46061
.
-
Hát ha te is Szigetszentmiklósi vagy és a pihenő utcában laksz akkor nálad lakok
-
Hé, csak nem nálam laksz? :). A leírás stimmel :). -
használod az internet plusz-t? -
Valahogy úgy. Most épp pöstön vagyok mert otthon nincs netem, még nem ért el idáig az ADSL :( -
Valaki át tudná másolni nekem az SL2-t? Fizetnék érte. -
Átmeneti állapotban leledzel akkor? :D -
Köszi, sikerült venni turbót a motorra, vettem felniket de nem találok rá gumit. Azt honnan lehet tudni, hogy melyik felnire mekkora gumi kell?
-
Nem hátrány , ha "vidéki" vagy. én se vagyok budapesti, 15 km-rel arrébb lakok.
-
Én sajnos halmozottan hátrányos, vagyis vidéki vagyok :(
-
Van köztetek budapesti? -
Akkor ezt először velük beszéld le
-
Majd a fejlesztok megfizetik hogy helyettuk dolgozol :) -
Bocs... -
Ha megfizeted... :DDD -
Nem akarsz lemodellezni 10-15 uj motort hozzajuk 100-200 alkatreszt?:)))))))))))))) -
Ezt most nem értem...
Minden autóhoz csak olyan alkatrészt szerelhetsz bele, amilyen a gyártójához tartozik (pl. a Dohen-ekbe bele lehet rakni az összes Dohen-motorblokkot, azokra rá lehet szerelni a Dohen-turbót, viszont nem lehet belerakni az Einwagen alkatrészeket), a motorhoz való alkatrészeknél az éppen garázsban álló kocsihoz való alkatrészek felett van egy "újrafelhasználható"-hoz hasonló jel. Vannak persze teljesen csereszabatos alkatrészek, ezek minden autóhoz jók viszont (pl. fékek, felfüggesztésnél a rugók és a lengéscsillapítók, stb.).
Eladni úgy tudsz, hogy bal gombbal kiemeled az alkatrészt az alsó listából, és a ballra lévő gombok közül az eladás (Sell) gombjára viszed, majd elengeded a bal gombot. -
Gondolok itt arra hogy van olyan paripa amihez egy fajta motor stb van es abszolut semmi valasztasi lehetoseg nincs max a finomhangolas. -
Az is bugnak szamit hogy kozel a fele alkatresz "allomany" hianyzik a jatekbol ?:))) -
Helo mindenki! Jól látom hogy ti már az sl2-vel nyomultok? -
Valahol nincs leírva, hogy melyik autóhoz melyik alkatrész jó?
Amit kicseréltem régi alkatrészt azt nem tudom eladni? -
mert az sl 1ben miota lehet finomhangolni?:) igen a redlinerol van szo -
Egyébként ezt a redlineban is meg lehet csinálni (keverési arányok állítgatása)?? Mert nekem sajna csak az van meg!! -
engem egyszeruen idegesit az emer csuszkalasa ezert kerdem hogy nincs e mas alternativa .. de ahogy nezegettem 500le felett csak korcsolyapalya lesz :(
buglista : sztm minel elobb osszejon annal tobb lesz kijavitva DE béefgé ! a kedves fejlesztők egyszer ebben a budos eletben inditsak mar el ezt a gamet es 2 perc alatt millio hiba SZEMBEÖTLŐ ! a kisebb hibakat valoban nekunk jó lenne összeszedni ugy ahogy sl 1 nel . -
Amúgy az Emer GT2-ese szerintem még mindig kezelhetőbb autó, mint az MC-k. Bár nekem csak 862 le-t sikerült kihoznom belőle, azért kellemesen vezethető, igaz, ehez 285-ös hátsó gumik, 255-ös első gumik, és rendes felfüggesztés kellett (állítható lengéscsillapítók, és a 11000N-os rugók). Ettől függetlenül és maradok hosszú távon a Devilsport-nál, mivel a GT2-es motorja eszméletlenül fogy, hiába szabályzom le 6500-as max. fordulatra... -
Lehet piszkálni valóban!!!
