46061
.
-
Kivancsi leszek, mit tudtak kezdeni az enginenel. Ahoz, hogy grafikailag "megallja a helyet" - bar nem az az elsodleges - nagyon sokat kellett/kell bele epitni - varos/terulet arnyekok, latotavolsag noveles, esetleg napszakok/idojaras efektek stb. Es ott van meg jo nehany egyeb fontos dolog, pl. az autonkent kulonbozo motor hangok stb.
Ha ezt mind bele is teszik, akkor igencsak fel kell turbozni az enginet, mert meg a mostani featureoket sem birja (vagyis nalam, jatszhatatlan, sajnos).
Barmilyen tipusu is legyen a kovetkezo jatek (

) a legfontosabb a SL utan a sebesseg (fps), es a bugmentesseg!!!
(A halozati modot nem is emlitettem... Semmmi hivatalos hir nincs rola, de mar az SL engine-jeben is voltak - ha jol lattam - net-es "kezdemenyek":-) -
Sero #13673 Szerintettek lesz belőle valami ?
Vagy nem ? -
Sero #13672 Lassan jöhetnének a képek az újabb INV. csodáról. Szerintem máj jún. van!!:) Várjuk a morzsákat,hogy jelenjen már meg valami róla. :) -
Ha igen, lelövöd az első 49-et? :) -
Mér, már csak néhány pont hiányzik a top 50-hez a világranglistán, magyarból a top 5-ben vagyok :). -
Sajna az autókészítési kedvemet kissé lecsökkentette a moorhuhn x kiadása, azóta csirkét lövök, ha otthon vagyok és nem dolgozok. :) -
hm. ha esetleg elolvastad volna az irományomat (hüpp-hüpp) abban tisztán leírtam, hogy Tamás barátunk ígérete szerint képek(!) és infók lesznek júniusban.. -
gondolom az info esedekes kepek nelkul:-)))
demo nem is lesz...sl-bol sem volt, activision eleg bena marketingesekkel nyomul:-) -
naturlich. :)
Az pedig ebben a hónapban esedékes... -
igyekszem, igyekszem:-) es turelmetlenul varom az elso kepecskeket! -
aj. azért azóta már eltelt pár hónap, biztos továbbfejlesztették. Ne aggódj, amíg a játékot meg nem látod. :) Addig csak optimistán! -
hat ez a graf motor ami az sl-t hajtja, vagy inkabb lefogja:-), az eleg szetesos fajta.. -
sajna ez irányú infóim még nincsenek, de szerintem marad az Activision-nál...
Az hogy value lesz? Hát nemtom, de ha az is lesz nem annyira nagy baj, mert a grafmotor már készen volt máramennyire. Nem kellett azzal tökölni... -
maradnak az avtivisionnal? de remelem ez nem a value lesz -
Csak ennyit tudtam kiszedni belőllük. :) -
vki tud vmit az invictus uj cuccarol? az e3-ra igertek infokat, de mintha megsem lett volna egy hangyanyi sem... -
Ha ráveszed a vivendit, hogy kössön ide ADSL-t, akkor dc-n megkaphatod :). -
insane-t honnan lehetne szerezni hmm? 
-
Ezt a hondareklámot nézzétek meg, nagyon tudnak. 4 Mb, modemmel óvatosan. -
Ezt a hondareklámot nézzétek meg, nagyon tudnak. -
nem, only konzol.. -
Csak ismerem :). -
rami-g #13632 pc-re? -
De. -
rami-g #13630 srácok nem ismertek olyan játékot hogy street racing syndicate? -
De 20-an "ismet" megjeleneik. Valszeg lesz belole "friss ISO" is... -
ja. nem mai stuff... -
dc++
Szerintem ennél jobbal senki nem tud előrukkolni. -
én bizti vevő lennék rá. :)
Oda vagyok a nagy gépekért. -
Hehe, már csak a szívecskék és virágok hiányoznak belőle, meg a szöszi a kormányról és a plüssmaci a hűtőkupakról, és máris a big mutha truckers jut az eszembe :). Nem hinném, hogy pótkocsit lehetne rendesen csinálni, de elvileg lehet állítani a törhetőséget, úgyhogy lehet belőle csúcsforgalomban bajnok :). -
ilyet nem akar senki sem csinálni Street Legal-hoz?
-
Na vege a sulinak ugylatszik beindul a modolas?:) -
True, én is azt nyúzom, mióta megvan. Jó dolog a sok mod hozzá, ilyeneket még sokat.
Bótban venni lehet dolgokat, néhány olcsóbb, de nem igazán éri meg folyton elmászkálni oda, szóval nem vesztettél semmit. -
Van a textúrázatlan fehér kerék, azt nem lehet rátenni, meg van a fekete tükörsima kerék pár oldallal arrébb, az való hozzá. -
Az EB-n mindig egy-ket honappal elotte bereklamozzak. Igy volt a Street Legal-lal is. -
Sero #13609 Még meg se jelent a játék elvileg,de itt már lehet kapni???? Hogy van ez?? Vagy csak előrendelés??
Street Legal Racing 2 -
Jaja, nekem is színeződött. Lehet, hogy a túl nagy poligonszámra ez az engine reakció, vagy pár kiemelkedés/modellforma tesz be a deformálódásszámításnak.
XP alatt meg lehet úszni a fagyást egy standby vagy hibernate gombbal, akinek van. -
Itt van. -
Az alkatrész nem felrakási gond nekem is volt, igaz a murcival, ez sl bug lesz. Új játékot kezdtem, azóta nincs vele semmi probléma.
2 kerékre állítani 700 lóerő felett nem lenne gond, de a tapadás kevés az utolsó patch óta, majd belinkelem az unofficial grip patchemet, az megoldja. -
A murci fagy ütközésnél, másnak is?