46061
.
  • OGabor
    hmm... a francba nekem is leált... :(( tölt még valaki a wcről?
  • Ruffi
    igen de flashgettel nem akarja láttam hogy vmi t ki kell pipálni de nem tom hogy hol
  • I-NoVa
    Ja, hogy még rondábbak is, mint a játékban. Már így is pakolom az állam, kilépek az sl-ből, meglátom az slr shotokat, és a különbséget. Ezek a srácok dolgoztak!!!
  • Ruffi
    Te most töltöm wc-röl és amiko tölti le akkor 14,3 mb méretet jelez de 3 mb-nál midnig kiirja hogy letöltés befejezödött mi a gond?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs túl jó gépem: p3 667mhz 448 mb sd ram, ati radeon 9200 (128mb ddr), de még az ut2003 is simán futott, ez meg 640X480X16 meg minden minimumon és játszhatatlan. Azért ez már nevetséges. Várhatok megint a patchekre. De a játék jobb és szebb lett ez tény!
  • OGabor
    nem létszik a képen de az a kéz a kormányt fogja végre???
  • Alexease
    A kepek rondabbak mint a jatekban, mert valahogy vilagossabban es fakobban szedi ki!
    A sarga szamok az FPS.
  • Alexease
    Amugy "szokas szerint", sajnos, a memoria kezelese rossz (video/rendszer). Ott felejt cuccokat, osszemossa stb.
    Egyszeru ujratoltesnel megjavul. Eddig csak egyszer jott elo.
  • OGabor
    warezcenter.cjb.hu sms rész de a free részen állítólag fennt van a rip is...
  • OGabor
    váááóóóó :)) köszi :))
  • Alexease
    Igen igen. Azt nem is mondtam...
  • Alexease
    Hogy jo hir is legyen: A Teszt palya jo sikerult. Egy nagy Nascar szeru verseny palya, aminek a kozepe, tele van ramolva cuccokkal. Epuletek, fak, utak, verseny palyak, gyorsulasi resz, ugratok, szlalom palya stb.

Es a legfontosabb, ott full max-on, akadas nelkul fut!!!!
  • Alexease

• M@TriX
    az elsővel simán mennt, és mivel ua a motor ezért gondolom most is jó lesz. Én Logitech FFGP-vel néztem...
  • Ruffi
    sms-ben fizetsz az rohatt jo mond a cimet
  • OGabor
    pűr screenshotot linkeljetek be légyszi, mét 19fájl hátra van :))
  • OGabor
    küldessz egy smst a megadott számra a megadott tartalomban rögtön küldik a jelszót max 5 perc és már tölthetsz is le... én is így szedem le a wcről
  • I-NoVa
    Kormányt ne mondtad volna, holnap jön érte a vevő :).
  • Ruffi
    ha fizetös helyröl töltök hogy történik a fizetés?
  • Ruffi
    Kormány támogatás milyen mert nekem momo force van és szeretném hozzá használni
  • M@TriX
    háát eddig nem túl jók a hírek, reméljük nem csak újításokat raktak bele a játékba...
  • I-NoVa
    Kösz, most már jobban érzem magam :).

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Alexease
    Es rengeteg a franko ujitas.
    - Jobban szetlehet szedni az autot (pl. kulon a gumit is).
    - Lehet egyszerre "felujitani", nem kell szetszedni teljesen (sokan kertek)
    - Van finom hangolas (fine tuning). Pl. guminyomast, atteteleket stb. kulon lehet allitgatni.
    - stb. stb. stb.
    - Vagyis rengeteget fejlodott, es nagyon brutal. Most mar komoly jateknak nevezheto.

Csak sajnos a grafikai megjelenitoje meg mindig olyan-amilyen... Szep, de lasssu...
  • I-NoVa
    Ugyan, ennyire kiakadtok, ha valami nem fut max grafikán? Inkább mondjátok, mennyivel jobb, hagy szenvedjek :).
  • WiZZaRD
    pedig a radeonnal lehet gond lesz:(
  • Alexease
    (Nalam) Driver problemaja biztos hogy lesz... A menu eleve gaz, egymasra rakja a feliratot (lent kep). A garazsban, autovasarlas utan szet hullik a kepo rendesen, stb.
  • Ruffi
    Szted 800*600-ban fog futni vhogy?
  • WiZZaRD
    mint lathatod a hajamra kenhetem a teljesitmenyet:))) pedig mostanaban nem volt olyan game ami csak megzizzent volna:(
  • Alexease
    - A jatek SOKKAL igenyesebb lett. Tenyleg nagyon jo a design, a fellepites. "Vice City-s" grafikak vezetik at a tolteseket. A varos tenyleg nagyon szep. Elvileg jo, szep minden, csak allitgatni kell, hogy ne szaggassson. Meg nem neztem menddig kell visszahuzni;((
  • Ruffi
    HU akkor én 2000+ 512 mb ddr ram geforce 2 ti-vel meg se probálom pedig tök kiváncsi vagyok rá:(((
    francba
  • OGabor
    Alexease, Neked a legújabb detonator van fenn? Azzal csinálja ezt?
  • Ams
    ha ezen nem megy, leírták magukat:
    2600+, 512ddr, r9500
  • I-NoVa
    ÁÁÁÁÁ, paff. Én akar :)
  • OGabor
    :))) jó kis géped van WiZZaRD :)
  • Ruffi
    már lehet tölteni honnan?
    És azt akarom megkérdezni hogy a fizetös helyeken hogy kell fiezetni benn lesz a számlában vagy mi?
  • OGabor
    hüüü az nem jó... nekem cd 1800+ a vid kártya ua. csak 128mb... ezek szerint nem sok jóra számíthatok... már jön le a warezcenterről küdtem nekik smset :( hááát végülis az egyben is inkább autókat szereltem :))
  • WiZZaRD
    az igen...
    akkor nalam meg kohogosebb lesz, csak 1800XP, igaz 128VGA:(((((
  • Alexease
    De visszabb huzva a latotavolsagot sokat javul...
  • Ams
    koli hub [OP]Szaki26a t3 6slot
  • Alexease
    AMD XP 2000+, 512 DDR 333, Gf4Ti 4200 64Mb