46061
.
-
ma küldött a voda 1 sms-t hogy 450 megánál járok(4 nap alatt)kuldtem nekik 1 anyázo levelet,erre viszairtak hogy elnézést,és tekintsem semmisnek az sms-üket:DDDDDDD a kis dögök le akartak biztos huzni:)) -
a patch megjelenése egy infók szerint még hónap kérdése... -
ez nem hiszem.
A patchben az lesz benne, hogy ki lehet kapcsolni a 3D hangást. Az most még benne van, csak most nem hivatalosan lehet rontani a minőségét. (vagy letölteni a már lekonvertált .wav-okat.) Ezzel gyorsítva a játékon... -
az nem 1000le-s impreza........hanem 1 1350le-s skyline és a teljes tuning videoit a www.exvitermini.com-rol lehet letölteni sok más hasonlo kaliberü gép mellet;) -
a tk-t eszre se vettem:) nem lehetne pirossal kiemelni? :D -
mindig mondtam, hogy tul sokat gondolkozom :) -
ez gondolom nemhivatalos, gondolom benne lesz pecsben is nem? -
"A hang minőségi lejjebb konvertálásával pár plusz FPS..."
KlaTTY
-
Hali! A Street Legal eredeti játékot honnan lehet letölteni?
A Redline-ban miért nincs Pro tuning és Engine / Body kit? (ha ezt már tárgyaltátok akkor bocs, de nem gyakran fórumozok)
Köszi! -
netről :D -
minap megint megprobaltam 900+ le emerrel az ejszakai futamokat > 4 fokozat utan gondolt egyet es kivagott jobb oldalra gazon kivul semmit nem nyomtam neki ... persze 20 meterrel cel elott es az auto volt a tet, hogy nehogy hazavigyem legalabba roncsot... az meg rohely hogy nem nagyon idegesitett mert negyed ora alatt megint osszeharacsoltam tobb mint 100e penzt ... csodakba nem hiszek de azert kijohetne az a pecs :) -
lehet mast is de nemtom azzal kijon e 900+ le (ami mellesleg folosleges szvsz) -
mi van benne ... megveszed az osszes gt2 es alkatreszt ... ketto baiern alkatresz kell bele legalabbis en ezt raktam bele : a flywheel es a clutch -
Skacok, a szerelés résznél hiába küszködök, nem tudok dűlőre jutni az Emer-el, tehát ha valaki megosztaná, hogy az Emer GT2-es motorhoz pontosan milyen alkatrészek kellenének, azt nagyon megköszönném. Hülyére próbálgatom az alkatrészeket, de valami nem stimmel.... -
Dns5000 #16720 hat egy jo 1200 ladat igazan csinalhatna valaki az SRhez :) -
ShaiHulud #16719 look at thizzz beszaras : http://web.axelero.hu/szmajli/1000_loeros_impreza_padlo_gazon[1].mpeg -
Es mit szoljon az ember amikor ugyanez jatszodik le csak a delikvens tuning kocka ladat vezet :) ? -
tuti siker lathatod :) -
mielott kiadjatok ne felejtsetek el torolni aztan ujra kiirni ugyanarra az idopontra a mejelenest... :DD ha minden kotel szakadna vegyetek ra a kiadot hogy felidonel adja ki budget kategoriaba a beta verziot de kizarolag az usaba ! :PP -
Nutshell interactive, kiadó még nincs. Úgy 1 év múlva keresünk kiadót, kb 2 év múlva lesz kész, főleg az élvezhető gameplay feature van előtérben. Még mindig tervezési fázis, lassacskán monitorra vetjük az első pár sor forráskódot :). -
:) Ilyen gyorsan haladtok?
Az király.
Melyik játékfejlesztőcsapat adja ki? -
Optimalizáció, na mondjuk a mai nap után... Végignéztük, hol hogyan lehet a legtöbb számítási időt spórolni a grafikai, fizikai, AI, audio számításoknál úgy, hogy ebből a gamer semmit ne vegyen észre, és a játékélmény megmaradjon. Fene hogy nem gyenge bugos játékot akarunk kiadni :). -
Dns5000 #16710 http://www.supercars.net/Comp?sourceList=1601&CompList=1601-1602-1603-1604-1608
par skyline adatai
az R34ben nincs tul jo motor, csak a Blitz jo ezek kozul a twin turboval. -
Koszi! Megvilagosodtam;) Nem igazan ertek - ilyen szinten - az auokhoz. -
Akkor vissza SLR;)
Valaki irta multkor, hogy ki lehet kapcsolni a tukrozodeseket. Na, ez erdekelne;) -
Mintha elkanyarodtunk volna a témától, de nem rossz felé! :)
Egyetértek az összes beszólással. Tudnék én is mesélni, mert most is rendszergazda (is) vagyok. De én már fönn sem akadok mert rájöttem, hogy a világba nagyon sok nem normális ember van. Vagy én nem vagyok normális?
