46061
.
-
Emlékem szerint te anyáztál. Mért nem mész át az index fórumba? Ott szokás ez. Itt normálisan kérdezel, akkor kapsz választ. Anyukám erre ovodás koromban megtanított. Téged nem?
Jó, blasta magánakcióját nem vettem észre... :) -
egész nap gép előtt ültem 8munkahelyemen), gondoltam végre játszom egyet, na végre lejött, hurrá, erre meg baszik menni normálisdan ez a híres. Ezek után nincs kedvem olvasgatni barátom ,) -
Emlékem szerint te anyáztál. Mért nem mész át az index fórumba? Ott szokás ez. Itt normálisan kérdezel, akkor kapsz választ. Anyukám erre ovodás koromban megtanított. Téged nem? -
Mondjuk azért valaki megmondhatná hogy kb #15xxx hol keressem
-
Kurva egyszerü!
Ha nem vagy képes visszaolvasni, pár sort, hogy várod el, hogy ugorjunk a fantsztikus stílusodra és egyből válaszoljunk tisztelt kérdéseidre! -
Nekem is vissza kéne olvasnom, mert mint mondtam nekem is qrva lassú, és így nem tok versenyezni -
Már megint egy hőbörgő :DDD -
Szevasz TheGoro! Én itt próbálok kérdésemre válszt kapni, ezek az agrárcsemeték meg itt anyáznak. Neked megy ez a soft game? -
Én is szívok olyan darabos mint a túró
-
CSá Danny rég láttalak :)) -
na nyaljátok meg! -
ANYÁDÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!
(like Üvegtigris :-DDDD) -
Te direkt vagy ekkora bunkó? -
Meg mi az hogy vannak módszerek amivel lehet gyorsítani. Kaopják be. Miért nem megy alapból úgy ahogy kéne neki? -
Csak idézni tudok:
"olvass vissza" -
például? -
Nyugizzál már!! Elhiszem hogy világfájdalmad van, de az anyázást nem kéne. Inkább olvass kicsit vissza. Vannak trükkök amivel sokat lehet gyorsítani. -
Tölti valaki más is warezcenterről?
Mer tnekem egy db file sem jön le végig!
Elindul szépen 64k-val aztán itt-ott-amott egyszercsak befejezi!
Ez miért van? -
Hát én ilyen fost még nem láttam bazmeg! 800x600-ban akad, mondom leveszem próbából a legkisebbre. 320x200-ban játszhatatlanul akadozott. Milyen gépre írták ezt a kurva életbe? Paks 4-re? Kurva anyjukat azt! -
Persze, ezt azert ne vedd 100%-ra;)
Ami bitos, hogy az engine uj - ezt Tamas mondta. A tobbihez oda kellett volna irnom, hogy "szerintem". -
Ja, akkor ha már ott problémák voltak akkor ennyi idő alatt illett volna megtanulni programozni. -
Nem. Azt en irtam "peldanak". Ezt teljesen elorol kezdtek tavaly, ez friss, uj, "most tesztelt" ;-)
A pelda csak azert volt, mert hasonlo megoldasai, problemai vannak (processzor igeny, DirectX-, GPU "nem hasznalat") mint meg az Insane-nek volt. -
Valaki azt írta, hogy valamelyik régi játékuk tuningolt enginje. -
Az Activision eroskodik. Ok mondjak meg, mikor kell kiadni napra pontosan, ha kesz van, ha nem, akkor is kiadjak.
Ezt mi szivjuk meg, mert ilyen a jatek, es persze az Invictus, mert azt hiszik igenytelenek.
Pedig 14 honap alatt, megirtak nullarol ezt az engine-t, es elkeszitettek ket teljes jatekot, a bennuk levo varosokkal, autokkal, alkatreszekkel, grafikakkal stb.
Most nem vedem oket, vagy a progit, de azert egy teljes jatek elkeszitese nem 6-7 honap.
Ha lesz harmadik resz is (
), addigra mar talan az engine is teljesen kesz lesz;) Cak hat, megint uj varos, uj autok stb.
De ettol fuggetlenul biztos valami nincs rendbe, mert ez tenyleg atlagon alul lassu:((( -
Hella! a RR-hez kapcsolódva most sem sikerült bugmentesíteni, a legjobb amikor elindul a kocsi a garázsban, és beesik a szerelőaknába... de nekem továbbra is szaggat ha kimegyek az utcara -
Ne mondják nekem, hogy ennyi idő alatt nem tudtak újat írni. Vagy az activision erősködik ennyire? Vegyék már észre magukat. -
Úgylátszik próbják modernizálni a motort, de ez már az alapokban van az akkori gépekre optimalizálva és az új effekteket nem bírja szvsz. -
Érdekes. Na azért megvannak a bin,cue fileok? -
na winace-el crc hiba votl winraral ki tudtam mert annál nem votl crc ugyhogy király -
Na persze nekem se tökéletes, mert a kép felső negyede gyakorlatilag egy kulimász, ugyanis nincs égbolt :)))
bfg-nek már küldtem egy képet majd ha lesz kedve felrakja, én nem értek hozzá. -
Mondom én, hogy nem az ősöreg motorral kell szarakodni, hanem egy újatírni. Nemtom, hogy volt pofája az invictusnak ilyet kiadni a kezei közül. Általában egyetlen fejlesztő csapat se áll le egy motornál, hanem szinte mindig újakat fejleszt az új játékokhoz, hogy jól fusson az új gépeket. Kicsit el vannak tévejedve az Invictusnál. -
Akkor winacel kell. jelöld ki mindet és job klikk és válaszd ki, hogy mindet csomagolja ki valahova. ha minden okés, akkor megkapod a bin-t és a cue-t -
Na erre varjatok gombot:
Duron 800, 320MB ram, Radeon 7500, win98 -->1024X768, high textura, high detail, 200m látótáv. Az fps-t nem tudom,de rendőrös-üldözőset vígan játszok úgy hogy a forgalomban egymást érik a kocsik :DD -
tudod .01 .02 iylenek -
Milyen kiterjesztésűek az alap fileok? -
most akkor csináljam mégegyszer? -
.out de már letöröltem -
Akkor ezzel azt írta, hogy nincs benne hiba. Nehogy elkezdj itt crc-s fileokat keresni, mert hülyének fognak nézni. Milyen fileformátumot kaptál egyesítés után? -
na winace-el a cue-t már kinyertem:D -
azt irta hogy
egyesités befejezve(crc fálj nincs)