46061
.
  • M@TriX
    akkor lentebb említett dolgot kövesd el.
    A Windowsod virtuális memóriáját növeld meg. Ha van winyód tedd azt amit én: én fix 1GBra tettem. Azaz minimumnak és maxnak is 1024MB memóriát írtam be. Persze ettől eltérhetsz, lehet 500MB is stb. Az a lényeg, hogy növeld meg.
  • M@TriX
    pedig megéri leszedni a patcheket. Amekkora nagyok, annyit is érnek.
    De az általad írt hibára kitérve. Mikor lép ki a játékból? Ugyanis régebben ez krónikus memóriahiányra engedett következtetni. Ez akkor jött elő, ha már játszottál. Ha indításkor kilép az más tészta... Ja az előbbit esetleg virtuális memóranöveléssel lehet kiküszöbölni...
  • M@TriX
    ezt is STUNTS utódnak kiáltották ki, mert lehet pályát építeni.
    Sztem ha okosan csinálják, akkor lehet, de nem lesz kötelező stukker a járgányra. Így akinek ami bejön. :)
  • M@TriX
    a nyárra ígérik szépen szivárognak az infók róla, szóval talán ki is jön. A törést az SLhez nem hasonlítanám. Rajta vagyok a játékon, mert nekem bejön igaz fegyverek nélkül, de szerintem úgy is jó buli lesz.Inkább csak a kasznit látom sérülni, szóval az SL törése mérföldekkel jobb (lenne. :)).
    Ha valakit minden infó érdekel akkor kattintson iDe, az összes eddig megjelent képet megnézheti. Érdemes. Szerintem el lehet majd szórakozni vele...
  • Alexease
    Epp az a "felszerelheto gepagyu" ami miatt nem igazan varom:(((
    De ez sajnos manapsag divat. Az Invictus-szal (Hummer xxx) es a Clever's-el (Steel of Haste) is hasonlot "kezdtek el gyartatni"... Aztan leallitottak oket...
    De azert ketto kijott, a Bandits es a Hamvee Assault...
  • Alexease
    Le lehet tolteni egy "onjaro" demot is. Rendesen az engine mutatja be mit tud. De nem egy nagy szam. A video alapjan csicsabb a dolog.
  • Sero
    Ne erről nemtok semmit!De szerintem csak reménykedni lehet mást nem! :)

• CSOCSO
    amugy most hol tart az SL hogy már jön az uj?? kijött már a végleges vagy mizu?kormánnyal milyen a gamma?
  • CSOCSO
    halottam rola...
  • Sero
    Srácok,
    Hallott már valaki a "CRASHDAY" -ról ?
    Most szedtem le egy videot és egyből megnéztem a honlapot.A videot ajánlom mindenkinek met CSÚCS!
    Csak pár info : 20 autó tuningolása,sok tuning cucc, az autók törése szerintem veri a Street legált.(szerintem,de döntsétek el ti.) Sajnos nemtom,hogy mikor jelenik meg,de komoly ellenfele lehet a játék kis hazánk játékának.

Üdv Seró
  • malter
    hááát megnéztem elég szarul megy:( ingadozik 8- ugy 15 ik kb a városban mid beállitással
  • Alexease
    De igazandibol, nekem ugy megy, hogy kenyelmesen meg is szamolhatom:((((
  • Alexease
    fraps.com
  • malter
    tudtok linket ahonnan lehetne olyan progit leszedni amivel játék közben tudnám mérni az fps-t?
  • bfg900
    Nemnem, ilyet sehol sem olvashattál szerintem. Licenszelt márkák lesznek benne, nem autók. Tehát alkatrészekről van szó.
  • dav
    A 275/60 az a gumiabroncs mérete: 275 mm széles, a magassága pedig 275*60%=165 mm.
    A 11x21 a felni mérete, 11 col=11*25,4 mm=279 mm széles, az átmérője pedig 21 col=21*25,4 mm=533 mm.
  • Dns5000
    en csak abban remenykedem hogy lesz 30fps varosban...
  • Dns5000
    van olyan alkatresz amit csak boltban lehet megvenni a katalogusban nem?
  • Dns5000
    en csak a 3 patchel jatszottam es ha jo gumit raksz fel nem is csuszik annyira. A jo gumi a dragracinges hatulra elolra meg valami kissebb. Sajna csak a kozep kategorias autokra meg fel, de ezekbe csak v10est nem tudsz rakni. Siman megemeli az auto elejet. Es ezzel meg egesz jol lehet kanyarodni a 11x21 kerekekhez kepes, azokkkal el is lehet felejteni a kanyarodas es sokkal jobban csusznak. Szoval szerintem ez ellegge el lett baszva. Ja ez mit jelent a 275/60(dragracing), 305/25(11x21es) a kerekeknek ez valami/tapadas? vagy kemenyseg?
  • Blasta
    A képek alapján, az Invictus a második rozsdás vasta akarja a gyomrába döfni.
    Ahogy nézem, ez a mostani engine turbózott változata, vagyis így kellett volna kinéznie KB a SL 1-nek amikor megjelent, és mire ez a gém megjelenik akkorra ugyan olyan szarul fog kinézni az akkori technika mellett.
    Persze nem a grafika számít.

