46061
.
-
Gondolom csodás érzés lehet, mikor fikázzák a város kinézetét. Ez a játékfejlesztők sorsa :). Majd meglátjuk, hogy fogják az AI-mat szidni :). -
Pl a a garázsokat én modelleztem és vtb textúrázta mindkét részben. A SL-ban egyébként a boltokat is, meg még rengeteg épületet, egyébeket. -
Gio #17129 Nem jatszottam az elso resszel, de ugy hallottam, hogy at lehet menni masik varosba vagymi, es ott vannak uj autok?! es a 2. reszbe? Jelenleg elso vagyok piros klubba, de ennyi, vagy ennyi? ne is varjak tobbet?:} -
ha ilyen minöségben dolgozol be mint ahogy a képet razloltad akkor régen rossz nekünk:))))))))))))) -
Hát nem egyértelmű, hogy profi grafikus :)? Nézd csak meg a logo-ját, nagyon sokáig készült, rengeteg tervet elvetve finomodva, végül eljutott erre a tökéletes szintre, ahol már nincs mit javítani rajta :).
Tényleg, bfg! Tudhatjuk, milyen modelleken van a kezed nyoma? -
Bedolgozok. -
modeller -
Pl én :) -
az tény hogy a játékban sok lett a bug...
mindenki azokat nézegette kereste még én is..
de megbocsátható suzerintem minden mer igy is élvezettel játszom ezzel a játékkal..
a terep 2 még mindig megvan:))) -
Fordulatszám szabályzó. -
Ez a majdnem 4 év szerintem erős túlzás :) -
nekem szépen fut mióta belekerült a gépbe egy normális hangkártya...(p4 2,4ghz, 256rdram, radeon8500) -
Ja, az SL-t meg 1,5 eve irjat osszesen, es ezalatt "alatettek" 2 jatekot is;)))))) Ha igy folytatjak, es minden "verziohoz" jatekot is irnak, akkor meg 1,5-2 ev, es tuti lesz;))) -
2Ghzxp-512-r95p128-w2k-val kozepes latotav, kevesbe reszeletes objektumokkal, megis neha szaggat, valamint az orrom elott pakolja ki a cuccokat. -
miert nem lehet 1xre hasznalni a joyt es billenyuzetet? pl a padlogazt kulon billre szoktam tenni, mert olyan a joy kialakitasa hogy csak egyenesen birja a padlot...igy viszont ha fekezek egyet mar nem is nyomja a gazt az elozo sl-ben valahogy tok mas volt az iranyitas, meg kanyordni is alig tudok ezzel :(
masreszt az iranyitas erzekenyseg beallitas csak a fomenubol erheto el. jatek kozben miert nem? Igy allandoan ki kell lepni. -
ent #17100 Persze a legjobb a gyorsulálsi verseny!
1 db Polski Fiat lenyomott mindenkit
-
ent #17099 Minden tuning szeretően ktudom ajánlani!
http://www.carstyling.hu
Néhány dekormintát azért le lehet lesni a nissan skyline-szekcióról.
-
hol lehet bekapcsolni?
egyébként még egy dolog eszembe jutott. annak idején lehetett olyan egyszerű dolgot csinálni az sr-ben, hogy tankolni. na most itt se benzinkutat se benzintankot nem találtam eddig. pedig a benzintank feltöltöttsége és a benzin mennyisége, sőt a tank elhelyezkedése a kasznin belül is befolyásolja a menettulajdonságokat -
Sima ügy, kár hogy kicsit zűrös lenne a behozatala, lévén 1996-nál "kicsit" régebbi kiadású :)
(mondjuk ezt meg lehet kerülni szvsz, "csak" veterán autóként kell behozni...) -
Ha már a vörösöknél is első vagy, akkor mehecc már az ROC-ra (a garázsban a "tesztpálya" gomb melleti), lent Matrix már bemutatta, hogy tudsz bemenni.
