46061
.
  • Rosco
    éjszaka versenyezz, fogadj autóban és utána add el őket. ez a legtutibb. (de minek pénz? egy Einvagánnyal lenyomod mind a 3 klubbot :-))
  • Mr Tom
    Még valami lene? Hogy lehet pénzt szerezni? És mi az a Prestige? nekem az egyik mentésembe ezt írja ki 300/468? Segítsetek pls!
  • Mr Tom
    igazad van! Csak egy picit húz oedig asszem 2 dolog kell!: Maga a palack + valami 4 csatornás szarság, a manifoldra megy rá !
  • Mr Tom
    Ugye ez a Racing Redline téma?
  • Mr Tom
    Sziasztok! Sztem nagyon jó játék, de a pénz beosztása az igen szar! 25000-et kapsz és abból vedd meg a kocsit, tuningold, és vegyél a versenyhez gumikat mag kaszni alkatrészeket stb...
    Ha megveszek egy Einvagen GTK 110-et (eredetileg 185 LE) azt ugy megcsinálom, hogy 365 LE legyen, (igaz block cserével) A fékeket is ki kell cserélni, mert ritka szar a 245mm-es! Én 315-ös tárcsaféket használok a 4 keréken ! És ha megvan minden akkor jöhet a verseny, ami 100000 Dollár! Ha megnyered akkor meg kapsz egy szuperjárgányt! Tehát csak minuszba lesz a pénzed, ha megjomtad a ROC gombot! Ezért szar! De lehet hogy van valami, amit nem ismerek pénzügyileg, ha valaki valamit tudna, akkor írjon plz!

Csá
    MR TOM
  • MaD
    Üdv.

Egy 1xű kérdés a SLR1-ből: Ha megnyertem a West c. városrészt is, akkor azt mondja, hogy májer vagyok, de majd a versenypályán kapaszkodjak a hajamba! Ehhez képest több új városrész nem nyílik, pályát sehol sem találok, és mindenhol ugyanabba a csávóba futok bele. Akkor mi van, vége? Vagy hova kéne mennem?
    A másik pedig, hogy az első városrészt kivéve bármelyik boltba bemegyek, egyből a Windows desktopon találom magam...
  • Rosco
    Felbontás változtatásánál szétesik a kép. (megnyúlik minden tereptárgy, ami nem a földfelszín közelében van)Találkozott már ilyennek vki?
    (Arra már rájöttem, hogy kilép, options.cfg töröl, újraindít orvosolja.)
  • Rosco
    Törnek azok rendesen. Csak grafikailag fullon kell lennie mindennek (kivéve a shadows-t) Persze ez "kicsit" lassít a játékon:-))
  • [NST]Cifu
    Itt bizonyos alkatrészeket már egyáltalán nem lehet megjavítani, bizonyos alkatrészeket pedig nem lehet 100%-ra feljavítani, és a max. javítási lehetsőg egyre alacsonyabb lesz. Ez végülis logikus, kicsit hülyén nézne ki egy újrafutózott sportgumi :D
  • buek
    http://kep.tar.hu/buek/index.phtml?aid=27585692&pid=3012189

itt kijavítva 946-om van
  • buek
    http://kep.tar.hu/buek/index.phtml?aid=27585692&pid=3012188&beginnum=48

ha ezt a képet megnézed akkor látod,hogy nekem ennél az autónál mennyi van roc-után(törve!!!)
  • buek
    Ron16:
    nem múszály elérnia 750-et a roc-hoz elég ha enter-t nyomsz rá ha már elég ütősnek érzed magad..
    utána lesz időd 750-et végig nyomni bár nekem nem kellett mer 900 lett
  • Clava
    Hát jó annak akinek faszául megy nah mind1. Remélem az NFS UNDERGRUN jobb lesz már mint gépigénye.:)
  • tom..
    tényleg a gumit hogy lehet megjavitani? az egyben lehetett it nem?
  • tom..
    ok értem! bár amig nincs patch addig minek több nitro!
  • M@TriX
    bocsi, aztán írtam egy mésik szólást is. Úgy értettem a nemet, hogy még nincs...
    de persze hipp-hopp lehet...
  • tom..
    miért nem lehet? ahogy nézem a script nem sokat változott! szinte ugyan az!
  • M@TriX
    caras/racers/...
  • bfg900
    Gondolhatod, hogy ez nem bug, hogy kevésbé törnek az autók. Vagy akkor roppant nagy energiát fektethettek a bug fejlesztésére, nemgondolod? ;)
    Kiadó kérte szvsz, hogy ilyen legyen.
  • M@TriX
    "Ezt scripttel csinálták?"
    - igen
    "Az SLRR-ben is lehet?"
    - nem
  • Rosco
    az SL-ben láttam, hogy egy autóban több NOS palack figyelt. Ezt scripttel csinálták?
    Az SLRR-ben is lehet? (tudom, jelentősége nincs, mert NOS zero, de mégis... :-)Ha igen, hogyan?
  • asterx^^
    Ennyi vazelint egy kepen meg nem lattam...
  • M@TriX
    inkább az NFS U topicban nem?...
  • Rosco
    nekem megy klasszul a game, nagy sebességnél sincsen gondom vele. minimálisat szaggat, annyit el lehet viselni.
    (Athlon 1.4 TB, 512 DDR, Radeon 9200 Atlantis)

