46061
.
-
Csá Andrew! Még BFezel? -
Elakadtam. Megnyertem az éjszaki menetet. Első vagyok a kék csoportba. Van 400e pénzem. De nem rak át másik csoportba. Miért?
Vagy ennyi lett volna? A BMW a csúcsgép? :) -
Városban a bal felső sarokban a nevünk mellett mik azok a számok pontosan? (a pénzt tudom)[mf3] -
viszont azt megfigyeltem hogy a tengelyre merőlegesen szereli be a tárcsát -
A Baiert kuplunk kell meg a flywheel -
Rodriguez #15605 Lendkerék van benne? Mert arra megy rá a kuplung. -
ShaiHulud #15603 tetszik ez a game...tuning resze isten jo...a tobbit is lehet elvezni..nalam egesz jol megy. egykerdes: mia faszert van az hogy nyomom a feket es gurul tovabb a kocsi...kezifeket nyomva tartva is...suxx ez:)) -
a játék abban tárolja az autó modeljét.
NOVA, akkor az azt jelenti, hogy a régi editor is jó a 2. részhez, persze mondjuk jobb lenne egy stabilabb. ,) -
Városban a bal felső sarokban a nevünk mellett mik azok a számok pontosan? (a pénzt tudom) Amúgy hogy van az hogy a piros klubnál első vagyok és ha versenyzek valakivel és nyerek akkor vagy le vagy fel megy a prestige-em??? -
Én lehet megcsinálom azt hogy az egyik kiswinyómra felnyomok egy Win98at.
Szerintetek ha elindítom a Win98-at az nem szedi szét az Xpt amit a winyón talál?
Mert elnnt írta valaki, hogy nálam gyengebb konfiggal jobban repesztett neki, nekem meg XP alatt, hiába komp, akkor sem gyorsabb. Hátha nem csak 20 fpst tudnék kicsikarni a drágából. :) -
a Rip az jó. -
B@ssza meg, ilyen nincs. Tegnap a RIP-el szenvedtem, de az reménytelen. Oké mondom, akkor hajrá az ISO-ért. SMS lerendezve, letöltés elindítva, erre a letöltési sebesség 1,1-2,6k/s. Ez még ISDN-el is karcsú.... -
van kuplung
-
scm csere. Majd még keresek jobb megoldást, de egyelőre leköt a versenyezgetés. -
Birizgald a BIOS-ban az AGP Memory reszt ha talasz olyat. -
Szedjétek a kolin [OP]szaki26a -tól én tegnap késő este töltöttem le tőle 84k-s áltaggal -
Rodriguez #15588 Meglehet... -
Rodriguez #15585 Ha jobban megfigyeled a képet látni rajta, hogy csak a súlykorlátozós feltétel mellett van pipa, a többinél meg x. Szerintem csak annak a feltételnek kell megfelelni. -
Hi na most hogy belejöttem mit hogyan kell rakni mire egyre jobban tetszik a játék vettem egy olyan einwagent és mindent kicseréltem motor részböl olyan einwagen per pro-ra és autopáláyn 280-at sikerült belöle kiszednem kanyarban amugy mert utána megpördültem uj gumikra nem volt pénzem:D
szal jol összetörtem.Olyan szerencsám volt szar gumikal mentem ki és 220-rol lassitottam le 40-re és akkor durrdefekt:D jo hoyg nem 200-nál -
Aki kert kepeket: A #15363-as hozzaszollastol visssszafele, van nehany kep. -
A sok "valszeg" azert van, mert VALSZEG nem ertek hozza;DDD -
I-NoVa: WAV "fps fogyasztas".
En csak azert erzem soknak azt a ~20% fps esest, mert ott csak a motor porgott uresben. Nincs kuplungolas, fekezes, valto stb. Vagyis a "fotengely" uresben forog, es semmire nem hat - elvileg (kuplung, valto, tengelyek, felfuggesztes stb.)
Bar az igaz, hogy eroteljesen szamolja a motormelegedest/motorkopast. Vagyis folyamatos porgetesnel erezhetoen "kopik" a motor. Esetleg meg a "tengely/lenkerek" lenduletet szamolja, mert az tenyleg berantja a kasznit.
De ha jobban belegondolok, a fenetudja;)))))) Mert az is igaz, hogy elindulas utan (amikor mar mozog az auto;-)) mar nem sokat esik az fps. Valszeg, ahogy megmozdul a "tengely", "vegig szamolja" a fizikat az auton - a tengelytol a gumikig. Valszeg ezert is van, hogy a kerekiteseknel, szamolasnal "hibazik" az engine, es ezert "remeg, receg" az auto meg allohelyzetben is.
