46061
.
-
de abból a q3 motorból még mindig meglepő dolgokat hoznak ki, de az tény hogy lassan L ját felette az idő. 1ébként meg még mindig van aki a szétbelezett q2 motorra gyárt gamét... -
Na jó, mondom "szinte" minden. -
Hááát, ezzel egyáltalán nem tudok egyetérteni :) -
Csak arra voltak jók, hogy nagyjából bemutassák, hogy mit tud a motor, aztán várták a szerződésajánlatokat és a ferrarileszállításokat. -
[Walaki]D`Lair #15913 ÁÁÁÁ....ahhoz képest milyen jó már a Q1 :DDD -
Mondjuk ha belegondolsz eddig szinte minden ID játék techdemo szintű volt. -
[Walaki]D`Lair #15911 Egyébként hány ember fejlesztette a SLR-t? -
Hát nem, de szerintem tökmind1. Az az érzésem hogy a doom3 mint játék az életbe nem fogja visszahozni a bele fektetett lóvét, de valószínűleg nem is ez a célja. A motort valószínű nagoyn sokan fogják licenszelni, ráadásul ha figyelembeveszitek, hogy mennyire lelassult az új motorok fejlesztése (régebben csak úgy záporoztat, most meg még mindíg hányan használnak q3 motort). Szóval Carmack vehet magának még 3 ferrarit ahelyett amit most adott el :) -
Ja. Próbáld úgy, hogy mikor bejön a letöltést jóváhagyó ablak, akkor állítsd át a "file X részt egyszerre tölt" szekciót 1-re. Próbálhatod most is, hátha nem bannoltak. -
szal ha flasgettel töltöm 5 jet-el 1 fájl-t akkor is kizárnak? -
persze hogy nem azt a nagy Activision adja ki ahogyan a q3-al tette, meg ahogy a q4 L is fogja remélhetően -
Ha megpróbáltál egyszerre több file-t vagy egy file-t több szálon tölteni, akkor egy napra kizárják az IP-d a szerverröl. Más oldalakon ezt még megérteném, de WC-n kicsit elkanászodtak a gyerekek. -
Szóval komoly gondokkal küszködik az av, de megérdemlik, ha nem hajlandóak tesztelésre fordítani a pénzt. -
Jah oks. Azt hittem ID a kiadó is meg a fejlesztő is. Azért gondolom a d3 nem value kategória :DDDDDDD -
bannoltak?az mit takar?:)) -
Próbáld csak egy szálon húzni egyszerre csak egy file-t. Akor jönnie kell, de most valszeg bannoltak egy napra. -
feszt azt ira "idö tullépés" hiba -
Az ID olyan mint mi esetünkben az Invictus ők a fejlesztők, de az Activision adja ki -
"Érdekes elemzésre bukkant a GameDaily csapata az RBC Capital Markets jelentésében, ugyanis az jónéhány online játékbolt jelentésére alapozva elkezdte vizsgálni az Activisionre gyakorolt hatását egy esetleges jövő márciusi Doom 3 debüt kapcsán. Az esetleges márciusi megjelenéssel - amit egyre többen hangoztatnak -, ugyanis átcsúszik a negyedik pénzügyi negyedévbe az Activision, ami sok-sok bevételkiesést, és talán mégtöbb részvényes távozását okozhatja. A becslések 27 milliós kárról szólnának, ha nem jelenne meg a játék idén novemberben. Rájár mostanában a rúd az id-sekre - előbb a Half-Life kettő pirított rájuk keményen, a múlt héten pedig a Quake 4 kilopott illusztrációival kellett megküzdeniük, meglátjuk mit nyilatkoznak ezzel kapcsolatban..."
