46061
.
-
kivégezve. ;)
este elég jó az FPS 20 körül (nekem az már jó. ;)) -
kössz! van változás! csak kár hogy versenyt nem tudok nyerni, mert egyszerüen mindig akkor akad meg a game amikor kanyarodok vagy valami azt kész! te hol tartasz a játékban? -
azt én még nem néztem. Én időközönként biztonsági mentésként lezippeltem a save könyvtárat. ;) -
Én? Dehogynem. ;)
Nekem ezek váltak be:
1. felni: Star II 10,5x19
gumi: 255/45 R19 Sport
2. felni: Baiern DTM 13.0x19
gumi: 295/20 R19 Racing -
a gumikra nem tudnál adni tippet? -
gonodlom most kezded, azaz csak a zöld kocsikhoz menj oda. Ugyanis néha azt mondják, hogy: Húzd innen a beled! És te erre mondod, hogy Fine. ;) -
Van egykét "keménycsávó" akinek te túl piskóta vagy, asszongyák lépj le. Néhányan versenyeznek veled. Próbálgass. A gumikra én nem tudok mit mondani. Én is kezdő vagyok, de már valamikor volt róla szó. Szerintem olvass vissza. -
na végre lejött a game! 1 nap alatt!
hogy lehet versenyezni nappal? odamegyek ledudálom az elsőre kattintok és erre kiirja "Fine" rá kattintok és semmi nem történik!
illetve megyerázza el valaki a gumikat! hogy melyik felnire milyen gume mehet! -
egyik feljárónál "beeste az út alá"...elég durva volt :DD -
És amikor az egyik bejáratán mész az autopályának felüljárorol hajtanál rá a pályára de aztán kicsit megsüpped:D -
Sziasztok megtudja valaki mondani,hogy a 2. részhez lessz patch és ha igen akkor mit fog javítani? Mert szerintem jo a game csak sok benne a BUG meg igen lassucska szegény... -
Csak frissen aszfaltoztak, még kicsit süpped :). -
- Szerintem regisztrald magad - 1 perc - rogton konnyebb lesz az eleted;)
- Amugy az jo kis bug;))))) Amikor meglattam, nem tudtam eldonteni, hogy sirjak vagy rohogjek... -
kössz! -
rvp #17162 ez mióta bug???
egy út ami elmegy a hidak alatt, majd feljön -
ja
-
sector.warez.hu -
Ha nem akarod a közösbe, akkor lécci dobj egy mailt a [email protected] ra köszi! -
Valaki Please Mondja meg hogy most honnan lehet leszedni a Redline-t!!!???? -
lernád annak a cimét? -
Már megoldotta haverom a dolgot, ugyanis ő szedte le tegnap én majd hétfőn kapom meg!
Hát az oldalamat nemhiszem hogy reklámozni fogom, ugyanis nincs! -
Énis ingyenesről szettem le (iso) és semmi bajy nem volt. Asszem a sectorrol szettem. -
az a furcsa hogy a fizetös portálrol leszedett gamékkal semmi baj az ingyenesek,meg furcsa mod feszt szarakodnak;))))) -
tegnap leszedtem 1 rip-elt játékot,kitömöritettem,csinált belölle 1 tömöritett Hard nevü mappát,ha megnyitom a tömöritövel látom a bin meg cue fájlokat,de ha kicsomagolom,teljesen más formátumban csomagolja ki és nem egyesiti,ezt miért csinálja? -
nekem onnan van é snem írja ki ahibát. A hiba az ön készülékében van. :)
tom.. : dehogynem mondhatsz itt beszerző helyeket. :) Persze ha reklámozod a saját oldalad, akkor szétrugjuk a segged. ;)
AirborneRanger: ha tudnád mi volt ez az oldal amíg idejutott nem mondanál ilyen okosságot. :)
-
"distribution version missing"
ezt irja ki a Street legal racing Redline, Rip verzió a warezcenterről ven leszedve az elinditásakor!
ez mit jelent? van rá megoldás?
-
ok
boccs
-
akkor el tudnád küldeni a cimét az e-mail cimemre?
[email protected] -
Én az illegális termékek terjesztéséről beszéltem. Azé nem kell mingyá leharapni a fejem. Csak megjegyeztem. -
akkor átfogalmazom: "leirnád a cimét?" igy megfelel? -
(Nem a fórum témájához illő dolog. Esetleg a moderátor megharagudhat érte.) -
Nem mondhatnám, hogy annyira idegesít. Főleg mivel a város kinézetét nem igazán csak az épületek minősége határozza meg. Leginkább az, hogy mennyi idő van a kidolgozásra. A program generálja oda a cuccokat, vagy szépen kézzel van-e odatéve minden. Meg tulajdonképpen én a modelleket csináltam, meg ráigazítottam a textúrát :) -
mi?
-
Fúúúúúú! Ez nagyon OFFTOPIC!!!!:P -
És megosztanád velem a letöltési cimet? -
Tom tudok egy cimet ahonnan ingyen letolteheted az SL2 ot iso ban . -
Szerintetek kb mikor fog kijonni az elso patch az Sl2 höz ? -
A redline-ra gondoltam! azért a rip-et szedem mert csak kipróbálom! majd ha elkezdődik a suli akkor megszerzem az iso-at! amig nincs patch addig a rip is jó nem? -
Az SL, vagy az SLRR? Mert az SL1-é igen, az SLRR-é viszont igen. ;)
Amúgy ha tudod, akkor az ISOt szedd le, mert akkor nem kell pöcsölni a pötsöléseknél, de ha elég profinak érzed magad, akkor lekaphatod a RiP-et is. -
Üdv mindenkinek! lehet már kérdezték nemtom de ami a warezcenteren fönn van a játék rippelt verziója az jól müxik? valaki próbálta már?
Válaszokat előre köszönöm! Sürgös!