46061
.
  • M@TriX
    írtam lentebb, hogy 7főn. Most nyaralnak. ;)
  • Dns5000
    Matrix !a K Tamas meg mindig nem valaszolt??
    pff
  • M@TriX
    most próbáltam pacit rakni, de a "hűtőrács" textúráját 2x teszi rá egymás mellé így 2 paci lenne. Azt kellene megtalálni, ha tud segíteni valaki, hogy mit kell átírni, hogy egyx objektumra hányszor rakja rá a textúrát. Mert hiába méretezem át attól még ugyanannyiszor teszi rá. Valaki? :)
    Talán valamely cfg-ben de még nemtom. A gumi textúrája a gumin 4x van. ha az is le tudnéám szabályozni, akkor jöhetnének a GooD Year gumik, stb. De így a logó 2 helyett 4x van fennt...
  • CarajoEsp
    Huhh nagyon húzós gép kell ennek a gaménak. Most tettem fel a 2-t és úgy szaggat ,hogy csak na.
  • CarajoEsp
    Köszönöm a gyors választ.
  • SecMan
    Hát ezek a képek meggyőztek, bár eddig Baiern=BMW párti voltam. Elég ha ezeken a képeken és a játékban összehasonlítjuk a motorháztetőket :)) Amúgy nagyon király lenne ha a rakna valaki egy ilyen pacit a Baiern elejére(mint pl. Golfnál a VW jel)
  • I-NoVa
    Közelít, rég láttam mustangot.

Ami zavart, hogy a fényszórókat túldolgozták, ezért közelebb áll formában a Z3-hoz, a hátulja nem emelkedik ilyen meredeken, az eleje meg magasabb. Szóval invictus modeller is rég látott mustangot :). Bár nekem jobban tetszik, mint az eredeti :).
  • ShaiHulud
    szerintem egyertelmu hogy ford mustang
  • ShaiHulud
    szal akkor szerinted erre abszolute nem hasonlit ??
  • ShaiHulud

• I-NoVa
    A Baiern szerintem vegyes kocsi, nem találtam egyértelműen hasonlót. A motorháztető eleje Audi A4, a fényszórók formája BMW z3 jellegű, de a szögletessége, magassága inkább az M3-ra jellemző. De ezzel az erővel lehetne trabant is.
  • ShaiHulud
    jaja a skyline az nissan :D
  • I-NoVa
    Na ezt fotózzátok utánam :). Itten van a monitorom mellett, kellemes éjszakai csendélet :).
    Klikk...

Na jó, megszavazom az Ener-t skyline-nak :), és jól emlékeztem, hogy Nissan.

• ShaiHulud
    de en nem tudom :DD csak mashol mondtak ..
  • I-NoVa
    Ám legyen :).
  • ShaiHulud
    Enerre mondtak hogy az a skyline:D
  • I-NoVa
    Van valami Honda Joy Machine dolog, de nem ismerem annyira. Egy autószerelő ismerős vágta rá, hogy honda, ráhagyom.

Lassan már egészen biztosan nem tudom, mi is az a skyline :), de a Baiernt már mindennel keverik :). Nem baj, az Ener után a második legdurvább kocsi, 482 lóerővel a kabrió változat még kissebb súlyával abszolút verhetetlen, negyed mérföldön eddig ez a nyerő kocsim.
    Akkor mi az Ener?
  • M@TriX
    Az IShima Wrz van abból én i WRCre tippeltem de nem vagyok nagy rallys. Kösz a listát.
  • M@TriX
    az nem ford musztang, Skyline-nak mondta valaki. Láttatok már olyat?
  • ShaiHulud
    BAiern coupe sport asszem amelyiknek az oldalan van a "bevagas" az szvsz Ford Mustangos...mint a 2fast 2furious ban a szep piros kocsika ami a kamion kerekei alatt vegezte..
  • I-NoVa
    Billentyűzettel játszom én is, de gyors felengedésekkel tökéletesen működik.
    Mentésemre meg van link valahol 1-2 oldalon belül, keress vissza.

