46061
.
-
Dns5000 #16496 vegyel 1et aztan nezegetheted :)
potom 1milla a blitz persze usa$ -
Itt az én kis szörnyetegem :D

-
Dns5000 #16494 talan beszereltek ?:)
8Les motorban mar nagyon szep forgatonyomatek plusszt ki lehet hozni. Ott mar az a problema hogy viszed at az utra azt az erot. -
Dns5000 #16493 hmm, pedig abbol nem is olyan sok lo jon ki, bar a turbo az lok rajta valamit.
http://www.vette.hu/powerhouse/nitrosystem/eredmenyek2.html
itt van egy v6os nitros 3Les
max. teljesítmény: max. nyomaték:
gyári érték: 206 LE 285 Nm
nitróval: 282 LE 536,2 Nm
az a 2x forgatonyomatak novekedes szerintem gyanus a tobbi autonal nem volt ekkora. -
polgárjenő #16492 na nem tom biztosra hogy turbós volt vagy nem, lehet neked van igazad,de lehet hogy nem. Csak azt nem értem,hogy a Corvette-be hogy kerül nitro? -
Beztos nemtom...
De ennyiért nem megyek ki,jobban leköt engem az utcai tuning mint a párezerlóerős dragsterek..
Ha lenne kint egy emberi Skyline akkor befizetném még a 26ezret is,de sky úgysem lesz kint:))
VIP helyemnek is lőttek EVO-n legalább a rajt közepén kamerázhatok...Ezt meg nem ők szervezik,így az ismerettség is ugrott...Szal kihagyom:) -
De a gumi mintaja is erdekes;)) Vagy legalabb is en meg nem lattam ilyet... -
Lehet, hogy le vagyok maradva, de mint látjátok, a matricázós BUGot nem sikerült a srácoknak kijavítani, sajnos! Tamás, szólj nekik!

-
nah szal nem akarok itt riadalmat kelteni, csak a hírekben a volt szó a koncertekről, hogy elmarad az összes, mert nem tartják meg a rendezvényt ahol felléptek volna.
de azt nemtom hogy vonatkozik-e a gyorsulásira is? -
nem ezaz?:
"A tököli repülőtér felszállópályáján a nézők először csodálhatják meg Amerika leggyorsabb „dragstereit”. A pálya melletti színpadon pedig fellép a T.A.T.U., Danii Minogue, Tommy Lee és a Twisted Sisters. A techno zene rajongói hajnalig élvezhetik a D.J.-párbajt. Ingyenes buszjáratok szállítják a nézőket a reptérre, ahol térítésmentes kempinget hoznak létre a szervezők. A több árkategóriában kapható jegyek 5000-26000 Ft értékben vásárolhatók meg."
és nem ezt fújták le? vagy az csak a koncertek. mert azok tudom hogy nem lesznek, egyik sem...legalábbis a hirekben ezt mondták -
Alex: Mennyi a beugró a 3-napos dragra nemtod? Gondolom nem annyi mint az EVO gyorsulásikra,mert nem ugyanazok szervezik,meg most ez nem annyira utcai kocsis gyorsulási lesz,hanem kifejezett dragsterfutamok..
-
Nem nagy cucc lenyomni a corvettet ha elfogy belőle a nitro akkor egy dögnehéz szarul gyorsuló fostalicska...
Mellesleg a Taxis pezsóban a büdös életben nemvolt turbo:)
-
hát egy rendőr ott pampogott nekik hogy huzzanak a busba, aztan feloszlott a banda. de azért ugy tünt elég sokan voltak viszonylag. (a riporter aszt mondta, kb. 200-an, persze volt aki csak nézte) -
Bakke el is szégyeltem magam. :D -
polgárjenő #16481 én is szegedi vok és már voltam kint a gyorsulásin. nem titok, minden pénteken a Kereskedő közbe nyomják az arcok. Mindig kint van a Corvette-s csávó is(aki a Totalcarba is volt), ott rajzik vele,pedig múltkor lenyomta egy fehér Peugeot 406 2.0 literes 16 szelepes turbós (mint a "Taxi" ban) verda.hehehe 
-
re :D -
De ha valakit erdekel a LEGALIS gyorsulasi verseny, az autok stb. akkor hetvegen pentek-vasarnap (3-5.), a tököli repülőtéren lesz nemzetkozi verseny. -
Elkaptak oket? -
szegedi vagyok de igy hirtelen nem ismertem fel hogy hol is nyomják ezek... -
Dns5000 #16476 hehe en is ezt akartam irni :) -
szeged street illegal -
héé. most van a fókuszban a szegedi illegális gyorsulási versenyek:)) -
1 hozzászólással előtted írták, hogy a warezcenterről. -
Sanyi00 #16471 a rip.et honnan lehet leszedni?????? -
a warezcenter.hu-rol sms-el beregeled magad,és 1 hétig szedheted a cuccot,vagy ingyé leszeded a rip-elt verziot -
Dns5000 #16469 ejszaka, keresd meg a zold zaszlot -
Dns5000 #16468 csak a jobb valtokon lehet allitani, fine tune icon aztan a valton -
honnan szedted le? -
Ez a beállítás nem fehér embernek való, pont fordítva van, mint ahogy szokott lenni, tehát az érzékenységet vedd a "legnagyobbra" és máris irányítható lesz. Illetve nem, mert akkormeg egyáltalán nem reagál, de legalább tudod, hogy fordítva van a csúszka megcsinálva :) -
ja és gombokkal szinte teljesen játszhatatlan:(a legaprobb kormánymozdulatra is elszáll,pedig fullra levettem a kormány intenzitást fullra föl a késleltetést,padlo a segitség és még igy is 50-él is képes elszálni:)) -
nah letöltöttem a gamét(de ne higyétek hogy fanatikus vagyok vodafonnal 4teljes napig jött nappal és éjjel:DDDD)az iso-t szedtem le de sajnos ugyanaz az engine mint az elsö részben detto,már a hibákon is látszik,mint pl kilépeget csak ugy snasz mikor kedve van és persze oda a mentés,néha akad mint a barom,néha meg megy mint a vaj.nektek is csinálja hogy a teljes auto festéséneél nem vesti be az autot,csak darabosan,de viszont fujással le lehet teljesen?meg nem mükxik az auto állapot jelzöje sem tökéletesen,pl a gumik állapotát nem jelzi,nem tudtam miért nem megy mikor a motor jo,erre a garázsban látom hogy 0%-osak a gumijaim..tanácsolom akinek ezeket csinálja néha lépjen ki és csináljon másolatot a save fájlrol;) -
ent #16460 Vannak e városrészek?
Milyen a játék folyama?
Persze a válaszokat azoktól várom akik már ész nélkül játszottak a gémmel! -
ShaiHulud #16459 sorry kicsit nagyok... -
ShaiHulud #16458 nekem is van egy ilyen kevencem :D

-
na dumcsiztam Tamással és azt mondta, hogy patch heggesztése miatt nem volt idő a válaszokra, de ma bepótolja.
Valaki játszadozott a textúrázással? Ha van kedve egy kis eszmecseréhez, akkor mail... -

Az új kedvenc. Na mmilyen? -
A RIP-ben minden beanna van ugy mint a ISO-ban (kiveve a zenek es a felmek).
Ha valamit nem tudsz megveni, akkor az a jatekmenettol vagy a BUG-tol fug. -
Nonoo #16451 a cd-s verzióba sincs protuning kit! -
ent #16450 De mostmár kérem a válaszokat a #16447 kérdésre! -
ent #16449 igen