulját emeli fel. Ez az egy jobban tetszik, még ha full irreális is, jól elleszek vele egy ideig. A városba nem megyek ki, jó a tesztpálya is.
  • M@TriX
    "Legális utca" a Szezám street nyomdokain (Szezám utca) :))
  • I-NoVa
    Kiváncsi leszek a magyar verzióra. Remélem a game nevét nem fordítják valami szörnyűségre.
  • [NST]Cifu
    Azt a kevés örömet is el akarod venni, ami jut nekünk? :)))

I-NOVA: 11105-ös hozzászólás Pulitzer-díjat érdemelne :)))

Alexease kommentje pedig minimum Oscart :))))
  • bfg900
    Nem. Azt mondták hogy az európai kiadás a 3as peccsig lesz frissítve.
  • Falabu #11113
    Talán (lehet, hogy hüleséget mondok), de azt mondták, hogy akkor adják ki a 3 pecst amikor az európai megjelenés lesz vagy fordítva mindegy! De le kell gyártani a több ezer CD-t és az beletelik egy kis időbe!

UI: PECSET AKAROK!!
  • bfg900
    Hehe, enyém lett a 11111. ik hozászólás, pedig el is felejtkeztem, hogy én akarom :))
  • bfg900
    Nézd ez itt már tradíció hogy nyavajogni kell a peccsért :) Nehogy már elvedd az örömünket!
  • M@TriX
    Na ezt így jó volt olvasni így reggel. Már mehetünk is... :)
    Azt írta Tamás, hogy napi kapcsolatban vannak, ami lehet, hogy azt jelenti, hogy kisebb változtatások vannak még...
  • I-NoVa
    Ha van szponzor, hozom a tömeget. A hazautat nem sürgős megszervezni, először jussunk ki.
  • Alexease
    ... noket, piat, 6 hetes korutazast.:)))
  • I-NoVa
    Ez egy összeesküvés. Vonuljunk az AV székháza elé transzparensekkel, és tüntessünk. Tud valaki szponzort, aki fizeti a repülőjegyeket, szállást, kaját? :)
  • [NST]Cifu
    Namost valamit nem értek: A patch készen van. Az Invictus már a szövegek alapján nem hegeszt semmit, hanem az AV űl rajta valamiért...
  • I-NoVa
    Peccset
  • M@TriX
    Van egy kis infóm ha valakit érdekel.
    Értekeztem Kozák Tamással és írta amit már lentebb említettem, hogy:
    "A Patch kesz van, az Activsion szerint kaidhato, mi is azt varjuk, hogy felrakjak a site-jukra. (ez ugyanis azt jeleni majd, hogy nem tesztelik tovabb, es mi is kozreadhatjuk :)"

Erre én visszaírtam, hogy esetleg nem lehet, hogy az Activisionnál bénáznak, és az Invictusnál sem tudják merre van a paccs.

Erre a válasz:
    "Nem olyan toketlenek ok! Persze, hogy napi kapcsolatban vagyunk es nem felejtik el. Hidd el, hogy szolni fogoik, ha megejelenik a patch, es azonnal felrakjuk a lapunkra."

Szóval fő a nyugalom, úgy tűnik még heggeszteni kell a nagy durranós patchen. :)