46061
.
-
A játékban. -
A MAx-ben vagy mar a jatekban? -
Az objektum látszik! Csak elfordul vagyis olyan mintha mégegy bal ajtó lenne a jobb helyén!:( -
A Script-eket, CFG-ket, a Class-kat (java)az editor csinalja (vagyis csinalna). Nekem eddig egyszer sikerult mukodesre birnom, akkor megcsinalt minden file-t, csak a jatek nem hasznalta...
-
De az objektum mar rendesen latszik? Ha azt mar latod, akkor a mappot is forgatni kell, valszeg. Probald a UVW Map, vagy hasonlokkal tuningolni. -
Hát bizony ezzel se megy! A texturák jó helyre mentek de a facek még mindig megvannak fordúlva:(((( -
Na ahogy csináltam a Honda Civic skint, egyébként már az is kész van jöttem rá, hogy a ninja sokkal jobban hasonlít a magyar autócsodára. Márcsak a törés miatt is...

És ahonnan eszembe jutott a SWIFT:

:)) -
Ha lenne idom foytatni a programozasat, akkor jobb lenne. De idom, az nulla... -
Nagyon pönge az oldal.
Kicsit megváltozott a kezdetek óta!
Nagyon klassz!!! -
A Max-ben, a MOdify/Normal parancsal, forgasd vissza a felileteket.
Most mindeggyik megfordult a tukrozes miatt. -
jojez bazz :D -
Köszönöm!!!!!! -
Redfox #12583 Így is szép!
-
Nahh mostmár ok! Csak egy gond van:)))! A jobb ajtót letükröztem amxba mert nemakartam újra megcsinálni de valahogy nem jól importálja a játékba!
-
Redfox #12580 Végre itt vagyok! Ha még emlékeztek rám, a fórum közepe felé szálltam be, még régen. Aztán hosszab ideig nem tudtam géphez ülni, de most itt vagyok és elovastam a fejleményeket. Csak annyit tudok mondani, hogy király! -
No, akkor felteszem a gamét meginn' Hátha jólesz a 3ik peccsel!
ISO-m van. Kell hozzá a NoCD patch? -
Epp ezt akartam megnezni... De orulok hogy kiderult. -
Rájöttem! Elején amikor megnyitottam a filet akkor panpogott "the unit scale of the file does not match the System Unit Scale!
File Unit Scale: 1 Unit = 1,000 centi
System Unit Scale: 1 Unit " 1,000 inches!
és én itt azt mondtam ,hogy alakítsa át a system scalemhoz! szel ez a gond! nemtom mennyire volt érthető de megpróbálom megcsinálni:) -
Nagyonjoo lesz:) -
Kuld el a Max-et, megnezem. -
így hirtelen csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálam működik... -
Importálás után így néz ki! Bármit csinálok!
-
BazzE! Én már télleg feladom 2dikk nalpja szenvedek ezzel a szar Remo Cabrioval de sehogy nem megy!
-
CCke #12571 Balu, mit szólsz hozzá? Jó lesz a gyűjteményedbe? -
CCke #12570
-
CCke #12569 Hopp, ez rossz kép, nem ezt akartam, bocs !!! -
CCke #12568
-
Sero #12567 Nova: Visszakerestem a tegnapi BMW-s képeket és láttam ,hogy tettél fel másikat is. Nagyon durván nézet ki.Csak gratulálni tudok, ha megtudod csinálni. -
csak annyit tok mondani hogy királyok vagytok!!! -
CCke #12563 Alex, bocs hogy utólag küldtem azt a cuccot, látom neked fölösleges volt, de hátha másnak szüksége lesz rá, légyszi tedd bele a zip- be. -
Felkerultek az oldalra a vegleges autok: CCke Remo Cabrio-ja, es Nova Buggy-ja.
A csatolt szoveges file-okat olvassatok el!!!!
StreetLegal Catalog -
Kefete #12561 Sziasztok!
Én is nagy SL fan vagyok, csak most van egy kis problémám, nem tudom feltenni az 1.31-es patch-et, mert az 1.22 crackelt van fent, és azt az exe-t nem hajlandó megpatchelni. Az eredeti (1.00) install és a régebbi patchek, már incsenek meg, én hülye letöröltem őket, és most kellene az ORIGINAL 1.22-es exe a patcheléshez. Ha vki megdobna vele azt hálásan megköszönném.
Kefete -
streetlegal.freeweb.hu
és van 3.patch -
a street-legal.tk-n már a javitott paccs3 van?
Mert most jött a gépem servicéből,le akarom tölteni,de invictus.hu nem műxiki,alex oldalárol meg nem engedi letölteni:((((( -
Van már 3-ik patch???
Kicsit le vagyok maradva ugyanis!!!!!
És kéne (megin') a magyar SL site címe.
Az a freeweb-es. Asszem! -
CCke #12557 Van rá vmi gyors módszer vagy minden file-t külön kell? -
CCke #12556 Kösz, megpróbálom átírni a scripteket is... -
Az RPK file-t, a konyvtarnevet, es az osszes scriptben is at kell irni az elereseket.
Az elozo neven elmentett jatekallas, nem valoszinu hogy jo lesz. -
CCke #12554 Azóta hiába rakom vissza a V_12 - be ahol eredetileg volt, ott se jó!!! Ahhoz még a te cabriós rpk file- odat használtam átnevezve. -
CCke #12553 ÁÁÁÁÁÁÁ Alex help, a Remo Kombi cuccost éppen el akartam küldeni neked, csak mondom előtte átírom Remo_V13 mappába, hogy a Cabrio mellé be lehessen tenni ha valaki akarja. Hát azóta ha be akarom tölteni a lementett állást, meghal a game. (Az rpk file- ban is átírtam hexaeditorral find/replace módszerrel a mappanevet.) Vajon ilyenkor mi a kínja?
Próbáltam atteni a Remo_V11(eredeti Remo) könyvtárába, onnan betölti rendesen.