46061
.
  • M@TriX
    jaj úgy legyen. csak egy hónapot húzzunk ki is meglátjuk. Ha az FPS jó lesz, akkor a rajongók úgyis a játékkal lesznek. Új kocsik, MODok stb, szóval csak a motor sebességén van a hangsúly.
  • bfg900
    A T3 az nem Value kategória. Elméletileg AA besorolású.
  • Dns5000
    Szerintem nem volt ember akinek jol ment volna a jatek a varosban, nem is tudom hogy mertek kiadni igy. A uj kepek alapjan a jobb kinezet erosen konvergal a 0hoz, ezet remelem optimalizaljak annyira, hogy jatszhato lesz.
  • Alexease
    En csak abban remenykedem, hogy elsodleges lesz az FPS noveles, utana a Bug mentesites, es csak ezek utan johetnek az uj features[;)]
    Tudom, ez a fejlesztesnel eppen forditva van:) De sajnos, mivel az elozovel az extra alacsony FPS miatt nem tudtam rendesen jatszani, igy most ez nagyon kellene. Ha maradt volna minden a regiben, max egy kis varos arnyek (:)), de legalabb nyomna 40-50 fps-t, akkor mar tuti lenne.
    Hiaba lesz tuti reszletes auto, ejszakai varos, miegymas, ha ismet 5 fps-sel kell vegig szaggatnom a varoson:((

Remelem csak pesszimista vagyok, es gyors lesz mint a gep:)))
  • I-NoVa
    Nem tudom, de nekem az 1 hónap múlva kész lesz, és a másfél hónap múlva megjelenik nem úgy jön le, hogy ehhez is lesz párszáz mega patch, de lehet, hogy bennem van a hiba :).
  • Alexease
    A Terminator 3 is Value kategoria... nezd meg jobban. csak a T3 nev miatt "ennyire hires".
  • Sero
    Hi, van valami újdonság ????
  • dav
    Úgy látom, hogy az új hírek nem éppen a kívánt hatást érték el a fórum olvasóknál... Ha Tamás a kiadókat is ennyire be tudja lelkesíteni, akkor már értem, miért az AV-vel dolgoznak együtt. Ellenben a Clever's csapat valószínűleg jobb tárgyalóképességgel rendelkezik, hiszen most éppen egy Terminátor 3 játékon dolgoznak, ami gondolom nem éppen value kategória.

Végül egy idézet az Invictus honlapjáról, a bemutatkozó részből: "A csapat mindig többre tartotta a minőséget a gyorsaságnál". Igaz, ezt még az Insane előtt írták :)

Üdv:
    dav
  • WiZZaRD
    ugyanaz lesz mint az elso resszel, utana letoltheted majd az egesz gamet patchek formajaban
  • I-NoVa
    Legegyszerűbben az egy kupacban lévő alkatrészek kompatibilisek. Ha ugyanolyan, de különböző méretű chargert látsz, a kissebb motorokra valószínűleg csak a kissebb megy fel.
  • Dns5000
    koszi, de azt mar mind elolvastam, a slc.hsw.hu-n azt olvastam hogy lehet rakni 4 es 6 hengeresre is de nekem nem megy fel semelyikre sem
  • I-NoVa
    Itt olvasgass kicsit motorösszerakásról
  • Dns5000
    a 22,5 psi superchargert melyik motorra lehet tenni?
  • Dns5000
    ja es a NOSt hogy kell hasznalni? beraktam a motorba egy ported NOS-t hatra meg 2kicsi es 1 nagy tartalyt de nem muxik. Gondolom kellene valami cso ami osszkoti. De nem talatam a katalogusban...
  • Dns5000
    a boltokban van valami amit nem lehet katalogusbol rendelni mert nekem minidg lefagy a boltoknal :((
    Es nem sikeult olyan jo motort csinalni mint ami a jatekhireken van. Vagy lehet hogy azert mert az egy regebbi verzioval csinaltak meg?
    Meg azt nem ertem hogy a 4L es 6hengeres superchargeres motor az miert jobb kicsivel mint a 8hengeres 8,5L es superchargeres ??? es ha superchargel nezzuk oket akkor is csak kicsivel jobb a 2x akkora 8,5les a kissebb 8hengeresek meg rosszbbak mint a 4L 6Hengeres ehhe.
  • M@TriX
    háát, végül is még van egy hónap...
    de gondolom nem ők, hanem a kiadó akarja...
  • WiZZaRD
    dehogy, ott vegig ment a porges ez volt benne a jo, igaz nem vegig kocsival...vagy nezd meg a ronint, az sem rossz azert az s8-as nem gyenge:)))
  • M@TriX
    slc.hsw.hu
  • Dns5000
    tudtok valami cheatet ehhez?
  • M@TriX
    jaj-jaj. Pesszimizmus már megint. :)
    Hellyel-közzel 1 hónap múlva lesz kész és nagyobbrészt a grafikai motor optimalizálásán dolgoznak, ami sztem nagyon jó pont. Próbálnak minnnél több FPSt kihozni.
    Milyen tesztre gondoltok? Az SL1 volt a bétateszt. :)
  • Sero
    Én is pont ezt veszem le.
  • Sero
    A fiúk megint ezerrel dolgoznak,de még mindig nincs kész és akkor hol marad a teszt ?? Már megint egy le nem tesztelt BUG-os verziót kapunk? Legalább is Én ezt veszem le az egészből. :(
  • dav
    A hír szerint tehát 2-4 hét múlva megjelenik, de még _nagyon_ nincs kész. Ebben én sajnos semmi olyat nem látok, ami örömre adna okot :(

Üdv:
    dav
  • M@TriX
    hír frissítve, újabb infók kerültek a birtokomba. :)
  • M@TriX
    Egy kis infó az előző és a leendő Street Legalról:
    iTT...

