46061
.
-
tegnap beadott 1 MC GTB "limited editiont" nem is figyeltem eddig,vannak benne ilyen kis extrás gépek? -
nekem még az is bug,hogy a parts festésel,öszevisza festi le az autot,(ha ezt még nem irtavolna senki)+sicsubicsu:)hátso sárvédöje eláll a kasznitol pár centire néha -
No prob, így legalább tudom hogy nem csak én gondolom így :)
oneal1: nem csak nálad fordul elő :) -
+még egy bug!!:)
einvagen autó oldalán nálam kilóg a faszi könyöke az ajtón:) -
Sorry! Nem olvastam vissza "rendesen". -
Ezt mondtam én is :) -
Szep mennyisegu bug;) Es szinte csak "jatekmenettel" kapcsolatosak, vagyis grafikai megjelenites, es a hangkeltes problemai nincsenek is (vagy csak keveset) emlitve.
De az igaszsag az, ha mar csak ezeket javitani akarjak, vagy beleepiteni, az mar tobb honap, plusz egy normalis teszteles (foleg, hogy "csak" egy Patch lesz!). De ennyi erovel, plusz nehany uj faeture, Street Legal 3 ;DDD -
A sérülést direkt csökkentették le az első részhez képest.
A repair all-t meg addig nyomogasd amig azt nem írja hogy "the car is in perfect condition". Ez is egy BUG! -
Ogre #16860 Még azt hozzátenném a bugokhoz
-Mc kocsinál automatic sebváltóval 4.be kapcsolás után visszarakja 3.ba és újra felvált 4.be
-Az ég textura elmosodik néha
-A kuka és más tereptárgyak beleragadnak az ütközés után a motortérbe
-Nem elég realisztikusak az ütközések(értem itt a sérülés mértékét, túl kicsik)
egy másik azt, töletek kérdezném...ha megjavittom az egész kocsit, és megnézem pl a motort az nem javitja meg sokszor..volt olyan hogy javítás után ismét lehet javítani pár dolcsiért... -
Sztm nem kotelezo gondolom a legrovidebb utvonalat jeloli ki segitsegkeppen bar nappal nem nagyon versenyeztem meg -
agam = gama -
Ez a agam akkor lenne csak jatszhato ha 0 darabot adnanak el a 3. reszbol akkor rajonnenek a kiadonal hogy vmi nemjo es szepen leallitanak projectet de akkor nem lenne gama igaz bughalmaz se ... ize lehet ez igy nem lesz jo de mas megoldast nem latok ... ja de! tanuljanak meg programozni a fiuk :))) -
ShaiHulud #16856 es az hogy nem a kijelolt versenyutvonalon halad az ellenfel ?? az bug vagy csak etikatlanok az AI k:D -
Igen erre mar utaltam de legalabb legyen mibol szemezgetniuk ha amr pofatlanul direkt bennehagynak sokat:( -
Az, hogy korábban indul az ellenfél, nekem is megesett, viszont nem este, hanem nappal. De gőzőm sincs, mi miatt volt ez, nem emlékszem semmijen specális körülményre... -
azt észrevettétek hogy féktárcsák egyátalán nem kellenek rá? Kipróbáltam és féktárcsa nélkül is van fék, kb.ugyanolyan mint fékekkel nem néztem csak csodálkoztam :). Amúgy ha a fele hibát, amit itt kiírtatok, javítanák/beletennék az már felérne SL3-al :) szóval pár új alkatrészen és talán pár alapvető bug kijavításán kívül másra ne számítsatok(szvsz). -
Hmm...
Nem tudom mennyire bug, de észrevételeim szerint nincs semmi kihatással a generátor hiányának. Most nyomtam végig egy északai verseny generátor és akumulátor nélkül, és semmi gondja nem volt... -
az a gond hogy sztm az ilyeneket tuti nem javitjak mert ahhoz szvsz nagyon bele kellene turkalni es ahogy az eddigi hozzallasukat latom ez biztos nem fog bekovetkezni az elso pecs nel :) -
ShaiHulud #16848 erdekesen elpattan/megpattan a jardakuszobon az auto ha szeles kerek van fent. meg kis sebessegnel is. -
- Szerintem jó lenne, ha a vezetőoldali ülés, és kormány nélkül nem lehetne vezetni az autót :) -
ha megin osszegyult ennyi ( mert tuti fog:( ) akkor kibovitjuk csak nehogy akkora legyen hogy ne tudja matrix levelben elkuldeni :DD -
Továbbiak:
-A játék grafikai motorjára ráférne egy kis optimalizáció (túl alacsony az FPS)
-Az autók információs lapjánál a motorral kapcsolatas adatok lekérdezésénél nem törli az elöző oldal adatait a képernyőről, hanem azokra rakja rá.
