46061
.
-
Az nyomtatható papírmodell volt :) -
Bármi lehetséges, szinte mindenből tudok bele. -
valaki egyszer beszúrt ide egy trabi modelt nem? -
Ok, meglesem. -
ja én is csak néztem hogy leng a hátsó lámpa. Akkor legalább már tudom, hogy miért. :) -
Stöndykoma #12500 valami ingyenes helyen vagy egy másik játékhoz mintha láttam volna egy ladát is meg egy trabit nem toom mejd megkeresem. az lehetséges, hogy ezeket át lehessen konvertálni valahogy SL-be? mert szerintem ugy valamivel könyeb lenne
-
A kerekeket a Max-ben tedd be a helyere (_wheel_Fl, _wheel_FR stb.) es a sofor Dummy-jat (kis kocka, _extra_driver) is allisd be pozicioba.
Utana exportalj egy Invictus Group-ot (TXT). Abbol keresd ki ezeket az objektumokat, es a koordinatakat masold at a _main_.cfg-be, a megfelelo helyre. -
Ha teljes egészében nekem kell lemodellezni, akkor az sokáig fog tartani, de majd meglátom. Időtől függ. Pláne slresman, mert a 2 ütemű az igazi. -
Stöndykoma #12497 A plusz kocsik közöt esetleg lehetséges, hogy egy trabbant is szerepeljen? -
Egyelőre időhiány miatt nem, majd legfeljebb pár héten belül lesz egy buggy_V2 pro, teljes kasznival, de addig ez megteszi. Majd ha lesz időm, ráállok, és csinálok pár plusz kocsit. -
Elolvastam és mindent rendben bemásoltam nem írtam felül semmit, és ennek ellenére ezt csinálja. -
Elkezdtem irni egy Max segedletet. Egyenlore nem sok, es en sem ertek mindent, de alakul.
Ide is varok otleteket, leirasokat. THX.
Max Help -
Stöndykoma #12493 a buggy nak egyébként nem lesz semmi kasznia?? -
Olvasd el a readmet végig. A remo_V11-ből bele kell másolni az összes file-t, mert nem akartam fölöslegesen belepakolni a zipbe, a modemem még ezen a fél megán is megszenved.
Az ajtóknál valahogy megoldható, hogy ne nyíljon? Mert a hátsó lámpát pl egy ajtóból csináltam, és ütközés után kinyílik :). -
Stöndykoma #12491 A remo_v11 vagy V12 mehes könyvtárának tartalmát mindenestől másold át a Buggy_V8 meshesébe, de NE ÍRJ FELÜL SEMMIT!!!!!!!!! -
Elolvastad a hozza adott txt-t???????? -
Sziasztok.
Segítesetek légyszíves. A gondom a következő:letöltöttem a buggyt mindent rendesen bemásoltam és amikor elinditom a játékot kiírja ,hogy Fatal! Missing fájl "cars\racers\Buggy_V8\meshes\_phys_chassis\FL_mudguard.scx" és utána ki is lép a játék. Segítségeteket előre is köszi. -
legyen 0.95, talán holnapig összedobom a készt, ha rájövök, hogy tegyem át a kerekeket és a vezetőt. A rendszám onnantól percek kérdése. -
Ha valaki felfedez(-et) valami ujat a DevKit-tel, a modellezesssel, az Util-okkal kapcsolatban, az irja meg legyszi. Felteszem az oldalra, hogy mindenki lassa. Itt a forumban is voltak/vannak jo otletek, de a visszaolvasas "nem egeszseges", es senki nem is szereti:)
Felteszek "kulonallo cikkeket" is, mint leirasok, de johetnek tippek-trukkok is - ezeknek nyitok egy azonos nevu reszt, ahova FAQ szeruen be lehetne tenni a "felfedezeseket". -
NoVa: Fe;l tettem az oldalamra. Jo lenne ha tudnal adni a jelenlegi alapotnak egy verzioszamot, mert ha lesznek hozza frissitesek, es ha valaki veletlenul atsiklik a forumon, az lathassa az oldalon, hogy hol tart, van-e uj verzio stb.
Most 1.0-at adtam neki. Irj, aztan lemodositom.
Amugy nagyon kiraly! -
"már csak a rendszámtábla megy rá, a hátsó kereket kell előhozni, és a vezetőt beljebb vinni, és a kormányt megigazítani."
Mikor lesz fullkész,mert már tök várom:) (ne vedd tolakodásnak,v ilyesmi)
-
kérem kapcsolja ki -
CCke #12482 No comment! Auf Nie Wiedersehen Tommy boy ! -
sztem a sok ugrálás helyett inkább rakd újra a Street legal-t érzékenyebb mint te... -
Na, itt a végleges buggy, már csak a rendszámtábla megy rá, a hátsó kereket kell előhozni, és a vezetőt beljebb vinni, és a kormányt megigazítani.
Kicsit növeltem a súlyon, így már nem áll 2 kerékre, és nehezebben borul. -
EMBEREK!Nagy prof a gyerek!Ő már szigeteket is tud váltani!:))))))))))) -
átdobhatod max mailen és felteszem egy streetlegal könyvtárba... -
Leszedted a modositott RPK-s valtozatomat? -
futtass le egy scandisket, ugyanis néha elődordul egy nemkívánt restart után, hgy a Win rosszul látja az üres MB-okat... -
Majd este csinálok egy rendszámtáblát, és felteszem a legfrissebb verziót. Most nincs fent, az uw szarakodik. Felrakom tar.hu-ra, oda talán megy. -
Ajalom figyelmedbe a GameBoy-t, esetleg valami egyszerubb konzolt.
Meg ha egyszer ossze is jonne neked ez a jatek, akkor sem jatszanal vele, szerintem. A kovetkezo kerdes az lenne: mivel indul a program, mit kell csinalni a garazsban stb.
Szerintem a konzolt neked talaltak fel.
Bocsi, de az irasaidbol ezt a kovetkeztetest vontam le, es meg udvariasan is fogalmaztam. -
Stöndykoma #12467 Egyébként egy trapit vagy egy kocka ladát valaki hozzáértő megpróbálhatna összelegózni, szerintem nagy lenne a keresettsége. -
Stöndykoma #12466 Csákány mindenki!
***va jó lett a buggy! Nagyon teccik. MInden elismerésem, és gratulációm, ezek szerint magyar játékhoz magyar az első autó,bele kéne vésni, hogy #1 made in hungary.
Egyébként a street-legal.tk -n a coyot hoz és a stallionhoz is csináltak spoilert meg kipufogót, az hogy s miként lehetséges?? -
tapadást -
hát igen a tapasást mindenki felemlítette, hogy nem a legreálisabb... -
Basszus de gagyi ez az új patch, így elbaszni a fizikát, én nem tudom mien egy 680 lóerős autó az biztos, de szerintem azért el lehet vele közlekedni anélkül hogy folyamatosan csúszkánánk, de ezzel a patchal a kurva Curumám teljesen használhatatalan lett, neketek ez nem tűnr fel? -
Rá nem jöttem volna basszus! :)
Azt jelenti, hogy nincs elég hely a winyódon.. :) -
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Hy all! A street-legal.tk-n van egy bodykit coyothoz.egész jó. -
véletlenül nem RiPed van?