A legeslegeleslegfontosabb dolgot alá is húztam, nehogy elkerüljétek. :)
  • M@TriX
    Amúgy ha ilyen szintű rajongói lesznek az SL2-nek is akkor nagyon állat játék lesz belőle:

nemde? :)
  • M@TriX
    ja most látom kazán. Nekem az 1-es van meg. A 2-es 260MB, a 3-as meg 750MB körüli?
  • [NST]Cifu
    Aha. Mondjuk én ezen nem tudok vigyorogni.
    Talán amiat nem, hogy egy ostoba gyerek úgygondolta 1x, hogy be tud kanyarodni egy kis utcába a szembejövő teherautó elött. Nem tudott. A teherkocsi első tengelye az ütközétől 25 cm-t (!!!) ment hátra, a sofőr csaknem kirepült az ablakon át, de végülis semmi komoly baja nem lett, a kocsi vezetőjét viszont súlyos mellkasi sérülésekkel vitték kórházba (nem volt bekötve az öve), bár állítólag túlélte.
    A teherautó sofőrje a szomszédunk, és bár nem erős dohányos, ott a helyszinen elszívott 2 doboz cigarettát, és még két óra múlva is remegett a keze, és eléggé megviselte a dolog.

Ha nem teherautó lett volna a szembejövő, hanem (mondjuk egy gyerekével hazafelé tartó kisanyuka)egy kisebb autó (Swift, Matiz), akkor az biztos ott maradt volna. Néha támad egy olyan érzésem, hogy a vezetői engedély kiadásához egy elmeorvosi vizsgálat sem ártana, a biztonság kedvéért...
  • M@TriX
    huhuuuu, az tényleg király, mondjuk nekem csak 1 rész van meg. Meg tudod mondani merre lelehető fel a többi rész?
  • malter
    és sztem össze is jött,a taxival ellenben...:)
  • malter
    a taxiban is ez volt,az elejn és a vgén is nem?a film közepe táján abban is csak a történet volt akcio nélkül..
  • malter
    no comment....
  • WiZZaRD
    azert egy nagy elonye van a franciaknak...ami torik az torik...es nem makett...
    elso resz? holt unalom volt, tomegeknek bevalt recept alapjan: elejere 10 perc kocsikazas, hatalmas unalom hegy, majd a vegere 15 perc meg ami elvezheto...nem jo az elso resz sem, de ha mar ennyire elojott az elso resz, a masodik biztos jobban be fog jonni, abban nincs annyi uresjarat...
    a taxi is a vigjatek kategoriat ekesiti...
  • malter
    mi ami nem jo a F&F elsö részben?nekem még mindig felál a ször a hátamon ha megnézem:))a taxin?azon sirni lehet és ez nem "a vigyorogni lehet rajta "kategoria arra van 100000 filmvigjáték nem vigyorogni akarok hanem élvezni "hamár nem lehet ilyen verdám":(
  • WiZZaRD
    lattam es utana mondtam velemenyt...
    a taxi-n legalabb lehetett vigyorogni....de ez se nem komoly, se nem komolytalan...
    nincs jelenleg igazan jo film autokkal...egy ket regi van csak amik jok lettek
  • malter
    amugy az utca a legjobb versenypálya:DDD a versenyben nem kell attol tartanod hogy szembe jön valaki a kanyarban ezért nincs is benne annyi adrenalin;))nemtom megnézted-e a honlapot de nekem elég szivfájdito látvány,mé nincs nekem ilyen:)))))
  • malter
    igen nekem is volt régen 1 simsonom még suhanc koromban,leszedtem rolla a lendkereket kivágtam a közepét hogy a megszakito menjen rátettem 1 aksit és igy olyat forgott mint 1 kroszmotor,szét volt furkálva könyitve az egész,brutál hangja volt,de mindig jött haverom a patika gyári állapotu simojával és kifujta az orrom:DDDDDD
  • I-NoVa
    Tegnap ugyanilyen kategóriás skodát láttam, hangja volt, belelépett a gázba, és a mellette kényelmesen haladó opelt lassan lassan megelőzte :).
  • I-NoVa
    Nálunk még a jobb véglet, az utcánk végében lakik egy holland fazon, agarakat tenyészt. Néha végigcsönget az egész utcán, hogy egy fél órára ne nagyon engedjék ki a gyereket, kutyát, macskát, stb. Olyankor beáll az utca egyik végébe, a műnyulat felerősíti a porsche hátuljára, a kutyákat egy segítő szomszéd indítja, pár másik meg biztosítja az utcát. Na az gyorsulás, rendesen szervezett, élmény végignézni. Egyelőre még a kocsi a jobb, de a kutyák sem hasonlítanak egy tacskóra :). Már 3x kellett porschét cserélnie, a 944-est hamar kinőtték a kutyái :). Érdekes fazon :).
  • Ombika
    NOS mar ezer ee ismerjuk legallabis is en ezen nottem fel es almodok rola mindig mikor latok egy fos honda civicet erolkodni ez juteszembe en 180-50 ugy hyorsulnek mint o 0-100 hahaha!!