Forrás: Hardwired.hu -
nem értem a warez centeren exerüen nem akarja elkezdeni a letöltést....a Rip-el probálkozom,flashgettel,de a 39 részböl 1-et sem bir elkezdeni tölteni -
Jajjte, tényleg nem érted? Ezeket a hibákat már nem tudták kijavítani. Ezekre már nem maradt idő. Na. -
Ők készítik, de legutóbbi értesüléseim szerint a kiadó az av. -
Codemasters haldoklott és leállítottak minden nem létfontosságú fejlesztést. -
3hónapos tesztelés? SLRR nél csak L kell indítani a játékot és már jönnek is a Bugok, s ehhez még 1 komoly tesztelő brigád sem kel, főleg azokat fizetni... -
Na ebben sajna van vmi. :) -
Doom 3nak mi a rák köze van Activisionhoz??? Doom 3t az ID fogja kiadni ha jól tudom. -
Perszepersze mi is csináltunk olyat, de pár gizda gimnazista megteheti, hogy otthon hegeszti a játékot ingyér, úgysincs más dolga :) Emléxik még valaki a Heaven Touristra? :)))) -
Én nem álltam volna le egy olyan kiadóval, ami a csőd szélén áll (szvsz csak a D3 menthei meg). -
Tényleg, amúgy mért jöttek el a Codemaster-től a srácok? -
És addig miből esznek? :) -
Igen, erre mindenki kiváncsi lenne :)
Egyébként a probléma gyökere kb ott van szerintem, hogy egy 6 hónapos, meglehetősen egészségtelen fejlesztésnél nem marad idő a tesztelésre. Mert nem lehet azt mondani, hogy legyetek kész 3 hónap alatt és majd utána 3 hónapot teszteljük. Az AV pedig szvsz ott követte el a hibát, hogy ilyen bonyolultságú játékot akart 6 hónap alatt. Egy LSF szerű cuccot lazán meg lehetett volna csinálni, mert ott ugye az autók sincsennek agyonmodellezve, nekem nem is tetszenek, megmondom őszintén, van x pálya. Abba gondoljatok bele, hogy hogyan nézne ki a város, ha nem kellett volna az autókkal és az alkatrészekkel molyolni. Épp most próbáltamki egy másik AV cuccot, valami kommandós szörnyűség. Alapvetően semmi baj nincs vele, csak amatőr munka. Nevetésre ingerlő mondjuk a rádióüzenetek komolysága. Na azt le lehetett tesztelni 1 hónap alatt. SLRR-et nem lehetett :) -
Nem ők mentek a kiadóhoz hanem a kiadó hozzájuk. -
Inkább az a legjobb, ha a kész játékkal mennek a kiadóhoz és nem az ötlettel. -
sot akkor most meg boven nem jatszhatnal vele mert a szuper ps2re jott volna ki -
akkor toca sorsara jutott volna:) -
Azért kiváncsi lennék, mi lett volna ha a játékot a Codemasters adja ki, mint ahogy az az 1NSANE nél is volt... -
egyebkent az sl merfoldekkel rosszabb allpotba jott ki annakidejen -
az a tizen akarhany honap jo sztm 4-5 honapnak is :) -
Nekem pillanatnyilag meg se reccen(ertsd nem akad) kb 40fps lehet atlag es ejszaka jatszom vele meg osszegyujtok par autot amig meg nem unom de sztm nem erdemes sart dobalnod mert erre itt sztm nem vevok az emberek menjel hwsw-re oda gyulekeznek az anyazok -
Háát engem most annyira L keserített a játék kidolgozottságának ezen mértéke hogy most 1 mozdulattal uninstalláltam, majd ha talán kijön valami olyan patch ami élvezhetővé teszi a játékot akkor fogom újra élővenni... Bár azt azért nem fogom soha megérteni hogy merte piacra dobni az AV a játékot ilyen formában, (bár az Activision ezen nem túl népszerű játékokat kiadó részlegétől még 1 siker gémet sem láthattunk) ha az AV-nál valaki is netalántán épp 1 tester leült volna játszani a gémmel 1 napot rögtön L halasztották volna a kiadást... Mert ugyebár a kiadócégnek az a célja hogy az általa piacradobott terméket minnél többen vegyék meg s ennek 1ik feltétele hogy az a piacradobott termék használható is legyen, mert akkor nincs olyan hülye aki megvenné. Gondolom a külföldi eladott példányok függvényében mérlegeli a cég hogy magyarországon is piacra dobják -e. De úgylátszik a vevők által visszajelzett elégedetlenségekkel nem foglalkozik az AV. Azért az is érdekes hogy valaki mondta hogy tizen akárhány hónap alatt dobták össze az RR-t már megbocsásson, de annyi idő alatt jobb cégeknél már új engine-t gyártanak, az invictusnál pedig ennyi idő alatt a már megírt motorra nem tudtak 1 normális gémet összehozni... mint már sokan megírták itt már az alapokkal gondok vannak.......... Bocs hogy kicsit hosszúra nyúlt okfejtésem, de aki nem akarja az úgyse olvassa L.