46061
.
  • asterx^^
    Kivancsi lennek arra szimulatorra szolj ha kesz. Egyebkent ez nem "vezetes" szimulator, sot ez mar majdhogynem kozelit (az igazi jofele nem ps2-es)arcade fele, csak meg kellene normalisan irni.
  • Dns5000
    gyertya tenyleg nincs, es ha lenne lehetne alligatni a gyujtast is az jo lenne de ez majd a 3. reszben
  • ShaiHulud
    vagy a neved a "(bazzmeg)" ?:D mert egyesek ala szoktak irno a hozzaszolasaikat:D
  • asterx^^
    ja es a legjobb : Gyárilag nincsen hűtő az autóban. no comment
  • ShaiHulud
    neked iq jatek ? :D lol elobb iq is kene haver :D
  • asterx^^
    Matrix :
    -Nincs kereke ellenfelnek! ezt el ne felejtsek, ha mar elinditani nem akarjak a muvuket :))))
    -A garazsban hiaba allitom a kerekek legnyomasat visszaall eredetire nem valtozik.
    -NOS nemhogy gyenge hanem egyaltalan 0 azaz zero, semmit nem gyorsit ...
    -NINCS LEGSZURO!! EGY KIVETELLEL, DE AZ SE KOTELEZO NEKI
    -turborol nem is beszelve szinte osszes hozza tartozo alaktresz hianyzik, ha egyaltalan be lehet szerelni.
    -ti talatatok gyertyakat? Melyik az?:))
    Igy hirtelen ennyi :)
  • Dns5000
    hehe, minden hulye ezt mondja, majd ha kijon a qurva jo jatekod es mind el leszuk ajulva hogy az milyen jo, akkor majd kopkodhetsz, hogy milyen szar jatekok vannak de addig inkabb maradj csendben.
  • M@TriX
    Mellékesen a Test Drive 3 emlékezeteim szerintem nem 700KByte volt és nem asonlítható az ablakra tett pókháló egy horpadással a kasznin... stb. stb... olvasd el ezt a topicot az elejétől a végéig és majd rájösz.. ;)
  • bfg900
    jahogy te a Street Legalról beszélsz. Hát tény, hogy az kevésbé volt szimulátoros :)))
  • bfg900
    Bocs,de itt éppen "te szólsz bele" ;)
    ÉS hidd el, hogy nekem már rohadt unalmas bizonygatni ezeket, ezért csak emgemlítem: a fejlesztőknek úgy általában vannak 5leteik (köztük nekem is, mert részt vettem a fejlesztésben és mondjuk hogy nem veszem magamra a te állítólagos ötlettelenségedet, mert jó napom van :)
  • ShaiHulud
    ki is a nagykepu ?:D
  • ShaiHulud
    neked is van ero visszacsatolasod ?:D lol gondolom FFbs kormanyra gondoltal :D
    nos nem is feltetlen a nem kotott palya a lenyege ennek a gamanak...es abszolute nem kaptafa...illetve egy nagy elod talan van...a street rod...aki szereti a kocsikat...aki szeret butykolni...vagy mindez felteteles modban...akkor annak ez a jatek egy tomor gyonyor (lenne ha nem lennenk a franya bugok)....
  • Dns5000
    na megvan a ROCos kocsi de hat ez egy trabant az Emerhez kepest.
    3677cc
    826NM
    1019HP
    Ez jott ki az emerbol legutobb, minel jobban kopott a motor annal nagyobb a terfogata es a teljesitmenye.
  • WiZZaRD
    hehe szolj ha elindult a 286-osodon...:)
  • bfg900
    Nem, nem nagyon tré.

Sőt nem is kommersz, mivel nincsen ehhez hasonló játék, legalábbis az utóbbi időben nem tudok róla, hogy kijött volna.

Mért kell midnenben az iq-t keresni? Mondj már pár példát, ahova kell az iq. :)
  • [NST]Cifu
    Eddig talált bugok/hiányosságok:

-A városban a kisbuszok hátsó ajtajának nincs textúrája, csak a tükröződés van ott.
    -Nappali verseny után 2 ellenfél autó marad, az egyik a verseny, a másik az "utcai" model.
    -Az MC-nek nem látható a motorja normál (utcai) nézetben
    -Az MC-re (és/vagy a Superduty-ra) nem lehet rárakni a superchargert
    -Az MC-knél és a SuperDuty-nál a légszűrő "áttöri" a motorháztetőt
    -Ha egy autóba a nem alap ülés van, akkor az a legtöbb esetben túlnyúlik kicsit a kasznin.
    -A Baiern-re nem lehet turbot rakni
    -Ki kellene venni a sérülést a garázsban, igen idegesítő, amikor egy egyszerű kerékcsere után már lehet javítani a kocsit! (vagy akkor adjatok kocsiemelőt :))
    -A mentési rendszer igen bugos. Sokszor (különösen a játékból való kilépéskor) mintha félbehagyná a mentést (csak néhány autó, és a main file van meg, a name és a kocsik többségét nem menti el).

