46061
.
  • Alexease
    En is korbeerdeklodtem;)
    - Az A.S.K. jelenleg teljesen mas jatekon dolgozik...
    - Ha lesz is Insane 2, akkor csakis a Codies-en keresztul, mert naluk van minden jog. Az A.S.K. NEM fejleszt Insane2-ot!
  • M@TriX
    Alexease: válaszolt az A.S.K. Homework és persze cáfolta, hogy készítenének most autós játékot. Viszont kissé ködösítve elejtette, hogy tettek afelé lépéseket és foggnak autós játékot fejleszteni. De most mást fejlesztenek...
  • bfg900
    Hát nicsnennek infóim, de első körben azt mondanám, hogy ez is kamu :)
  • bfg900
    Nah, meginterjúvoltam egy érintettet és szerinte is kamu az 1nsane2 hír :)
  • M@TriX
    olvass lentebb

FPS man: a foltozót a win-hez mindenképpen szedd le... sztem.
  • king13
    kipróbálta már valaki a Neon StreetGlow Kit-et? ha igen, milyen?
  • M@TriX
    nem, ISDN, de nem vagyok 100% biztos benne, hogy a Voda-n nem jött...
  • Dns5000
    ja es vodan keresztul fertozodtel? mert az erdekes lenne.
  • Dns5000
    hmm es semmi lathato jele nincs a fertozodesnek?
    mert egy regebbi fajta ott serverhoc.exe fagyas es a drag and drop meszunese jelezte a dolgot.
  • St@n
    Csá! Engem is besz**atott az msblast, de a Norton Antivirus 2k3 adott egy linket, ahonnan le lehet szedni egy írtóprogit külön erre a kis mocsokra specializálva!
  • M@TriX
    teszteltem. Leírtottam vírusirtóval, de nem tettem fel a foltozót. A felcsatlakozás után 1 perc alatt újra működésbe lépett a vírus nem semmi. Ha mondjuk egy winyótörlő vagy hasonló brutalitású vírus lenne.. huhúúú...
    mostmár folt fennt a dumeter szép üres.. phü..
  • M@TriX
    nem szar ja. Én onnan vettem észre hogy adumeteren volt hálózatmozgás, de én nem csináltam semmit. Ezután szedtem le az F-Prot frissítését (MSDOS) és aztán olvastam itt cuccokat. ;)
  • Dns5000
    a cikkben le van irva a 135os proton levo rpc/dcom service overflow hibajat hasznalja ki. Igy siman nyit egy root shellt es azt csinal amit akar.
  • M@TriX
    de mintha az F-Prot kiszedte volna...
  • M@TriX
    ja én is bekaptam. ;)
    Érdekes, de hogyan kaphattuk el?
  • [NST]Cifu
    Nem, ISDN-em :)

A fagyáshoz anyit, hogy ha boot közben fagy, akkor erős a gyanú, hogy hardware gond van...
  • [NST]Cifu
    OFF

Bocs, szóval közben kiderült, hogy mégis egy netes baromság, egy kib@szott trojan a kedves, neve pedig "msblast". Bizonyos tűzfalakon úgy átmegy, hogy meg se látni, és már fertőzte a géped. A javaslat az, hogy mindenki nézze meg, hogy a 135-ös UDP/TCP port le legyen tiltva, mert állítólag azt használja a ez a csúnyaság. A másik javaslat, hogy keres rá az "msblast"-ra a gépeden - elméletileg a "System32" könyvtárban fog ücsörögni...

Cikk a HWSW.hu-n
    Cikk az SG.hu-n
  • Rosco
    gyorsnak kell lenni. :-) Ha az autód elég gyors akkor menj ki "nyílt terepre" (autópálya) és hagyd állva őket. (nekem bejött, ilyenkor viszont, amint eltűnik a police felirat, húzz vissza a garázsba. Ha meglátnak, megint Rád szállnak ugyanis)
    Ha lassú az autód, akkor készítsd a pénztárcádat. :-)
  • buek
    Amúgy kipróbáltátok már a neon fényeket?
    jó kis feelingje van..csak sajnos egy vonalból áll,de nekem azért tedszik.:)
  • buek
    ó ott a megmentőm a lefagyás patch-el.:))
  • Rosco
    T-Boy: a katapultálás kivédhető, vedd vissza a gázt és óvatosan hajts át a dombon. Nem fog lehagyni a mögötted lévő, mert a gép buta, nyomja a gázt mint az állat, de a katapult-effektus nála is működik, nézd csak meg a térképen majd. :-))
  • Rosco
    Erre azért figyelhettek volna.
    Az is bosszantó, hogy amikor csak szemléled az éjszakai versenyt, akkor olyan autók versenyeznek, amik nem megvásárolhatóak, vagy megnyerhetőek. :-(
  • [NST]Cifu
    OFF

