46061
.
  • I-NoVa
    Az nyomtatható papírmodell volt :)
  • I-NoVa
    Bármi lehetséges, szinte mindenből tudok bele.
  • M@TriX
    valaki egyszer beszúrt ide egy trabi modelt nem?
  • I-NoVa
    Ok, meglesem.
  • M@TriX
    ja én is csak néztem hogy leng a hátsó lámpa. Akkor legalább már tudom, hogy miért. :)
  • Stöndykoma
    valami ingyenes helyen vagy egy másik játékhoz mintha láttam volna egy ladát is meg egy trabit nem toom mejd megkeresem. az lehetséges, hogy ezeket át lehessen konvertálni valahogy SL-be? mert szerintem ugy valamivel könyeb lenne
  • Alexease
    A kerekeket a Max-ben tedd be a helyere (_wheel_Fl, _wheel_FR stb.) es a sofor Dummy-jat (kis kocka, _extra_driver) is allisd be pozicioba.
    Utana exportalj egy Invictus Group-ot (TXT). Abbol keresd ki ezeket az objektumokat, es a koordinatakat masold at a _main_.cfg-be, a megfelelo helyre.
  • I-NoVa
    Ha teljes egészében nekem kell lemodellezni, akkor az sokáig fog tartani, de majd meglátom. Időtől függ. Pláne slresman, mert a 2 ütemű az igazi.
  • Stöndykoma
    A plusz kocsik közöt esetleg lehetséges, hogy egy trabbant is szerepeljen?
  • I-NoVa
    Egyelőre időhiány miatt nem, majd legfeljebb pár héten belül lesz egy buggy_V2 pro, teljes kasznival, de addig ez megteszi. Majd ha lesz időm, ráállok, és csinálok pár plusz kocsit.
  • Ferci
    Elolvastam és mindent rendben bemásoltam nem írtam felül semmit, és ennek ellenére ezt csinálja.
  • Alexease
    Elkezdtem irni egy Max segedletet. Egyenlore nem sok, es en sem ertek mindent, de alakul.
    Ide is varok otleteket, leirasokat. THX.
    Max Help
  • Stöndykoma
    a buggy nak egyébként nem lesz semmi kasznia??
  • I-NoVa
    Olvasd el a readmet végig. A remo_V11-ből bele kell másolni az összes file-t, mert nem akartam fölöslegesen belepakolni a zipbe, a modemem még ezen a fél megán is megszenved.

Az ajtóknál valahogy megoldható, hogy ne nyíljon? Mert a hátsó lámpát pl egy ajtóból csináltam, és ütközés után kinyílik :).
  • Stöndykoma
    A remo_v11 vagy V12 mehes könyvtárának tartalmát mindenestől másold át a Buggy_V8 meshesébe, de NE ÍRJ FELÜL SEMMIT!!!!!!!!!
  • Alexease
    Elolvastad a hozza adott txt-t????????
  • Ferci
    Sziasztok.
    Segítesetek légyszíves. A gondom a következő:letöltöttem a buggyt mindent rendesen bemásoltam és amikor elinditom a játékot kiírja ,hogy Fatal! Missing fájl "cars\racers\Buggy_V8\meshes\_phys_chassis\FL_mudguard.scx" és utána ki is lép a játék. Segítségeteket előre is köszi.
  • I-NoVa
    legyen 0.95, talán holnapig összedobom a készt, ha rájövök, hogy tegyem át a kerekeket és a vezetőt. A rendszám onnantól percek kérdése.
  • Alexease
    Ha valaki felfedez(-et) valami ujat a DevKit-tel, a modellezesssel, az Util-okkal kapcsolatban, az irja meg legyszi. Felteszem az oldalra, hogy mindenki lassa. Itt a forumban is voltak/vannak jo otletek, de a visszaolvasas "nem egeszseges", es senki nem is szereti:)
    Felteszek "kulonallo cikkeket" is, mint leirasok, de johetnek tippek-trukkok is - ezeknek nyitok egy azonos nevu reszt, ahova FAQ szeruen be lehetne tenni a "felfedezeseket".