A megoldás: ráklikkelsz felül a "FINE TUNING" jelre, és utána a NO2-csőre. Ezután lehet beállítani a keverési arányt. De csak most vettem én is észre, tehát a hatását még nem próbáltam... -
Probálja ki valaki gyorsan azt a nitros dolgot! Bár nem nagyon tudom, hogy lehet külön alkatrészeket buherálni, persze én még csak két napja játszom a játékkal. Ha valakinek sikerült valamit elérnie akkor szóljon! -
Ja, még1 info, ha esetleg nem jöttetek még rá: sokan panaszkodtak, hogy a nitro hatása nem észrevehető: na állítólag lehet bizergálni azt a cső cuccot, ami a nos-t jutattaj a amotorba :)
Még nem próbáltam, de meg lehet nézni. -
Dns5000 #16749 emerbol siman lehet csinalni 500-600 leset, de a vegsebessegen kivul nincs nagy kulonbseg, ugyan ugy csuszkal ez is -
Nah, az a nagy harci helyzet, hogy szerintem rengeteg segítséget tudnátok nyujtani a fejlesztőknek azzal, hogy buglistát csináltok. Mivel egylőre úgy tűnik, hogy csak egyetlen javítás fog készülni, úgyvélem mindent meg kéne tenni annak érdekében, hogy sikeres legyen. Beszéltem a srácokkal ma és jelezték hogy örülnének a dolgonak, de csak akkor tudnak mit kezdeni vele, ha pontosan, szabatosan megfogalmazott, szükség esetén screenshottal alátámasztott hibabejelentéseket kapnak. Úgyemléxem Alexease válogatta a buglistet annak idején, szerintem jó lenne, ha valaki most is tudná csoportosítani a hibákat, legalább olyan szinten, hogy "ilyet már küldtek 17en" --->del. -
a simucsiba lehet 460-70 loeronel tobbet pakolni? nekem nem nagyon sikerul es ez kezd keves lenni legnehezebb fokozaton:) sztm 600 lovas boven eleg lenne csak az nemtom melyik paripa tudja ... sima gt emer esetleg?:) nincs kedvem most venni egy olyat pls vki :D -
ez az emer lehetetlen egy auto ha 900 lovas. Nem hiszem el hogy ekkora gumikkal ugy csuszkaljon mintha csiszolt jegen mennek. Egyszeruen nem erezni hogy megfogna az autot tudom hogy kiporog meg jo hogy :) 900 lovas de ez akkor is tulzas... -
Ugy vettem eszre felbontasra nem erzekeny nekem 1024 ben ugyanugy megy mint 800x600 a szinmelyseg viszont szamit legalabbis nalam nekem gf2ti van 16 bitre raktam... -
Dns5000 #16744 na mar majdnem jatszhato, minimum grafikaval 800x600ban, 0 forgalomman ,ha nem megyek fak kozelebe ,de igy olyan ronda hogy jobb lenne ha nem is lennekek hazak, legalabb lenne sebesseg. -
:) -
Dns5000 #16742 ez is olyan lesz mint a MOO3 a fan-ek csinalnak belolle jatszatot -
én mondtam. ;) -
eddig 0% forgalommal es 100m latotavval ment .. ez utan a wavos dolog utan 50%+ forgalom 200m latotav es ugyanugy megy ... -
nálunk egy éve igérik az adslt,de még nem ért ide,addig kénytelen vagyok a vodafon "villámgyors"internetét élvezni..:(de azt is irták hogy szeptemberre átteték a forgalom korlátot,addig még lehuzok 1-2 gamét:)) -
aztak*va :) tenyleg dob 10fps-t :)) -
még jó, hogy korlát van. Bizonyítani hogy tudják majd ha még most is bénáznak..
Amúgy én is most arról nyomom. :)
Nekem is jött 2 SMS, csak még nem volt időm megnézni.. :)