Ha csak leliszenszelnek 9 új autót, és megcsinálják tutira a töréseket, attól a játék még simán kuka, ha nem csinálnak valamit a kezelői felülettel és az egésszel úgy cakli-pakli...
    De reménykedni azt lehet...
    :-)
  • M@TriX
    liszenszelt lesz?
  • [NST]Cifu
    Skacok, egy kérdés:

Elméletileg 9 licencelt kocsi lesz a játékban. Namost van esetleg valakinek info-ja, hogy melyek lesznek ezek?!

Ha a végén kiderül, hogy az egyik valóban az Aston Martin Vanquish, akkor máris megyek a sarokba kukoricára térdepelni...
  • I-NoVa
    Billről nyomod? Kicsit több visszajelzés, milyen talajon mennyivel, stb. (fű, beton, aszfalt)
  • [HUN]FaTaL
    thx.
  • I-NoVa
    nova.uw.hu, street legal részleg, letöltitek az unofficial grip patchemet, és nem fog úgy csúszkálni.
  • [HUN]FaTaL
    nm. Amúgy nekem is csúszkál sajna 3as peccs után.
  • malter
    jah már megvan:)
  • malter
    lejött a mustang de rar fájl azzal mit kel csinálni,hova tegyem?
  • M@TriX
    ha rákeresnél a fórumban már kb 20x tették fel a kérdést. :) Amúgy Direct Connect-el esetleg a magyar HUBokon.
    mielőtt megkérdeznéd mi a DC. :) : dchun.hq.hu
  • M@TriX
    igaz-igaz, csak éjszaka érzékenyebb vagyok az ilyesmire.
    Csak szerintem adjunk még egy esélyt a fiúknak. Az előző játék több ok miatt sikerült úgy. A 2. résszel kiköszörülhetik a csorbát sztem. Addig sztem legyünk optimisták.
    Ha az sem sikerül jól, akkor én leszek az első aki fel lesz háborodva. :)
  • dav
    Nekem csak akkor esik rosszul, ha igaztalanul becsmérelnek. Ha jogos a kritika, akkor az esik rosszul, hogy tudom, hogy szar munkát végeztem.
  • WiZZaRD
    az insane perfekt game volt, az egyik legjobb...
    ...csak azota valtozott egy s mas...
    ez nem az en hibam azt hiszem
  • M@TriX
    nekem speciel rosszul esik ha a munkámat becsmérlik...
  • WiZZaRD
    azota sem valtozott, valoban sokkal lassabb volt mind amilyen csunyacska:)))) bar a garazs telleg jo volt...
  • M@TriX
    az az 1NSANE-re vonatkozott...
  • M@TriX
    tőlem azt gondolsz amit akarsz. Az én véleményem szubjektív.
    A hírben olvashattad, hogy angliában kapható, de én inkább megvárom a 2. részt. :)
  • WiZZaRD
    "A csapat mindig többre tartotta a minőséget a gyorsaságnál"

ez jóóóó:)))) hehehe. találó nagyon:)))
  • ent
    (Szerintem csak jobb lehet. És ez pozitív értelemben.)
    Tehát SL nem jön ki a boltokban, rendesen??
    Tud valaki valamit ezzel kapcsolatosan?
  • M@TriX
    hááát én nem hasonlítanám az SLhez. :)
  • [HUN]FaTaL
    A data/fmv-ből az avikat kimented egy másik könyvtárba sl-en kívül. A patchelés előbb nem szabad elindítani az unpack.exe-t. az avik kimentése után patchelsz, utána visszahelyezed az avikat és kész.