-Komplett futómű nélkül is megy az autó
-Ehez tartozik, hogy fékek nélkül is van fékhatás
-Akkor is van kézifék, ha a hátsó fékeket leszedjük
-Akumulátor nélkül is elindul az autó
-A kocsi végsebességére nincs kihatással a karosszéria állapota, teljesen lecsupaszított kasznival is lehet 380-al száguldozni
-Az ROC-nál ha az egérkurzorral rámegyünk az elindulást jelre, és Enter-t nyomunk, bejutunk az ROC-ra függetlenül attól, teljesítettük-e a feltételeket. -
ShaiHulud #16844 duhennel is atlog a motorhazteton a motor fedo bizbasznak a sapka bizbasza:D -
igy szebb :) -
Garázs:
- Pattog az auto, ha leveszem a gumit (kellene emelo vagy vmi ami rogziti a kasznit!) (orvossag :ki kell lepni menube es ujra vissza)
- Ha kiprobalom az autot es utana visszalepek szereles modba akkor nem mukodik a kamera (orvossag :ki kell lepni menube es ujra vissza)
- Éjszaka ha kimegyek utcara azatn visszajovok égnek a lámpák.
Finomhangolas :
- Gumik nyomasat hiaba valtoztatom visszall maximumra miutan leokezom.
- NOS-t nem lehet állítani.
- Nem lehet az osszes sebvaltot allitani csak a jobbakat (ez bug?) ha vki turelmes gyujtse mar ki melyiket lehet sztm az a kevesebb :)
- Miért nincs tankolas, olajcsere stb? PLS!:)))
Bolt:
- Hianyoznak alkatreszek az ok mondtak hogy potoljak DE >
(Ezek mind alap dolgok szvsz)
Lesz gyertya?
Lesz hűtő?
Lesznek szűrők?
Autok:
- Gyárilag nincsen hűtő az autóban
- Baiern turbo biturbo (gondolom ez benne lesz kimaradt alkatresz listaban csak nehogy elfelejtsek azert irom:))
- Az MC-re (és/vagy a Superduty-ra) nem lehet rárakni a superchargert
- Az MC-knél és a SuperDuty-nál a légszűrő "áttöri" a motorháztetőt
- Ha egy autóba a nem alap ülés van, akkor az a legtöbb esetben túlnyúlik kicsit a kasznin.
- Hianyoznak kiegeszito csovek stb turbohoz es szinte mindenhol rosszul illeszkedik kipufogo >> ezt nem hiszem hogy ki kell gyujteni(ha vki turelmes megteheti) meg kell nezni szinte mindenhol rossz vagy hianyzik "onnan" vmi"
- Ha jól emléxem az Emerbe !egyszerre! belemegy két motor egy a sajatja es egy einvagen is!
- Kerekek rugok stb. minden nelkul mennek az autok (no comment:))
Város:
- Fekhatas nagyon gyenge ABS nelkul is.
- Nincs kereke ellenfelnek! ezt el ne felejtsek, ha mar elinditani nem akarjak a muvuket :))))
- Rohadtul szaggat ugy cakk pakk. Latotav levetelevel drasztikusan javul a helyzet.
- A városban a kisbuszok hátsó ajtajának nincs textúrája, csak a tükröződés van ott.
- Nappali verseny után 2 ellenfél autó marad, az egyik a verseny, a másik az "utcai" model.
- Az MC-nek nem látható a motorja normál (utcai) nézetben
- Sofor billegest Options-ben lehessen allitani, vagy kitenni ini-be, parameterrel. Nem ki-be kapcs, hanem allitas!!
- Tukrozodes ki-be kapcsolhatosag (szelvedon, auton, egyebb jarmuvon, objektumokon kuoon-kulon).
- Allohelyzetben is forog a kerek.(nem, nem a kiporgesre utalok:))
- Beragad a duda, nem vilagit a reflektor (neha)
System:
- A mentési rendszer igen bugos. Sokszor (különösen a játékból való kilépéskor) mintha félbehagyná a mentést (csak néhány autó, és a main file van meg, a name és a kocsik többségét nem menti el).
- Minden lehetseges dolgot felparameterezni, es kitenni ini-be!!! -
Franko, thx!
Igy nehany nap azatt azert osszejon nehanyertelmes dolog. Azert az FPS novelest bele kellene irni, mert lehet, hogy nekik igy jo, nehogy kimaradjon;)))) -
Bugs összegezve eddig:
-A városban a kisbuszok hátsó ajtajának nincs textúrája, csak a tükröződés van ott.
