46061
.
  • M@TriX
    kivégezve. ;)
    este elég jó az FPS 20 körül (nekem az már jó. ;))
  • tom..
    kössz! van változás! csak kár hogy versenyt nem tudok nyerni, mert egyszerüen mindig akkor akad meg a game amikor kanyarodok vagy valami azt kész! te hol tartasz a játékban?
  • M@TriX
    azt én még nem néztem. Én időközönként biztonsági mentésként lezippeltem a save könyvtárat. ;)
  • M@TriX
    Én? Dehogynem. ;)
    Nekem ezek váltak be:
    1. felni: Star II 10,5x19
    gumi: 255/45 R19 Sport
    2. felni: Baiern DTM 13.0x19
    gumi: 295/20 R19 Racing
  • tom..
    a gumikra nem tudnál adni tippet?
  • M@TriX
    gonodlom most kezded, azaz csak a zöld kocsikhoz menj oda. Ugyanis néha azt mondják, hogy: Húzd innen a beled! És te erre mondod, hogy Fine. ;)
  • AirborneRanger
    Van egykét "keménycsávó" akinek te túl piskóta vagy, asszongyák lépj le. Néhányan versenyeznek veled. Próbálgass. A gumikra én nem tudok mit mondani. Én is kezdő vagyok, de már valamikor volt róla szó. Szerintem olvass vissza.
  • tom..
    na végre lejött a game! 1 nap alatt!
    hogy lehet versenyezni nappal? odamegyek ledudálom az elsőre kattintok és erre kiirja "Fine" rá kattintok és semmi nem történik!
    illetve megyerázza el valaki a gumikat! hogy melyik felnire milyen gume mehet!
  • king13
    egyik feljárónál "beeste az út alá"...elég durva volt :DD
  • Ruffi
    És amikor az egyik bejáratán mész az autopályának felüljárorol hajtanál rá a pályára de aztán kicsit megsüpped:D
  • BaziJoe
    Sziasztok megtudja valaki mondani,hogy a 2. részhez lessz patch és ha igen akkor mit fog javítani? Mert szerintem jo a game csak sok benne a BUG meg igen lassucska szegény...
  • I-NoVa
    Csak frissen aszfaltoztak, még kicsit süpped :).
  • Alexease
    - Szerintem regisztrald magad - 1 perc - rogton konnyebb lesz az eleted;)
    - Amugy az jo kis bug;))))) Amikor meglattam, nem tudtam eldonteni, hogy sirjak vagy rohogjek...
  • tom..
    kössz!
  • rvp
    ez mióta bug???
    egy út ami elmegy a hidak alatt, majd feljön
  • AirborneRanger
    ja
  • [HUN]FaTaL
    sector.warez.hu
  • MikX
    Ha nem akarod a közösbe, akkor lécci dobj egy mailt a [email protected] ra köszi!
  • MikX
    Valaki Please Mondja meg hogy most honnan lehet leszedni a Redline-t!!!????
  • tom..
    lernád annak a cimét?
  • tom..
    Már megoldotta haverom a dolgot, ugyanis ő szedte le tegnap én majd hétfőn kapom meg!
    Hát az oldalamat nemhiszem hogy reklámozni fogom, ugyanis nincs!
  • AirborneRanger
    Énis ingyenesről szettem le (iso) és semmi bajy nem volt. Asszem a sectorrol szettem.
  • malter
    az a furcsa hogy a fizetös portálrol leszedett gamékkal semmi baj az ingyenesek,meg furcsa mod feszt szarakodnak;)))))
  • malter
    tegnap leszedtem 1 rip-elt játékot,kitömöritettem,csinált belölle 1 tömöritett Hard nevü mappát,ha megnyitom a tömöritövel látom a bin meg cue fájlokat,de ha kicsomagolom,teljesen más formátumban csomagolja ki és nem egyesiti,ezt miért csinálja?
  • M@TriX
    nekem onnan van é snem írja ki ahibát. A hiba az ön készülékében van. :)

tom.. : dehogynem mondhatsz itt beszerző helyeket. :) Persze ha reklámozod a saját oldalad, akkor szétrugjuk a segged. ;)

AirborneRanger: ha tudnád mi volt ez az oldal amíg idejutott nem mondanál ilyen okosságot. :)
  • tom..
    "distribution version missing"

ezt irja ki a Street legal racing Redline, Rip verzió a warezcenterről ven leszedve az elinditásakor!
    ez mit jelent? van rá megoldás?
  • tom..
    ok
    boccs
  • tom..
    akkor el tudnád küldeni a cimét az e-mail cimemre?
    [email protected]
  • AirborneRanger
    Én az illegális termékek terjesztéséről beszéltem. Azé nem kell mingyá leharapni a fejem. Csak megjegyeztem.
  • tom..
    akkor átfogalmazom: "leirnád a cimét?" igy megfelel?
  • AirborneRanger
    (Nem a fórum témájához illő dolog. Esetleg a moderátor megharagudhat érte.)
  • bfg900
    Nem mondhatnám, hogy annyira idegesít. Főleg mivel a város kinézetét nem igazán csak az épületek minősége határozza meg. Leginkább az, hogy mennyi idő van a kidolgozásra. A program generálja oda a cuccokat, vagy szépen kézzel van-e odatéve minden. Meg tulajdonképpen én a modelleket csináltam, meg ráigazítottam a textúrát :)
  • tom..
    mi?
  • AirborneRanger
    Fúúúúúú! Ez nagyon OFFTOPIC!!!!:P
  • tom..
    És megosztanád velem a letöltési cimet?
  • N02
    Tom tudok egy cimet ahonnan ingyen letolteheted az SL2 ot iso ban .
  • N02
    Szerintetek kb mikor fog kijonni az elso patch az Sl2 höz ?
  • tom..
    A redline-ra gondoltam! azért a rip-et szedem mert csak kipróbálom! majd ha elkezdődik a suli akkor megszerzem az iso-at! amig nincs patch addig a rip is jó nem?
  • M@TriX
    Az SL, vagy az SLRR? Mert az SL1-é igen, az SLRR-é viszont igen. ;)
    Amúgy ha tudod, akkor az ISOt szedd le, mert akkor nem kell pöcsölni a pötsöléseknél, de ha elég profinak érzed magad, akkor lekaphatod a RiP-et is.
  • tom..
    Üdv mindenkinek! lehet már kérdezték nemtom de ami a warezcenteren fönn van a játék rippelt verziója az jól müxik? valaki próbálta már?

Válaszokat előre köszönöm! Sürgös!