46061
.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor feljössz DCre ugye? Hogy a "csorók" akik nem tudnak befizetni FTPre is tölthessenek? :DDDDD
  • traXion
    Mi? akkor jössz fel DC++ra? :D
  • bfg900
    Valaki közölje már velem a tényállást: mikor lesz bárkinek elérhető?
  • M@TriX
    de ő is fan. Nem beszámítható. :)
  • bfg900
    Azért elmondtahnád, hogy miylen az a szar videokártya
    :)
  • [HUN]FaTaL
    A gáz az hogy Vodás vagyok nem tudok SMSt küldeni :( Mondjuk nem is küldenék inkább megvárom amíg ingyen elérhető :P
  • [HUN]FaTaL
    fent van a warezcenteren. igaz smses :(
  • [HUN]FaTaL
    LEKAPNI!!!! lol. LEKAPNI=LETÖLTENI!!! :)
  • traXion
    Kapni? Ingyen? MAGYARORSZÁGON? Itt semmit nem "kapsz" ingyen, ami ingyen van azért is fizetni kell, itt csak ingyen lehet "szerezni"! Különbség :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudja valaki le lehet már valahonnan kapni INGYEN a játékot? Előre is thx!
  • Alexease
    Ugy ertettem hogy lassu, hogy talalkoztam mar itt a forumon emberrel, aki 2Mbit-tel toltott le, es 1Mbittel fel...
  • traXion
    Méélyedjen bele, csak jöjjön fel DCre :D
  • M@TriX
    De inkább élőben jelentkezzen be valaki az SLből.
    Jöhet az első reakcióm, aztán úgyis bele kell mélyedni.
  • M@TriX
    Képek, infó, stb...
  • M@TriX
    mindjárt elsírjuk magunkat a léassú neteddel. :)
    Én jelen pillanatban mobilon döcögök. :)
    De letöltésre majd bevetem az ISDNt. :)
  • traXion
    Vagy küld el az e-mail címemre a FTP server cím, név, pass-t :D
  • bfg900
    Aki zsír angolból, esetleg megkérdezhetné builders edge-en hogy hogy fut a játék és milyen konfigon. Onnan volt asszem a garázsban készült sot. Tehét valakinek csak megvan.
  • I-NoVa
    wazze, 70-75x olyan gyors a neted, mint itt :) LOL vivendi.
  • I-NoVa
    Valahogy beletörődtem, hogy ha kész lesz a most induló fejlesztésünk, magyar fórumokon úgy 2% arány lesz az eredeti cd tulajok száma, bár ez is kiadófüggő, ha ilyen AV szerű lesz, akkor a 2% is optimizmus.
    Az SL-t is meg fogom venni, ha meg tudom venni itthon. Az amcsi postahivatalokat nem szeretném fölöslegesen támodatni. A redline-t is megveszem, de az még sokkal sokkal több idő. Ha biztosan kijelentik, hogy nem lesz magyarországon, akkor rendelem, de így, hogy lehet, nem biztos, hááát, stb várok. Addig marad az egyéb beszerzés, szóval ha valaki a kezembe tud nyomni egy SLR cd-t, legyen azon akár TDK felirat is, nem sértődök vérig.
  • M@TriX
    Na, hogy ezt is megéltük. :)
    Na ki amint leszedte nyilatkozás az FPSről, nekem csak holnap lesz érkezésem tesztelni...
  • traXion
    Nembaj!! Holnap úgyis elutazok, csak legyen honnan elkezdve :D
  • Alexease
    Varjal;) Nekem home netem van, csak 70-75k-val tudok tolteni. Oregember nem gyorsvonat;))
  • Alexease
    Akkor meg minek kerdezed b*sszus ha ugy is tudod!!!
  • traXion
    MEgvanmár? Mert akkor feljöhetnél DC++re!!
  • Alexease
    Garazsos, szerelgetos, tuning autos game. 2 fele verseny: gyorsulas es varosi uldozeses. Hasonlo, mint a MCII, vagy a NFS:UG, csak ez sokkal reszletesebb, ebben van rendes fizika, tores, es belsonezet, meg egy tonna egyebb.
    Kepek itt: #14847
  • malter
    ezt nem igazán értem,hogy hogy nincs nekik,ha ök készitik?
  • Alexease
    Szerelj jarganyt a GTA-ban;)
  • Alexease
    A Tiszteletpeldany vs. AV: 1-2 eve beszeltem egy masik hazai fejleszto ceggel, akiknek a jateka nem jelent meg itthon, es szerettem volna meg venni. Gondoltam majd toluk, mert ok bitos kaptak tobbet belole. De nem. Annyit nem kaptak, hogy minden fejlesztonek a cegnel jusson egy:(((( AV...
  • Alexease
    Az Insane alig volt tobb mint 100 mega, es meg mindig csucs.
  • Alexease
    Ilyenkor az Invictus nem boldog, gondolom, hogy futotuzkent terjed a progi. Valszeg, meg nekik sincs belole tisztelet peldany:(

De hat ez kiado problema. Ha lenne belole demo, es egyszerre jelenne meg europaban is, akkor nem warezolna le az egesz kontinens...
  • Hmuda
    Ok, a DC a legjobb ezköz erre. Igérem, nem törlöm majd a biztonsági másolatod. :D
  • Hmuda
    Csak osszátok meg, aztán melyik hub aztán game. :))
  • I-NoVa
    Biztonsági másolat elhelyezését vállalom :).
  • Hmuda
    Ha ez nekem szol, akkor nekem eddig minden iso-m 6-700 mega körül vol. Ez a cd 3/4-et is alig foglalja el.
  • malter
    jah aztán nekem nem nekiálni játszani,és utánna feltenni dc-re!!!!!!
  • Alexease
    Privat FTP. De ahpgy lejon a privatos embereknek, fent lesz DCC is.
  • malter
    honnan szeditek,mondjatok már valami cimet!!!!:)
  • Hmuda
    Ijesztően picike, én így mondanám.
  • Hmuda
    Vki felnyomhatná DC-be.
  • Alexease
    Amugy 422 mega, 28 db RAR.