-Nappali verseny után 2 ellenfél autó marad, az egyik a verseny, a másik az "utcai" model.
-Az MC-nek nem látható a motorja normál (utcai) nézetben
-Az MC-re (és/vagy a Superduty-ra) nem lehet rárakni a superchargert
-Az MC-knél és a SuperDuty-nál a légszűrő "áttöri" a motorháztetőt
-Ha egy autóba a nem alap ülés van, akkor az a legtöbb esetben túlnyúlik kicsit a kasznin.
-A Baiern-re nem lehet turbot rakni
-Ki kellene venni a sérülést a garázsban, igen idegesítő, amikor egy egyszerű kerékcsere után már lehet javítani a kocsit! (vagy akkor adjatok kocsiemelőt :))
-A mentési rendszer igen bugos. Sokszor (különösen a játékból való kilépéskor) mintha félbehagyná a mentést (csak néhány autó, és a main file van meg, a name és a kocsik többségét nem menti el).
-Nincs kereke ellenfelnek! ezt el ne felejtsek, ha mar elinditani nem akarjak a muvuket :))))
-A garazsban hiaba allitom a kerekek legnyomasat visszaall eredetire nem valtozik.
-NOS nemhogy gyenge hanem egyaltalan 0 azaz zero, semmit nem gyorsit ...
-NINCS LEGSZURO!! EGY KIVETELLEL, DE AZ SE KOTELEZO NEKI
-turborol nem is beszelve szinte osszes hozza tartozo alaktresz hianyzik, ha egyaltalan be lehet szerelni.
-nincsenek gyertyak
-Gyárilag nincsen hűtő az autóban
-Fekhatas nagyon gyenge ABS nelkul is.
- Sofor billegest Options-ben lehessen allitani, vagy kitenni ini-be, parameterrel. Nem ki-be kapcs, hanem allitas!!
- Tukrozodes ki-be kapcsolhatosag (szelvedon, auton, egyebb jarmuvon, objektumokon kuoon-kulon).
- Minden lehetseges dolgot felparameterezni, es kitenni ini-be!!! :DD
- Allohelyzetben is forog a kerek.
- Beragad a duda, nem vilagit a reflektor (neha).
-
Nem;))) Arra, amikor uresben van az auto, all egyhelyben es forog a kerek;) -
"Allohelyzetben is forog a kerek." ezt hivjak kiporgesnek ( jo tudom nem erre celoztal :)))) )
-
Upsz, ez eleg feltuno lett;))) Sorry... -
BUGS ;-)
- Minden lehetseges dolgot felparameterezni, es kitenni ini-be!!! :DD
- Allohelyzetben is forog a kerek.
- Beragad a duda, nem vilagit a reflektor (neha).
Van meg boven, csak nem jut eszembe;))))
-
mert a kerek maga meg se mozdul csak csuszik ... ezt az nfs undergrundalban meg meg is ertem majd mert ott vazelinos az aszfalt na de itt :))) -
ABS -
Ezt most komolyan mondod? Bazeg meg egy elrohadt Trabant fekei is jobban fognak! Akarmekkora feket raksz ra ez akkor is nevetseges hogy igy alljon meg! Es nem az ASB a hibas mert az ki van kapcsolva s ugyanez gyorsits fel 5km/h es utana satuzz es lass csodat : jegesre csiszoltak utat effekt eletbe lep azonnal:)) -
Dns5000 #16832 Az mar nagyobb problema hogy neha az auto magatol beleesik a szereloarokba. -
Dns5000 #16831 ha felrakod a legnagyobb feket mar nem olyan veszes -
jajmar :))) -
Matrix : meg egy fontos :
-fékek olyanok mintha egy 30 vagonnal megpakolt mozdony allan meg ... ez foleg akkor mokas amikor 3-4km/h val megyek es 2-3 m a fektav :)) egyebkent nem veletlenul rakja ejszakai verseny utan uresbe fekezesnel.. ugy megall fele annyi uton :))) -
Dns5000 #16828 ezek leghuteses autok :) vagyis menetszel hutesesek :P -
Matrix : nehogy elvesszen a sok komment kozott
- Gyárilag nincsen hűtő az autóban !!!!!!!!! ez amit legeloszor rakjanak mar bele ha sok minden alap dolog hianyzik is ez azert nagyon kellene mert ezen rohogtem amr elso resznel is milyen dolog mar! csak egy szar kis teglalap vagy vmi csak legyen ott huto neven :)))