46061
.
-
Kivancsi lennek arra szimulatorra szolj ha kesz. Egyebkent ez nem "vezetes" szimulator, sot ez mar majdhogynem kozelit (az igazi jofele nem ps2-es)arcade fele, csak meg kellene normalisan irni. -
Dns5000 #16825 gyertya tenyleg nincs, es ha lenne lehetne alligatni a gyujtast is az jo lenne de ez majd a 3. reszben -
ShaiHulud #16824 vagy a neved a "(bazzmeg)" ?:D mert egyesek ala szoktak irno a hozzaszolasaikat:D -
ja es a legjobb : Gyárilag nincsen hűtő az autóban. no comment -
ShaiHulud #16822 neked iq jatek ? :D lol elobb iq is kene haver :D -
Matrix :
-Nincs kereke ellenfelnek! ezt el ne felejtsek, ha mar elinditani nem akarjak a muvuket :))))
-A garazsban hiaba allitom a kerekek legnyomasat visszaall eredetire nem valtozik.
-NOS nemhogy gyenge hanem egyaltalan 0 azaz zero, semmit nem gyorsit ...
-NINCS LEGSZURO!! EGY KIVETELLEL, DE AZ SE KOTELEZO NEKI
-turborol nem is beszelve szinte osszes hozza tartozo alaktresz hianyzik, ha egyaltalan be lehet szerelni.
-ti talatatok gyertyakat? Melyik az?:))
Igy hirtelen ennyi :)
-
Dns5000 #16819 hehe, minden hulye ezt mondja, majd ha kijon a qurva jo jatekod es mind el leszuk ajulva hogy az milyen jo, akkor majd kopkodhetsz, hogy milyen szar jatekok vannak de addig inkabb maradj csendben. -
Mellékesen a Test Drive 3 emlékezeteim szerintem nem 700KByte volt és nem asonlítható az ablakra tett pókháló egy horpadással a kasznin... stb. stb... olvasd el ezt a topicot az elejétől a végéig és majd rájösz.. ;) -
jahogy te a Street Legalról beszélsz. Hát tény, hogy az kevésbé volt szimulátoros :))) -
Bocs,de itt éppen "te szólsz bele" ;)
ÉS hidd el, hogy nekem már rohadt unalmas bizonygatni ezeket, ezért csak emgemlítem: a fejlesztőknek úgy általában vannak 5leteik (köztük nekem is, mert részt vettem a fejlesztésben és mondjuk hogy nem veszem magamra a te állítólagos ötlettelenségedet, mert jó napom van :) -
ShaiHulud #16814 ki is a nagykepu ?:D -
ShaiHulud #16813 neked is van ero visszacsatolasod ?:D lol gondolom FFbs kormanyra gondoltal :D
nos nem is feltetlen a nem kotott palya a lenyege ennek a gamanak...es abszolute nem kaptafa...illetve egy nagy elod talan van...a street rod...aki szereti a kocsikat...aki szeret butykolni...vagy mindez felteteles modban...akkor annak ez a jatek egy tomor gyonyor (lenne ha nem lennenk a franya bugok).... -
Dns5000 #16812 na megvan a ROCos kocsi de hat ez egy trabant az Emerhez kepest.
3677cc
826NM
1019HP
Ez jott ki az emerbol legutobb, minel jobban kopott a motor annal nagyobb a terfogata es a teljesitmenye. -
hehe szolj ha elindult a 286-osodon...:) -
Nem, nem nagyon tré.
Sőt nem is kommersz, mivel nincsen ehhez hasonló játék, legalábbis az utóbbi időben nem tudok róla, hogy kijött volna.
Mért kell midnenben az iq-t keresni? Mondj már pár példát, ahova kell az iq. :) -
Eddig talált bugok/hiányosságok:
-A városban a kisbuszok hátsó ajtajának nincs textúrája, csak a tükröződés van ott.
-Nappali verseny után 2 ellenfél autó marad, az egyik a verseny, a másik az "utcai" model.
-Az MC-nek nem látható a motorja normál (utcai) nézetben
-Az MC-re (és/vagy a Superduty-ra) nem lehet rárakni a superchargert
-Az MC-knél és a SuperDuty-nál a légszűrő "áttöri" a motorháztetőt
-Ha egy autóba a nem alap ülés van, akkor az a legtöbb esetben túlnyúlik kicsit a kasznin.
-A Baiern-re nem lehet turbot rakni
-Ki kellene venni a sérülést a garázsban, igen idegesítő, amikor egy egyszerű kerékcsere után már lehet javítani a kocsit! (vagy akkor adjatok kocsiemelőt :))
-A mentési rendszer igen bugos. Sokszor (különösen a játékból való kilépéskor) mintha félbehagyná a mentést (csak néhány autó, és a main file van meg, a name és a kocsik többségét nem menti el).
