46061
.
-
Alex:)))
Utcán nap mint nap látni barmokat,beáll a béjemvéjjel a góóf mellé és nyomatják 1-2 lámpáig,persze csak gizdulásból..
Illegális gyorsulási verseny meg általában péntekenként van..:)
De ott meg komolyabb baleset csak a balfasz suzukisok miatt van...Gyorsullni nemtudnak,mert minden odakeni őket...Inkább farolgatnak,és ebből szokott baj lenni...
-
A fizkaja jo lenne, csak annyira bugos es lassu hogy nem tudja szamolni.
-
Nem csak az izlése de a stilusa is... -
[Walaki]D`Lair #15874 Persze...mindenkinek más az ízlése...
Csak míg neked azért nem tetszik a LFS, mert nincs benne törés és mert pályaverseny, addíg nekem azért nem tetszik sem a SL, sem a SLR, mert bugos, játszhatatlanul lassú, ronda(szubjektív), és borzasztó fos a fizikája...ezek azért nem összehasonlítható érvek... -
Az SL tenyleg nem "autoverseny" porogram. Ez inkabb az "arkad" kategoriaba tartozik. Ami nem jelenti azt, hogy gagyi a fizika! Lasd Insane, abszolut arkad, tokeletes (elvezetes, latvanyos) fizikaval, toressel, belsonezetekkel.
Ez azert arkad, mert utcan nem versenyzunk autoval, nem gyorsulgatunk stb. Vagyis, irreal a jatekmenet. (Most ne mondjatok, hogy igazabol is rendeznek ilyet, mert az teljesen torvenytelen, es mindet lecsuknam, vagyonat elkozboznam stb.) -
[Walaki]D`Lair #15872 Hát...van valamennyi :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Hihi, hogy te mekkora tulok vagy :DDD
1.: Mutass egy olyan játékot, ahol jobb törésmodel van! A fal-al amúgy valóban vannak gondjai az SL-nek...
2.: A GTA:VC fizikáját inkább ne is emlegesd :D
3.: Ha nem tetszik a játék akkor viszlát, és ne nézz vissza. Nekem nem tetszik sem az LFS, sem az NFS széria, mégsem megyek oda, hogy szétflémeljem a topicot. -
vice citynek van fizikaja?:D -
Nálam ott kezdődik :D
Félreértés ne essék, el voltam ideig-óráig az NFS-széria játékaival is, de azért szeretem, ha rá vagyunk kényszerítve arra, hogy ne támasszuk meg a kocsit egy kanyarban a szallagkorláton :) -
[Walaki]D`Lair #15866 Hááá...az Insane mekkora :DDD Lan Partin a mai napig toljuk :DDD -
[Walaki]D`Lair #15865 Ha tuningolós "Halálod Iramban" fílinges játék, akkor Need For Speed : Undergrounds....ez meg egy kalap kaka... -
[Walaki]D`Lair #15864 Rendes városi száguldozás 15fps-el...zsír...akkor inkább Vice City...annak még a fizikája is jobb... -
Te élvezed az állandó cseszegetést? :)
Mért nem mész inkább azzal a játékkal jáccani, amiről már megbeszéltük, hogy itt nem ejtjük ki a nevét? :) -
Toya #15862 Ez nevetséges.
Hogyan lehet ezt a programot egy lapon említeni a LFS-el vagy más autóverseny szimulátorokkal?
Ez nem is autóverseny program ráadásul, legalábbis nem klasszikus értelembe vett versenyjáték.
Sorolhatnék még érveket és ellenérveket, de minek.
Azokkal akik nem tudnak elfogulatlanul szemlélni egy programot felesleges a vita.
Neked ez tetszik, másnak pedig más. -
[Walaki]D`Lair #15861 khm...rendesen törjön??? Amikor SL-ben max sebességgel frontálisan beleszálok a falba és elgörbül a visszapillantó? Valóban reális... -
Mivel palya verseny, igy nem valoszinu hogy lesz benne;)
-
sry csak kúrva mérges vagyok hogy így L baszták ezt a gémet, majd szétrugtam a pc case-t az idegességtől -
jah és persze a hood scope sem kompatibilis az autóhoz pedig, az Mc hez való, és az összes motorháztetővel összepárosítottam, de 1ik et sem vette be... -
"égszíj" :))))))
Ne haragudj, de nem tudtam kihagyni ;))) -
Bazz 1 órája szívok ezzel az MC-vel se égszíj se turbó, se nitro... 

-
Tudja fene, engem a PSX-es Gran Turismo-ra emlékeztet, de azzal már kijátszottam magam, azóta a zárt pályás játékoktól el is ment a kedvem :D
Ha rendes városi száguldozás is lesz benne, akkor majd szólj, talán akkor újra vetek rá egy pillantást. De addig marad az SLRR :) -
Én meg vérgőzős fejjel bakit bakira halomozok :D -
Lesz az LFS-ben minden ami kell. Csak meg 33%-os. jelenleg, az egyik legjobb autoszimulator!! -
Ugy emlexem, nekem rajta volt a CD-n, vagy ha kert CD-t, emulaltam es ment.
De mar toroltem, vagyis nem tudom. Leszedtem a RIP-pet es azt tartottam meg;) -
Csak vicceltem, azért vannak ott a smileik. -
Na ez értelmesre sikerült :)
Helyesen:
Autós játékokból van egy rakat, amelyekből van egy csomó jobb és egy csomó roszabb. Viszont az SL/SLRR-hez fogható nincs. -
Autós játékokból van egy rakat, amelyekből van egy csomó. Van jobb, van rosszabb. Viszont az SL/SLRR-hez fogható nincs.
Hozzá képest még az LFS is csak gyenge kezdemény szerintem (egy autó szimulátor játék ott kezdődjön, hogy az autó rendesen törjön)... -
[Walaki]D`Lair #15845 lsd. Live For Speed S1.....non plusz ultra... -
Este versenyezz és ott vannak a gyorsulásos futamok. Ott lehet helyezést és kocsit nyerni (pink slips). -
OGabor #15842 Valaki segítsen plíííz: miért vagyok utolsló, ha nyerek versenyeket? Kocsit hogy lehet feltenni?
Vettem egy kormányt így 1000%al jobb :)) Igaz csak TESCO gazdaságos, de méb g müxik :) -
Őszintén szolva nekem nem hiányzik a belső nézet. Pl a SLRR-ben se használom. Túl keveset látok be a környezetemböl. -
Dns5000 #15840 gondoltam ezutan a sok szaggatas utan jol jon egy kis felfissules:)
-
Ezekkel az a bajom, hogy egyikben sem lesz belsonezet.
A Tough Trucks is nagyon jo volt ami nem reg jott ki. Kituno fizika, nagyon jo tores, koszolodas, volt garazs upgrade-del, festes, matricazas stb. De belsonezet nuku;((((((((
Nem tudom miert olyan nagy problema, nyernenek vele jonehany felhasznalot. -
Csakhogy lássuk milyen egy autós játék. :DDD -
Khmm... ez az SL/SLRR topic, nem? -
Csak 1XXXXX peccs és kész a kicsike. ennek gyökeres átírás kellene. -
*legal -
Ja, bárcsak ilyen lenne a egal is. :P -
Dns5000 #15832 ezek a rozsda foltok toj jok, nem? :) -
Dns5000 #15831 aham, koszi :P