46061
.
  • TheGOro
    Az ötlet nincs levédve, úgyhogy BCC elő és programozzunk OpenGL-ben :))
  • Mola
    zöldektől a kékekhez (vagy kék -> piros) elvileg úgy lehetne átkerülni hogy nyersz az 1. zöld ellen -> átkerülsz a kékekhez a 20. helyre

gyakorlatban: gyersz a 1. ellen és csak akkor tesz át ha utána nyersz a 20. ellen is

• asterx^^
    Egyebkent nagyon emlekeztetnek az invictusos sracok regi onmagamara en is mindig egyszerre akartam mindent leprogramozni es avege ugyanez lett : tudott mindent de mindenben volt egy kis hiba igy az egesz osszkep elborzaszto volt :DD ugylatszik ugyanebbe a hibaba estek ok is. Na de négyszer egymas után ugyanazzal? :))))
  • Alexease
    Ha nagyon jatszik vele valaki, erdemes egy defragot is csinalni, hogy a jatek filejai egy kupacban legyenek. Ezzel a toltesnel megakado fps-t lehet gyorsitani. Persze csak minimal.
  • Alexease
    Ez az SSE (Slide Show Engine) ;)

Azt hogy lassu, megertem, azt hogy bugos a jatekmenet - a bonyolultsaga miatt - azt is megertem, de hogy osszekuszalja a poliginokat a palyakon, a garazsban azt mar nem:(
  • malter
    az a problemo hogy megfizethetetlenül drága "eszmei értéke" van mert ilyen jo engint nem kapsz sehol:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • asterx^^
    Erdeklodnek hogy mennyiert lehetne licencelni az SL enginjet ... :DDDD
  • asterx^^
    Azért resek mert nincs ott semmi > nincs az adott autohoz semmi ebben a kategoriaban > nem tudod megvenni > a tobbit talad ki :)))
  • Fefe
    Sziasztok. Nekem 1 olyan kérdésem lenne,hogy nem tudja valaki, hogy a katalogúsban miért üresek a következők:
    Pro tuning, engine kits, Decorative parts, body kits. Segítségeteket előre is köszi.
  • malter
    twin turbos nissan skyline hmm:))
  • asterx^^
    Egyebkent most keszitettem az uj digimmel a garazsban... meg ugyse volt lefenykepezve az uj hutovel :DDD
  • asterx^^
    teny hogy az sl nem fog igy kinezni:)
  • TheGOro
    De 1 ilyen szintű játék készítéséhet 1 Electronic Arts szintű, és számú fejlesztő csapat kell...
  • asterx^^
    asszem ki se jonnek garazsbol csak sikerulne beinditanom mar az is orommel toltene el es tesztpalyan szorakoznek :) meg mindig allitom hogy at kellene gondolni ezt a varos dolgot :)
  • TheGOro
    naja ha már tényleg ilyen részletesen lenne kidolgozva a gém, akkor tényleg L nézhető lenne 1-2 bug
  • asterx^^
    miert nincs ennyi alkatresz akkor nem erdekelne hogy bugzik egy "picit"
  • TheGOro
    nem még véletlenül sincs meg senkinek!!! 1ébként megveszed a kívánt matricá(ka)t (Decals) majd a garázsba visszatérve a festékszóró pisztolyra kattintva, majd az alsó menüben az A betüre
  • M@TriX
    nálam, az van, hogy a zöldeknél első vagyok és van 202 prestige pontom, de egy kék vagy piros sem áll szóba velem.... Ti hogy csináltátok?
  • Ruffi
    Hi nekem is volt már crc hiba és azt csináltam hogy winrarban megnyitottam a mappát ahol voltak fájlok és elsö fájbol egy mappába kihuztam a cue-t meg a bint és crc hiba ide oda megcsinálta és láss csodát a játék müködik nem kell winace azzal nem jo
  • Ruffi