És a végére egy nehezen meghatározható bug, miután összefutottunk egy kisbusszal, ez lett:

-
ShaiHulud #16806 lamabela -
ShaiHulud #16804 ok en nemtudom..csak linkeltem :D de istenes egy muvi -
Hopp, most nézem, hogy valóban az üzemanyag arányt változtatja, és nem a NOS-t. Maxima Mea Culpa, csak amikor kipróbáltam, annyira megörültem, hogy rendesen meg sem néztem :D -
Sideskirt van a kocsin? Van anti-roll bar ha lehet rárakni? Amúgy kipróbáltam a bill és a kormány közti különbséget. Elég vicces ugyanis billel egy I4-es kocsi(nemtom már melyik asszem Duhen) egyenseben gyorsítás közben elszállt a hátulja, kormánnyal pedig 230-nál elrántom bármerre a kormányt és ki se csúszott! Elég érdekes...(kormány beállításaival semmi gond...) -
neked is voda neted van? ha igen nem próbáltad ki az internet plusz-t? -
Dns5000 #16799 ja hat ez van :(
a nos nagyon gyenge a jatekban
Matrix ujjabb hiba "a nos nagyon gyenge a jatekban" :)
felraktem a legkemenyebb gaz es acel rugokat, igy mar nem is csuszkal az 500le-s Emer de az enyehebb kanyarokban is siman felborul 100-130as sebesseg mellett, lehet hogy kicsit puhbbra kellne allitani es egesz jo lenne. -
Node a nosrol volt szo! Akkor azzal kell jatszani hogy jo legyen NOS? Cifu pont aszondja hogy a "NOS csore kattints" nekem mondjuk arra semmit nem ad csak a fuel railre... de hiaba allitgatom attol ugyanolyan libafos a nos. -
Na hali megint. Megirná nekem valaki az SL2-t? Fizetnék érte. -
Dns5000 #16795 majdnem jo csak nem a nos csore hanem a fuel railra kel kattintani ugyanis abban megy az uzemanyag, 12,5 re adja altalaban a legjobb teljesitmeny -
Dns5000 #16793 tok egyszeru a 235 a gumi szelessege a 45 meg a magassaga %ban a szelessegehez kepest. a 9 a felni szelessege a 19 az atmeroje, tehat a 9 es felnire kb a 235 kuruliek mennek fel persze a 19es atmeronek meg kell egyeznie a felninel meg a guminal is. A 13 felnire a 265-295os felni meg fel a 10,5 11 es feniler meg 255 koruli a jo.
De en nagyon nem vettem eszre hogy a szelesebb gumi jobban tapadna ti igen? -
Dns5000 #16792 hat ha meg par dolgot lehet annyira optimalizalni mint a hangokat akkor lehet ebbol meg akar jatszhato game is -
Dns5000 #16791 hu hat ezt tenyleg villam votl, a megszerzett uj informaciok szama erosen konvergal a 0hoz :P -
Az nem hiba, az teny:(
De azzal nem sokat tudnak kezdeni. Max 5-10% javulas... -
Dns5000 #16789 hehe, ha meg nem vettek eszre a hibakat reg rossz:)
na azert ide irok 1et :P
KURVARA SZAGGAT !!! -
Amúgy Metallica Király! ;) -
azt ki lehet tapasztalni. Én is göcsöltem vele, de ott a load car opció. menj be és vegyeél sokmindent.
Én úgy cisnáltam, hogy nélztem egy jó gukmit, majd hozzá felnit...
Annyira nem ördöngősség... -
:))))) -
Esetleg valahogy jelölhetnék, hogy egy felnire mekkor gumi jó. -
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\' -
Megérkezett a VillámInterjú 2. része...

KlaTty! -
Mivel úgyis látogatom sűrűn a fórumot, így a hibákat írhatjátok ide.
Innen meg kiválogatom majd amiket még nem küldtem el és e-mailekben továbbítom Kozák Tamásnak. -
Hahó, van még itt valaki? -
Na, de most komolyan mennyiért irná meg nekem valaki a gamét? -
Sajnos én is csak találgatással tudom kisakkozni :D
A felni mérete AxB, ahol az A a szélessége a felninek, a B pedig a felni átmérője. Ebből lehet következtetni, pl. 9x19-es felnire 235/45 19-es gumi megy fel, a 13x18-as felnire pedig a 265/45 18-as gumi.