És a végére egy nehezen meghatározható bug, miután összefutottunk egy kisbusszal, ez lett:

• ShaiHulud
    lamabela
  • ShaiHulud
    ok en nemtudom..csak linkeltem :D de istenes egy muvi
  • [NST]Cifu
    Hopp, most nézem, hogy valóban az üzemanyag arányt változtatja, és nem a NOS-t. Maxima Mea Culpa, csak amikor kipróbáltam, annyira megörültem, hogy rendesen meg sem néztem :D
  • SecMan
    Sideskirt van a kocsin? Van anti-roll bar ha lehet rárakni? Amúgy kipróbáltam a bill és a kormány közti különbséget. Elég vicces ugyanis billel egy I4-es kocsi(nemtom már melyik asszem Duhen) egyenseben gyorsítás közben elszállt a hátulja, kormánnyal pedig 230-nál elrántom bármerre a kormányt és ki se csúszott! Elég érdekes...(kormány beállításaival semmi gond...)
  • tom..
    neked is voda neted van? ha igen nem próbáltad ki az internet plusz-t?
  • Dns5000
    ja hat ez van :(
    a nos nagyon gyenge a jatekban
    Matrix ujjabb hiba "a nos nagyon gyenge a jatekban" :)
    felraktem a legkemenyebb gaz es acel rugokat, igy mar nem is csuszkal az 500le-s Emer de az enyehebb kanyarokban is siman felborul 100-130as sebesseg mellett, lehet hogy kicsit puhbbra kellne allitani es egesz jo lenne.
  • asterx^^
    Node a nosrol volt szo! Akkor azzal kell jatszani hogy jo legyen NOS? Cifu pont aszondja hogy a "NOS csore kattints" nekem mondjuk arra semmit nem ad csak a fuel railre... de hiaba allitgatom attol ugyanolyan libafos a nos.
  • TibiGrafix
    Na hali megint. Megirná nekem valaki az SL2-t? Fizetnék érte.
  • Dns5000
    majdnem jo csak nem a nos csore hanem a fuel railra kel kattintani ugyanis abban megy az uzemanyag, 12,5 re adja altalaban a legjobb teljesitmeny
  • Dns5000
    tok egyszeru a 235 a gumi szelessege a 45 meg a magassaga %ban a szelessegehez kepest. a 9 a felni szelessege a 19 az atmeroje, tehat a 9 es felnire kb a 235 kuruliek mennek fel persze a 19es atmeronek meg kell egyeznie a felninel meg a guminal is. A 13 felnire a 265-295os felni meg fel a 10,5 11 es feniler meg 255 koruli a jo.
    De en nagyon nem vettem eszre hogy a szelesebb gumi jobban tapadna ti igen?
  • Dns5000
    hat ha meg par dolgot lehet annyira optimalizalni mint a hangokat akkor lehet ebbol meg akar jatszhato game is
  • Dns5000
    hu hat ezt tenyleg villam votl, a megszerzett uj informaciok szama erosen konvergal a 0hoz :P
  • Alexease
    Az nem hiba, az teny:(
    De azzal nem sokat tudnak kezdeni. Max 5-10% javulas...
  • Dns5000
    hehe, ha meg nem vettek eszre a hibakat reg rossz:)
    na azert ide irok 1et :P
    KURVARA SZAGGAT !!!
  • M@TriX
    Amúgy Metallica Király! ;)
  • M@TriX
    azt ki lehet tapasztalni. Én is göcsöltem vele, de ott a load car opció. menj be és vegyeél sokmindent.

Én úgy cisnáltam, hogy nélztem egy jó gukmit, majd hozzá felnit...
    Annyira nem ördöngősség...
  • ÁjjLe BoBBi
    :)))))
  • Met
    Esetleg valahogy jelölhetnék, hogy egy felnire mekkor gumi jó.
  • ÁjjLe BoBBi
  • M@TriX
    Megérkezett a VillámInterjú 2. része...

KlaTty!
  • M@TriX
    Mivel úgyis látogatom sűrűn a fórumot, így a hibákat írhatjátok ide.
    Innen meg kiválogatom majd amiket még nem küldtem el és e-mailekben továbbítom Kozák Tamásnak.
  • TibiGrafix
    Hahó, van még itt valaki?
  • TibiGrafix
    Na, de most komolyan mennyiért irná meg nekem valaki a gamét?
  • [NST]Cifu
    Sajnos én is csak találgatással tudom kisakkozni :D

A felni mérete AxB, ahol az A a szélessége a felninek, a B pedig a felni átmérője. Ebből lehet következtetni, pl. 9x19-es felnire 235/45 19-es gumi megy fel, a 13x18-as felnire pedig a 265/45 18-as gumi.