Na jo, errol ennyit;DDDD Sorry. -
Sikerült már valakinek V8-as motorra superchargert rakni? Akinek igen az légyszi írja már le hogy mi kell hozzá! Előre is kösz! -
- Screenshot-ot az F12-vel lehet csinalni. A Screenshot konyvtarba menti a kepeket.
- Aki billentyuvel megy, es tul erzekeny - rangatja a kormanyt - az a OPTIONS/CONTROLLERS/ADVANCED menuben allitgasson a potikon.
Accelerate, Brake, Steering, Clucth: baloldalt a poti - gyorsan tekeri a kormanyt, beletapos a gazba/fekbe/kuplungba, jobb oldalt a poti - lasssan tekeri a kormanyt, ovatosan nyomkodja a pedalokat;)
A Dead Zone-ak, az jelentik, hogy "menyi idot varjon" miutan raboktel a gombra.
Talan valakinek segitett. -
Visszaolvasgattam, volt termes;) Ahoz kepest, hogy olyan a game amilyen, azert el lehet benne merulni rendesen. Ahogy latom, vannak nehanyan;) Mi lenne, ha tokeletsen futna, bugok nelkul?!? :) Minimum az ev programja ;-) -
a savegame bug nekem is hódít most -
Úgytűnik, hogy a kicsúszásí problémámon a steering help segít valamennyit. -
Milyen géped van? -

Szerintem modoljunk :).
Ja, újra visszajött a savegame elcseszés bug, és alt tabból sem jön vissza. Pedig már igencsak durva kocsim vót :). -
J aés egyelőre csak quick race-t mentem, meg megvettem a golfot. -
Na megnéztem a gémet!
Tetszik a menü!
Na ennyit a pozitívumokról...:-DDDDDDDDD
Na jó vicceltem!
Egész pofás lenne, ha nem lenne tele bugokkal.
Egyelőre nem szaggatott, de ez ugye változhat.:-D
És nem is w98 módban inditottam.
De egész jó. Az előzőhöz képest mérföldekkel javult, csak ugye ez a engine egy kalap kaki volt már akkor is.
Nade mindegy, meglássuk mi lesz belőle pár óra gém után. Minden esetre rosszabbra számítottam, de olvasva a h.sz-okat én mázlistának mondhatom magam, hogy a konfigomon nem szaggat. -
Már azért is ideges voltam, mikor végre vki elfogadta a kihívásom, erre az irányíthatatlanság miatt egy oszlopnak csapódtam, még vezetésre is álltam. Pedig minimális kanyarok voltak a kijelölt pályán, és mégse akart fordulni, pedig nagyon rá voltam tapadva a balra gombra. Aztán persze a kocsi totálkáros, kijavítani 2000$=újrakezdés, újra unalmas tuning, bla, bla. -
Nekem msot az egyetlen problémám a játékkal, hogy nem lehet benni bill-el egyenesen menni, mert ha picit hozzáérek a kormányhoz, azonnal kifarolok. -
Mola #15567 P$Y ma 21:54 | Válasz erre | #15546
"Mola baz en meg mindig 20-ik vagyok
hogy a gecibe lehet feljebb kerulni ? "
éjfél után kell gyorsulási versenyen részt venni, ha olyan ellenfelet választassz aki pl 15. és nyersz akor te leszel a 15.
-
De ha akkor is szar, akkor olyan jó esik kiengedni a gőzt. :) -
Hagyjuk már ezt a témát könyörgöm. Megcsinálták az 1nsane-t, ami teljesen korrekt volt. Innentől kezdve próbáljatok már meg náluk kevésbé okosnak lenni. Szépen kérem. -
Remélem a kiadó eszmélt fel (bár ha az Invictusnál eddig nem tudták rendesen optimalizálni, akkor nem ezzel kellene foglalkozniuk, ahnem a programozási órákra járniuk). -
Persze, hogy nincs. Én is csak mondtam, hogy mi jut eszembe a latin betűkröl. :D
Amúgy tényleg nem értem, hogy mit kell ezen nem érteni. Oda van írva, hogy mit kell hozzá teljesíteni és akkor menni. Mondjuk ez az időkorlát eléggé pofátlan egy ilyen optimalizálású gaméban, mikor félpercenként kell 1000 dollárokat költeni javításokra a játék irányíthatatlansága miatt és akkor érjük el a kritériumokat. Hát hajrá. -
Ezt énse értem. Ahhoz képest hogy hogy jött ki a SL, semmi okuk nem volt erre :) Ahhoz képest ez teljesen korrekt. -
Na visszatettem az eredeti logo-mat :)