Figyu mindenki, akinek a gépe folyamatosan újraindulgat egy hibaüzenettel a gépe (egyperces visszaszámlálással):

Ez az XP (azthiszem a magyar XP+SP1) valami gecisége, amire ki is jött a javító patch: letölteni innen, és telepíteni.

Ez a probléma NEM valami netes probléma, hanem az XP-ben valami bug...
  • Rosco
    Einvagány PerPro géppel lenyomtam az első klubbot egy az egyben. Ez persze önmagában még nem érdekes, de az igen, hogy közben az autó motorja 99%-os maradt, pedig 10000 RPM felett volt a vége!!! (Ráadásul egyik meccs végén megküldtem a kocsisort is. MC-GT-t beértem vele úgy, hogy 3 autóhossznyi előnye volt.) Találkozott már valaki hasonlóval??? Vagy az Einvagány képes maga mögé utasítani minden autócsodát? :-))
  • Sero
    Sziasztok, sajnos lemaradtam a nagy megjelenésről,mert szabin voltam, de nagyon elszomorít az, ahogy itt bele olvasok a sorokba,hogy megint egy félig kész játékot adnak ki. :( Kár pedig szerintem ennek a játéknak lenne jövője.De mindig így elbas**ák akkor soha nem lesz belőle semmi.
    Üdv Seró
  • [NST]Cifu
    Azért, mert a játék félkészen lett kiadva. Emiatt sok alkatrész kimaradt...
  • buek
    ha megnyerted az egyiket pld zöld.akkor a másik klubb utolsójával kell harcolni..ha már 3. vagy és megjelenik felül a 20. akkor harcolj vele és ha megnyered már a következő csapatba vagy.
  • buek
    Matrix:
    A redline-be nem tudod miért nem jelenik meg sok opció?pld pro tunning.stb..pedig már mindent megnyertem..És miért indul újra szerinted a gépem ha kilépek..bocs a 100milliárodszor hallot kérdésre,de eddig senki se válaszolt...:(
  • buek
    micsoda??ezt le kell szedni..:)
  • M@TriX
    Na hogy egy kicsit visszakanyarodjunk a játékhoz. ;)
    Megjelent a 3. verzió a kocsik alá szerelhető NEON-okról. Végre tényleg fényük van. ;)

Letöltés

• Alexease
    Naponta nyomnak itt a forumban fake kepeket, infokat, sok embernek vagy nagy az arca, vagy olyan sotet mint az ejszaka;)) Ezert erdemesebb neha jobban, korrektebbul alatamasztani a mondani valot.

A fake kepekrol anyit, hogy volt mar egy-ketto - ami raadasul nem is "csalasnak" lett beteve - es maig erdeklodnek, honnan lehetne letolteni;)) Pedig kilometerrol latszik, hogy fake;))
  • bfg900
    Jólvan, nemkell, köszi.
  • bfg900
    Elküdenéd nekem emilre?
    [email protected]
  • bfg900
    1. igazad van, tényleg kár, de van alapja :)
    2. vicc volt, erre utal a sok :) és ;) jel
  • Shark 007
    Matrix ;) Akkor észrevettük ;)
    Gyenge volt ;) Simán lenyomtuk. :)
    Kar hogy az emberek egyire nem biznak meg senkiben
  • M@TriX
    ;)
  • Alexease
    Lementettem az "A.S.K. Homework" feliratos kepet. Ha megjon a valasz toluk - es persze ha fake - akkor hitelrontas miatt rauszitjuk oket Kicsi Capara;'DDD
  • M@TriX
    ;) Akkor észrevettük ;)
    Gyenge volt ;) Simán lenyomtuk. :)
  • M@TriX
    Na hova tűnt az ASK topic?
    Csak nem fake volt? ;)
  • Alexease
    Az "ember" topicja megszuntettve;))) Ennyit errol;)