Kocsitípusok eddig:
    Einwagen - Na vajon...
    Duhen Sunstrip - Honda, pontosabban nem tudom.
    Shimutsibu Focer - Mitshubishi Lancer
    Ishima Enula - Subaru Impreza WRC
    Prime DLH 500 - Ford Mustang "Shelby" GT 500
    Baiern - BMW-nek tűnik
    Superduty - Chevy vagy dodge pickup
  • SecMan
    kipróbáltam a legszélesebb 19"/21"-ost de minda kettővel ua. a helyzet. Esetleg mailre tudnál küldeni egy mentést ahol jól be van állítva? Amúgy billentyűzeten nem igazán tudom szabályozni a gázt :)
  • M@TriX
    igen
  • CarajoEsp
    Érdemesebb a 2-t leszedni mint az egyet?
  • M@TriX
    nem csak a Manta-val (Charger hasonmás)? Mert nekem csak azzal fagyott néha...
  • I-NoVa
    Ja, és a fontosabb, milyen gázadagolással? 900 lóerő nem arra való, hogy padlógázzal induljon, hanem hogy 200 felett már bátran bele lehessen taposni, és ott is úgy gyorsuljon, mint más 100-nál.
  • I-NoVa
    Milyen kerekekkel, futóművel?
  • SecMan
    Nem értem én ezt, mert én a 900LE-s Emer Nonus GT2-vel akármit csináltam kifarolt pár méter után, még a 0-100-at se tudtam emiatt lemérni...
  • I-NoVa
    Megmondtam egy pár napja, hogy nézzetek ki az óceánra, királyul lehet végsebességet tesztelni :). Tükörsima "víz"felület :).
  • Ams
    egy icipici infómorzsa?:)
    mondjuk milyen másik FPS-hez hasonlítanád?:)
  • I-NoVa
    Ja, a BMW meg még mindig belső tér kidolgozatlanságban szenved, a többi része megvan.
  • I-NoVa
    Nem az 576-osok, azok kicsi platformjátékszerűségeket csinálnak, ha jól tudom. Top secret FPS, de nagyon profi szinten (kivéve grafika, de hát még nincs John Carmack klónunk, azért egy Doom3 szintet meg kő ütni).
  • M@TriX
    az úgytom titok. Ha mégsem, akkor harapok rá. :)
    Annyit tudni, hogy az 576.hu-től indult ki a fejlesztés ha közben nem mást kezdett el fejleszteni Nova barátunk. :)
  • M@TriX
    Jujj az király lenne, ha lenne egy M5-ös BMW. nagyon támogatnám és persze reklámot is kapna az Játékhíreken. ;)
  • Ams
    milyen játékot készítesz?
  • M@TriX
    mindenki adna egy tippet, hogy melyik autó milyen autót takar?
    Ezzel könnyítené egy kcisit a munkám. :)
    Csak tipp kell én meg utánanézek, csak pár autóra tippem sincs. :)
  • I-NoVa
    Billentyűzettel kikönnyített 930 lóerős emerrel tudok rendesen menni, igaz városban általában fix 3-asban közlekedek :).

Kocsira meg még várhattok, egyelőre szimultán php-zek, optimalizálom a másik progim c++ alatt (és finalizing, felkészítés árusítható formára), és AI-t tervezek, úgyhogy lehet, hogy előbb láthattok tőlem komplett játékot, mint kieg autót :). Bár még a BMW M5-öt lehet, hogy befejezem.
  • M@TriX
    de a feeling kedvéért lehet használni. ;)
  • SecMan
    A turbo az megy magától is, a nitro gombjűt meg nézd meg a control beállításokban, de tök8, mert úgyse használ semmit...
  • oneal1
    a nitro-t melyik gombal tudom használni meg aturbo-t?