    HI vettem egy olyan baiern coupe-t és teljesen más motort raktam bele 3.6-osat mindenböl meg gtIIIAt amiböl lehetett szal mindenböl a legjobbat és igy 360-at megy nincs rajt se supercharger se turbo lehet rá rakni egyáltalán?
    Mert jo lenne azzal
  • SecMan
    Az autónak kell 750 prestige pont, az a szám jobbra a te prestigedtől. A kocsié egyébként csak a nappali versenyek folyamán nő, és ebbe beleszámít a kocsi állapota is, tehát a valós értékét tulajdonképpen csak a javítások után kapod meg, és ezért van az ha azt veszed észre hogy nappali verseny lemegy, annak ellenére hogy nyertél. Remélem érthető :)
  • rvp
    akarom mondani kerülök
  • rvp
    lenne gy elég béna kérdésem
    mikor ekrülök át egyik klubból a másikba, vagy hogy tudok bekerülni?
    amúgy holi csak röpke 40 percet vártam, mikor legyőztem az első helyezettet
  • asterx^^
    az erdekes probald meg igazi autoval :))))
  • SecMan
    Valahol a menüben lehet állítani játék közben, ott nézz körül. Uagyanott lehet ahol a difficulty-t. Amúgy nagyot csalódtam ebben a játékban és az Invictusban egyaránt. Nagyon tetszett a játék, még a bugokat is elnéztem, de milyen pofátlanság már hogy a főversenybe nem lehet nevezni?! Itt szakadt el a cérna nálam, ugyanis nem 10 perc volt összeszedni a 750prestigepontot...
  • TheGOro
    A hiba nálam is megvan, én ékszíj nélkül versenyzem...
  • TheGOro
    a beállításoknál húzd le az asr és abs scrollját.
  • TheGOro
    reggelt!
  • holley
    aki nem tudja hogykell ottvan az a csavarhuzó a fogas melett baloldalt fent és a motorra kell kattintani illetve a kerékre
  • holley
    sehogy ! nemlehet(szerintem) ha kormányal nyomod a játékot kikell tapasztalni hogy hol pördül meg a kerék. Amugy ha a keréknyomást leveszed elsőkerekes kocsi esetében az első két keréknek olyan 1.60 körülre nem fog anyira ugálni gyorsulásnál de a végsebesség rovására megy. az rpm et is rakd fel hogy jobban kitud huzni gyorsulásnál. kb egyit tehetsz
  • rvp
    meg tudná valaki mondani, hogy tudom kikapcsolni az ABS-t és az ASR-t?
    nagyon idegesítő
  • rvp
    tényleg???
    kösz a tippet, kipróbálom
    már az idegösszeomlás szélén álltam, azt hittem a géppel van a baj
  • holley
    nem fagy be csak sokat kell várni én is aszhittem de hála az égnek a tengerimalacommal kelett foglalkozni és vártam..:) Így jó lett
  • holley
    na jó hadjuk:)))
  • holley
    http://ms.fpn.hu/sl_shot125.JPG>
  • rvp
    hi holi
    nekem is kéne az a mentés - [email protected]
    amúgy nekem olyan problémám van, hogy nem tudok a "zöld" klubból továbblépni, ugyanis ha legyőzöm a legjobbat, kiírja hogy nyertem és befagy?!?!
    tudtok rá vmi megoldást, vagy előfordult már vkivel?
  • holley
    http://ms.fpn.hu/save.zip innen tölthetitek le a mentést 1 mega
  • holley
    Hmuda
    Vannak bugok, amikkel sajna néha olyan dolgokat is felrakhatónak jelez, ami már nem fér fel. Nekem pl volt olyan, hogy már felraktam a motorblokkot, de úgy jelezte, hogy még mindig felszerelhetnék egyet.
  • Falabu #16064
    Lenne 1 kérdésem! Van egy MC GT autóm! Elkezdtem összerakni egy új motort, de nemmennek fel a ékszíjak!! Miért? Meg vettem oldallemezeket amire aztmondta jó lesz, de nem!! MIért?