46061
.
  • TheGOro
    tudjuk nem vagyunk hülyék :))
  • Hmuda
    Tudod hova menj az álreklámaiddal! >:O
  • Alexease
    Ez nagyon gusztustalan megmozdulas volt!!!

SENKI NE KATTINTSON AZ ALABBI LINKEKRE!!!!!
  • [NST]Cifu
    A nénikéddel szórakozz!

A többieknek: a linkekre ne klikkeljetek, csak átb@szott a gyerek...
  • bfcrew
    Letölthető autók: car downloads

Letölthető pályák:
    Circuits
  • TheGOro
    Komolyan mondom az eddigi legjobban összerakott autóm az einvagen (4,1mp alatt 100on)
  • asterx^^
    miert nem zserelted le a szarnyakat? latod ez a vege ... es milyen felulrol a varos? arrol sincs kep?:)
  • [Walaki]D`Lair
    Örülj neki....Zaporozsecet 130-nál hengerfejezni kellett....:DDDDDDD
  • TheGOro
    Hát nem tom nekem még 1 autóból sem sikerült 300-at kihoznom, a golf ból 299 körülit sikerült, de utána megrepedt a motorblokk...
  • I-NoVa
    Igen, túlságosan visszavették a törést (gondolom a kiadó nyomására), talán ezért lett a fizika is kissé irreálisabb. Elnézem cserébe a sokkal több motoralkatrészért. de ejnye.

A legnagyobbat most röhögtem 2 perce, megtaláltam a sebességtesztpályámat. Bele akartam hajtani az óceánba megnézni, hogy működik most a víz :). Próbáljátok ki, LOL :).

P$Y: Mit takarnak az optimális beállítások?
  • Hmuda
    Nekem pont azért tetszett, mert kicsit elrugaszkodik a már kicsit klissés hajósélettöl. :)
  • bfg900
    Néha olyan érzésem van, mintha KITT-el versenyeznék. 10 perc folyamatos roncsolásomba tellt míg ki össze bírtam úgy törni az autót, hogy nem indult el többet. Aztán előjött a nosztalgiahullám: anno a Kurumma-val elég ovlt nekimenni a padkának és leesett az oilpan, aztán a kocsi meg se moccant :))))
  • Hmuda
    Hát eddig azt imádtam, hogy az ST-k kezdésénél mindig szép snittek voltak az aktuális hajóról (állomásról - DS9) és közben szívmelengető szimfonikus zene szólt, erre az új Enterprise: lagymatag lassú-counrty és képek a repülés evolúciójáról az első Enterprise-ig.

Itt is van egy hatalmas logikátlanság: a Generációk mozifilmben, mielőtt Kirk-t elragadja az a valami, az egyik riporter megkérdi, hogy milyen érzés az első olyan Enterprise fedélzetzén lenni, amit nem ő parancsnokolt. Erre előjön egy mégrégebbi (és milliószor modernebbnek tűnö), másik Enterprise, amit mellesleg a Voyager idejében is láttam, mint hajótípust. Szóval egyre jobban sajnálom, hogy a nagy Gene meghalt.
  • TheGOro
    A Star Trek hez visszakanyarodva nekem a Deep Space 9 volt az ami kicsit szokatlan, és más mint az összes többi ST, ezzel nem azt mondom hogy rosz, mert nem az, csak más.
  • TheGOro
    P$Y kérjük képpel igazolja, amin feltünteti a járgányt és annak 1ébb tulajdonságait...
  • TheGOro
    Be kell vallanom hogy az Enterprise-t nem nagyon ismerem, a netről leszedtem 1 részt, de annyira nem keltette fel az érdeklődésemet
  • Hmuda
    Nekem a Voyager még befért mint ST sorozad, de az új Enterprise már abszolút nem. ST-hez méltatlan kezdőzene, logikátlanságok, stb.
  • TheGOro
    Nekem tetszik hogy így 1befűzték a játékkal, és hogy csak így érthetted meg a befejező részt
  • [NST]Cifu
    Hát tudja fene, a Voyager-t mint ST-sorozatott elég nehéz elfogadni - az utolsó részét meg pláne :D
  • TheGOro
    ezt nem az ID gamekhoz fűztem, hanem a történetek jelentőségéről az FPS-eknél
  • Hmuda
    De itt most ID gamékról van szó, nem RAven-röl. :)
    Azok csak a Q3 motorját használják.
  • TheGOro
    azoknál érdekelt a történet főleg az EF2-nél, mert így már megértettem a Star Trek Voyager befejező utolsó részét, és az nagyon tetszett! :)) 1ébként a HL-t sosem vittem végig, mindig multiztam...
  • Hmuda
    Ahhol kezdesz, visszafordulsz és a kanyar közepénél lesz az indítózászló.
  • Hmuda
    Azok milyen ID gameek nevei?
  • bfg900
    Oppá, tényleg :) Visszatéve a tesztpályára: tudja már valaki, hol lehet mérni a 0-100-at?
  • TheGOro
    mondjuk a történet alól kivétel a EF1 és a EF2
  • bfg900
    Lehet hogy gyenge volt a története, de ha történetet akarok, akkor leülök deus ex-ezni pl, vagy veszek egy grafikus kalandjátékot. A mai játékokkal nem bírok jáccani, de a q1el most is nyomulnék, ha fel lenne téve.
  • Hmuda
    Kicsit off vagyunk nem? :D
  • TheGOro
    Engem a történet sose érdekelt, a HL2-t sem azért várom. A multinál lényegtelen a stori
  • [NST]Cifu
    Egyébként történet szempontjából egyik ID-s játék sem igazán nagy durranás...

A Doom 1-2 ilyen téren nagyon gyenge, a Quake 1 gyakorlatilag nulla, a Quake 2 közepes (üditő kivétel egyébként szvsz), a Quake 3 meg igen gyenge (bár ez ugye végülis direkt multi-game lett, de a sima UT 1000x élvezetesebb nála a sokkal jobb játékmódok miatt...)
  • TheGOro
    meg addigra úgyis új kártyát kell venni :)))
  • TheGOro
    Meg arra is kiváncsi leszek, amikor HL2 re adaptálják a CS-t, meg a HL2 höz adnak 1 jó kis mod editort is :))))
  • Hmuda
    Jaj, ez mindig kimegy a fejemböl. :D
  • [NST]Cifu
    A GF4-en nem lesz semmi gond az FSAA-al. Csak a Dx9-es kártyákon (Ati Radeon 9500-9800 és GeForce Fx szériák)...
  • Hmuda
    Mondjuk most ez z FSAA dolog kicsi tbekavatr a GF4-emnek. :P
    Hülye ATI reklám lesz.
  • TheGOro
    HL2 re leszek kiváncsi, meg hogy erre mit válaszol az ID a Q4-el.

a HL2 ről olyan sok minden jót mondtak, hogy nem is hiszem L, 1enlőre megelégszek a videókkal.
  • Hmuda
    Akkor próbáld holnap ezidőtájt.

TheGOro: főleg ha az EliteForce2-t nézzük. :)
  • St@n
    Csövi! Kellene 1 kis segítség! Tudna nekem vki küldeni a SLRR-hez 1 .sfv (crc hibaellenőrző) file-t? ide: [email protected] előre is thnx! Link is yo!
  • malter
    nem jo már valoszinüleg kilöttek "conection close"kapják be:)
  • bfg900
    Nem is beszélve a Commander Keen-ről :PPPPPP