46061
.
  • M@TriX
    nem hiszem a játék véletlenszerűen törli. (Jééé megvan! Ezzel is növeli a játékmenetet. :))
    (Én szoktam biztonsági mentéseket csinálni magamnak.)

Csacsi: Amúgy a Win98 bevállt?
  • I-NoVa
    Ja, úgy tűnik végre az ellenfelek tényleg ellenfelek legalább :). Legalábbis amíg én 12 sec körüli időket futok, ők 13-14-eket, és néha tényleg szorosak a befutók.

Közben rájöttem, hogy kéne igazán erős V8-at építeni, úgyhogy most megyek is próbálkozni.
  • Sanca
    Lenne 2 lama kerdesem:
    -Valtonal a fokozatok 'hosszusagat' hol lehet allitani?
    -Mivel lehet belso nezetre valtani?
    Elore is kosz.
  • Ch_Slater
    :))
  • Alexease
    Van. Az Options/Game Options-be keresd (bar szerintem mar megtalaltad).

Az elenfelek nehezseget allitja, az autod meghibasodasait, kopasait, toreset.
  • [HUN]FaTaL
    éjfél rulez! :DDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    warezcenter.warez.hu
  • Ch_Slater
    ...azaz: van difficulty beállítás?
  • Ch_Slater
    nah nyertem még 6 kocsit ugyanazon az éjszakán, ugyanúgy az első alap kocsimmal...nem is néztem: van difficulty beállítás. mer eddig mindenkit megvertem
  • Alexease
    Nekem az a bajom jelen allapotaval a programnak (leszamitva hogy lassu), hogy a rengeteg, egyertelmu bug miatt, nem lehet biztosra tudni hogy EN vagyok a hulye vagy a program;( Ezzel nem lenne gond, mert elobb utobb kiderul, de addig irdatlan mennyisegu ido megy el karba, es nem jatekkal, hanem szivassal.

Remelem helyre tudjak pofozni rendesen, mert evekig kitarto, jo kis program lehetne, es felkoltozne vegleg a gepre az Insane melle.
  • M@TriX
    sztem versenyekkel. nappal.
    Most én ott tartok, hogy a Zöld csapatban első vagyok, de a kékek basznak velem versenyezni. A Presztizspontjaim miatt? Vagy mit kell csinálni. 203 pontom van. Mert versenyekkel lehet növelni, csak mennyire kell?
  • I-NoVa
    Nem tudom, mi bajod van. Hosszabb gameplay-t ígértek, megkaptuk :). Már írtam, hogy lehet elkerülni az eltűnő mentés bugot:
    Ha ki akarsz lépni, ne a főmenüben tedd, hanem menj ki a városba/tesztpályára, hogy elmentse a játékot, és nyomj alt-f4 -et.

Néztétek már a tengert? Jókat lehet rajta gyorsulni, nincs semmi, aminek nekimehetnél :).
  • Ch_Slater
    az első éjszakai megmozduláson nyertem 9 kocsit az alap autómmal.:))lesz lóvé...
    mire ezeket eladom...
    remélem nem cseszi el a savegame-et
  • Alexease
    Lattam volt egy kis kavarodas a ki9adokkal;) Az Activision-t nem kell ossze keverni az Activision VALUE-val. Bar hozzajuk tartozik, de teljesen mas az uzletpolitika. A Activision "komolyabb, nagy, hires" programokat ad ki, mig a Value, a budget kategorias dolgokat, amik kis kltsegvetessel keszulnek, es rovidhatarido alatt, amiknek nincs mediatamogatasa sem. Egyszeruen csak kiteszik a polcra. De azert szoktak jo jatekaik is lenni. Altalaban a leulok es vegignyomom kategoria.

Activision jatekok (nem VALUE): Doom, Doom II, Doom III, Quake I-IV., RtCW, SoF I-II., Star Trek sorozat, es meg egy tonna ismert nev.
  • Hmuda
    Kira. Majd szólj, hogy hogy tetszik. :)
  • malter
    rendben több fájlt már tuti nem thx all már jön:))
  • Hmuda
    Nemtom. El kellen olvasni a faq-ot, de nem mernék rá megesküdni.
  • malter
    és igy már lehet több szálon több fájlt tölteni?
  • Alexease
    Ja es ha ott lehet, akkor elmenteni ezt az allast alapertelmezetnek, es ha azutan behuzol egy filet, akkor mindre ervenyes lesz. De ha mashonnan tolteresz, ne felejsd el vissza allitani, mert nem lesz jo.!
  • Alexease
    A Flashget-et nem hasznalom, de a ReGet nel itt kell (Tulajdonsagok/bejelentkezes pont). Talan hasonlo az is, es segit...
  • Hmuda
    Ugyanott, ahhol a részeket kellett állítani. Pipáld a megfelelő kockát és írd be a felhasználóneved és PW-d.
  • malter
    ááá help!beregeltem magam a warezra mondom igy már nem ugathat a letöltésért,de irta hogy ha flashgettel töltök pipáljak ki valami log in-t a szerverhez a hol a bánatba van?mert igy nem engedi letölteni vele
  • Hmuda
    Kellen már egy edit gom ebe a fórumba.
  • Hmuda
    Benne vagyok. :D
  • asterx^^
    sztm most mar mindenkit kelloen osszezavartal .. beszeljunk masrol :)
  • Hmuda
    Nekem is cak két kocsim van elmentve, de rájötem, hogy tök fölös opció, mert azt se tudom, hogy mikor lehtne használni. A quicraceben mindenesetre nem
  • Hmuda
    Naszóval az elsőnek valahogy így kellen hangoznia:

A célszerű elmentés valahogy így néz ki:

A második rész meg így:

Viszont gond van ilyenkor:
  • TheGOro
    áh én nem szaraxok ilyen pitianer dolgokkal...
  • Hmuda
    Ezért célszerű úgy elmenteni őket mint:

Hmuda1
    Hmuda2
    Hmuda3
    stb

Kicsit egyszerűbb a dolgod mint

GT tuning supercargerrel
    golf spoilerrel
    meg hasonlók. :D
  • TheGOro
    Remélhetőleg hamarosan törlik...
  • asterx^^
    mar 2 napja szinte :)
  • Hmuda
    Hoppá, első helyen vagyunk! :D
  • Hmuda
    Szeretm az ilyen eseményleket. Feldobja a topicot. :)
  • Hmuda
    IP alapján attol még bannolhatják. :)
  • asterx^^
    Sokat csinalja ugyis szetturjak ;)
  • [NST]Cifu
    Freemail-es a gyerek, szóval sok értelme nincs :(
    Annyi esze azért volt, hogy ne a sajátját nyomja be, mert akkor már annyi lett volna neki...
  • Hmuda
    Tényleg, hogy lehetne pályákat leszedni ehhez a gémhez? Láma vagy öcsisajt.
  • Alexease
    Es a site szetturasa;)
  • Alexease
    On reklam a hulye gyerekeknek!!! Tobb topicba is beleszemetelt, csak mas szivatassal. Nem poen, sajat portal, vagy penzt kap erte.
    Tipikus kocsog huzas.
  • TheGOro
    Mehet a mailbomb? :))