  • Alexease
    NoVa: Fe;l tettem az oldalamra. Jo lenne ha tudnal adni a jelenlegi alapotnak egy verzioszamot, mert ha lesznek hozza frissitesek, es ha valaki veletlenul atsiklik a forumon, az lathassa az oldalon, hogy hol tart, van-e uj verzio stb.
    Most 1.0-at adtam neki. Irj, aztan lemodositom.

Amugy nagyon kiraly!
  • Lt.Balu
    "már csak a rendszámtábla megy rá, a hátsó kereket kell előhozni, és a vezetőt beljebb vinni, és a kormányt megigazítani."
    Mikor lesz fullkész,mert már tök várom:) (ne vedd tolakodásnak,v ilyesmi)
  • hali
    kérem kapcsolja ki
  • CCke
    No comment! Auf Nie Wiedersehen Tommy boy !
  • M@TriX
    sztem a sok ugrálás helyett inkább rakd újra a Street legal-t érzékenyebb mint te...
  • I-NoVa
    Na, itt a végleges buggy, már csak a rendszámtábla megy rá, a hátsó kereket kell előhozni, és a vezetőt beljebb vinni, és a kormányt megigazítani.
    Kicsit növeltem a súlyon, így már nem áll 2 kerékre, és nehezebben borul.
  • Lt.Balu
    EMBEREK!Nagy prof a gyerek!Ő már szigeteket is tud váltani!:)))))))))))
  • M@TriX
    átdobhatod max mailen és felteszem egy streetlegal könyvtárba...
  • Alexease
    Leszedted a modositott RPK-s valtozatomat?
  • M@TriX
    futtass le egy scandisket, ugyanis néha elődordul egy nemkívánt restart után, hgy a Win rosszul látja az üres MB-okat...
  • I-NoVa
    Majd este csinálok egy rendszámtáblát, és felteszem a legfrissebb verziót. Most nincs fent, az uw szarakodik. Felrakom tar.hu-ra, oda talán megy.
  • Alexease
    Ajalom figyelmedbe a GameBoy-t, esetleg valami egyszerubb konzolt.
    Meg ha egyszer ossze is jonne neked ez a jatek, akkor sem jatszanal vele, szerintem. A kovetkezo kerdes az lenne: mivel indul a program, mit kell csinalni a garazsban stb.
    Szerintem a konzolt neked talaltak fel.
    Bocsi, de az irasaidbol ezt a kovetkeztetest vontam le, es meg udvariasan is fogalmaztam.
  • Stöndykoma
    Egyébként egy trapit vagy egy kocka ladát valaki hozzáértő megpróbálhatna összelegózni, szerintem nagy lenne a keresettsége.
  • Stöndykoma
    Csákány mindenki!
    ***va jó lett a buggy! Nagyon teccik. MInden elismerésem, és gratulációm, ezek szerint magyar játékhoz magyar az első autó,bele kéne vésni, hogy #1 made in hungary.
    Egyébként a street-legal.tk -n a coyot hoz és a stallionhoz is csináltak spoilert meg kipufogót, az hogy s miként lehetséges??
  • M@TriX
    tapadást
  • M@TriX
    hát igen a tapasást mindenki felemlítette, hogy nem a legreálisabb...
  • Shongi
    Basszus de gagyi ez az új patch, így elbaszni a fizikát, én nem tudom mien egy 680 lóerős autó az biztos, de szerintem azért el lehet vele közlekedni anélkül hogy folyamatosan csúszkánánk, de ezzel a patchal a kurva Curumám teljesen használhatatalan lett, neketek ez nem tűnr fel?
  • M@TriX
    Rá nem jöttem volna basszus! :)
    Azt jelenti, hogy nincs elég hely a winyódon.. :)
  • M@TriX
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Lt.Balu
    Hy all! A street-legal.tk-n van egy bodykit coyothoz.egész jó.
  • M@TriX
    véletlenül nem RiPed van?