-
Uccso. De nagyon LOL;)
Ejjel, kis, csendes utca, kanyarral, lampaval. Persze a pirosnal senki nem all meg, mert ejjel minek
Hallom jon a hulyegyerek, bogo motorral, duborgo "zenevel". A lampa piros (neki), hat kibattyogok lassan az ut kozepere, hogy majd a kanyar utan meglasson;)) Persze fek (nem blokkol), valtogatas, csunyan nezes;) Aztan padlogaz, szoke butan nez, de meg 200 meteren keresztul nem talalja a jo sebesseg fokozatot (ossze-vissza valt):DDDDDDDD A hulye allat;)))
Csak az baj, hogy az ilyen pocsok "olnek" embert, aztan a politikus, majer apuci, majd jol "kivasarolja" oket...
Bocsi, csak mostanaban elszaporodtak, es izzik neha a fejem;)))))))))))
-
ShaiHulud #16703 :DDD -
... es az ilyen kap 18 evesen zsir uj tuningolt autot, amibol kilog az arca, aztan azt hiszi, hogy milyen fasza gyerek - pedig nem, mindenki lenezi - es azzal gyorsulgat, meg versenyzik mint hulyegyerek. De amikor bebaszom a szelvedot egy felteglaval, csak pislog mint szar a fuben:DDDDDDD
Sorry.;) Helyzetjelentes, 2003, Budapest.;) De utalom ezeket...;DD
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Reszvetem;(
Sajnos az emberek olyat, mint optimalizacio, nem ismernek.:((((
Sajnos a mai generacio, mar ugy hasznalja a szamitogepet, hogy fingja sincs hogy mukodik (tisztelet a kivetelnek);(
Apuci megveszi egyben az atomeromuvet, koti a gyors netet, aztan ocsisajt nyit nyoocc ugyanolyan topicot, irja hogy "hol tudom levenni" XY progit, arca mint a tuzfal, de screenshot-ot mar nem tud csinalni, mert az magas...
(Mondom, tisztelet a kivetelnek!!!!) -
ShaiHulud #16700 is -
ShaiHulud #16699 hat igen...magyarorszag sajnos meg mindig kurvara el van maradva internet szolgaltatas teren ;( -
Nem olyan vicces, ennyire képes a telefonvonal!!! itt... A modem kb a 3x-osát képes lenne még átpréselni. -
ShaiHulud #16697 :DD -
Wazze, 28.8 kilobittel próbálnátok ide benézni... -
ShaiHulud #16695 skylinebol annyi van mint csillag az egen:D -
mondjuk a régi Skyline-ok hátsó kerekesek voltak, tehát nem kizárt hogy ez nem az R34-es típus. Bár észrevettem hogy a Baiern és az Emer nagyon hasonlít. Az autó leírásánál pedig valami olyasmi van hogy a Baiern után jött ki az Emer tehát lehetséges az hogy a Baiern egy régebbi az Emer pedig egy újabb típusú Skyline amiről már szó is volt. A kedvenc autóm akkor is a Duhen Racing SunStrip marad! -
elcsesztem http://www.freeweb.hu/king13/slr/skyline/gtr34-6.jpg -
na mindegy én többnyire ilyen Skyline-t látok akit érdekel még kép írjon addig is némileg tulajdonságaiban némileg hasonlít az Emer-re bár az Emer hátsó, a Skyline 4 kerék meghajtású:

akit érdekel a nagyitt -
Ez mar vagy a hatodik Skyline fenykep amit eddig lattam, es nem volt kozte ket egyforma...
Korbe mas spoiler es lampak, es mar teljesen mashogy nez ki. Plusz, lehet hogy tobb tipus is van, vagy valtozat, evjarat stb.