Ha az ROC is megvan, akkor már megnyertél mindent amit lehet. -
Utana neztem:))) Az "utcai" modellek (Ford Mustang '67) 150-16000$ kozott vannak;)) -
Ha mar megtudnek venni egy ilyet felujitva, jo allapotban (kb. 100E $), akkor valszeg mar reg nem erdekelne a benzin ara;)) -
Gio #17086 csa
Arra mar rajottem, hogy kell egyik klubbol masikba "atmenni", de ha pirosnal elso vagyok? utana? ennyi? vagymi?
Masik, ejszakai versenynel olyan autok vannak, amiket nem lehet megvenni, legalabbis en nem talalkoztam veluk... szal hogyan tovabb? -
rotfl -
Szépis meg frankó is elfogadnám ,de csak ha MOL kutat mellékelnek hozzájuk:)
-
Es ilyene volt a szomszed kolyoknek (meg a szine is stimmel). Vagy 5 evig allt a haz elott, de nem tudta megcsinaltatni.:(( Aztan vett valami Plymuth (?) Laser-t...
-
Boss -
Itt van nehany GT 500: GT 500
Itt meg nehany Boss: href="http://www.classicponycars.com/special.html" target="_blank">Boss -
Shelby Mustang GT 500, ha jól emlékszem :) -
Szép, de miért is e kép? :D -
Én inkább maradok a shelby eleanornál. Sztem az jobban néz ki mint a boss. Esetleg vki aki nem tudja melyik az? -
-
Nem az SL az első ilyen game, már jópár régebbinél használják ezt az ellenőrzésfajtát. Gondolod, hogy ha már úgyis megvették az MP3 szabványhasználati jogot, akkor fölöslegesen töltenék a CD-t még tömörítetlen audio formátummal? -
Tehat akkor ez azt jelenti hogy neked is ilyen a CD. Szoljon mar valaki akinek tuti original van. Vagy enyire fekete ez a game piac :) -
Mobiltelefonra mikor jön ki az SL Redline? :) -
Gondolom ez a legegyszerűbb bent van-e a CD ellenőrzés, megnézi az audiofileokat, ha a mennyiség és idők egyeznek, akkor OK. -
Sziasztok!
Gyerek ki tudna a kovetkezohoz hozzaszolni:
Nagyon sok roszat/negativumot hallotam a SL:RR-rol, de mar az agyamra megy a sok hulye NFS meg MIDTOWN mittomenmicsoda stilus. Egyszoval a LFS-n kivul lehetetlen egy normalis uj REALFIZIKAS!!!!!! jatekot szerezni, azert mondom letoltom a SLRR BIN-t felegetem es legalabb kiprobalom, hogy milyen fizikat alkotot a Mate ur az Invictusbol. A jatek olyan amilyen, azt most hadjuk, de nemertem miert uressek azok az audio filek a CDn ha image.bin-bol felegetem. Van ott 10 audio file, de mind ures es suket. A CD playerba se solnak, csak szamol de nincs hang. Ha viszagrabolom oket WAVba es kinyitom WAV Editorba (Cool Edit) akkor is latom hogy csak ures WAVok. Ez igy van az original CDn is??? Ami zeneket illeti a jatekba, ott szolnak valamik (MP3 vagy mittomenmicsodak)...
THX -
El lehet utni a gyalogosokat;) Pontosabban, be lehet kapcsolni az utkozesuket. Bar repulni, szetfroccskolni nem fognak, de "felfogjak" ugy az autot, mint egy oszlop;)) -
Hungaroringen egy golf elején volt 1 cm szintig ültetett aero lökhárító, az első kanyar balesetei után már kissé recézettebb lett. Úgyis ronda volt :). -
Nahja de ha megnézel monnyuk egy normálisabb nem magyar tuning kocsit akkor láthatod hogy kb a kisujjad is alig fér a beton és a kocsi közé,úgy le van ültetve,azzal meg azért nehéz járdára állni,meg nem beleakadni kisebb bukkanókba:)