Az viszont érdekes, hogy ajtók és ülések nélkül versenyen ezerrel rázkódik az autó, viszont k*rvára gyorsul és nem használódik se a motor se a kaszni.(?)
  • hiba
    Nalam is csak egy lebego karosszeria marad belole.
  • tom..
    kipróbáltam ahogy mondtad hogy ugy lenne jó!
    nem rosz játszató volt! 20-25-el ment néhol 30 fölött! bár látszott ha átmentem másik városrészbe 200-al akkor nem gyözte tölteni a texturákat! akkor lement 20 alá!
    egyébként észlelte már valaki hogy ha ugy 2-3-al gurul a kocsi és ráfékezek akkor fölgyorsul 10-re és onnan kezd fékezni! valamint amikor elindul a verseny az ellenfél kocsi elindul le is gyorsul erre a gumilyait ott hagya, egyhelyben álnak! a kocsi meg szépen megy minthe nem törént volna semmi! bár utána már futomüve sincs, de az általában se szokott lenni!
  • king13
    http://www.tothegame.com/screenshot.asp?screens=10916
    véleményeket várok
  • tom..
    hát ja tényleg nincs forgalom meg járokelő! a látotávolság az 173m min árnyék és közepes textura 800*600*32 felbontásban!
  • king13
    Nálam szépen fut a grafika tök alapon van, medium 800x600 32bit, látótáv alap, nincs rajta a gyengébb hang...tehát alap az egész. nem mérem az fps-t mert tapasztalatom szerint a Fraps jócskán fogja a gépet játék közben. de 30fps mindig megvan mert még nem volt olyan hogy élvezhetetlen lett volna. ami több problémát okoz a "kevés" memória, mert időnként egy-egy nagyobb kanyarban megakad. bár szerintem egy p4 2,4ghz(nem celeron), 256rdram -os gépen produkálhatna többet, sokkal többet is.
  • hiba
    hat eleg gixer az engine foleg ha egy mclub2 utan latja meg az ember (ami szep is es gyors is) ):( a leg zavarobb amikor az orrom elott pakolja ki a semmibol az objektumokat, es kozbe meg le is akad, mindezt egy jo felso kozepkategorias geppel. a latotav lenyeges de ha nagy es igy latni is valamit, ugy docog hogy rossz ranezni :(
  • Alexease
    Sajnos nagyon szubjektiv, hogy jol megy;(
    Az hogy, minimum textura, nincs arnyek, gagyi a hang, nincs jarokelo, nincs zene az nem szamit, sot meg tukrozodes sem kellene. Amit nem lehet teljesen lehuzni, az a latotavolsag. Minimumon egyszeruen mar nagyon szarul nez ki, masreszt ami sokkal fontosabb, hogy hasznalhatatlan, mert nem latni semmit a varosbol, a kanyarokbol. A masik ami kell a jatekelmenyhez, egy minimum forgalom, mert az adja a masik lenyeget az utcai versenynek.
    De meg ezekkel eggyut is, nem szabadna a varosban 30-35 fps ala esnie, mert ez alatt hasznalhatatlan. Egyszeruen nem lehet biztonsagosan, elvezetesen, korrektul vezetni, versenyezni. Ezalatt csak a szerencsen mulik a dolog.

Ezekkel a beallitasokkal, igaz hogy alapban ~40 fps korul van, de a kritikus helyzetekben, azonnal leesik 10-15 fps-re. Vagyis hasznalhatatlan.

Bar lehet, hogy az ejszakai gyorsulas - tok egyenesen - jol hasznalhato, de az szamomra nulla jatekelmeny...
  • tom..
    érdekes nálam egész jól fu ahoz képest!
    XP 1800+,GFTI200 64MB,256MB
  • Clava
    Huh köszi megprobálom. remélem jobb lesz.
  • Clava
    Csá az tzermészetes hogy p3 1400Mhz-s 512ram és Gf3 ti 200 128mb-s kártyával ugy szaggat a radline mint a ház?
  • I-NoVa
    Ne offoljunk má! :)

Különben is, mikor lesz már slr patch? :)
  • M@TriX
    ha fennt van a pöcs, akkor már nem tud behatolni tudtommal. Fel a pöcs, vírusírtó végigfut és kész.
  • [NST]Cifu
    Van fent valamiféle tűzfalad? Ha nincs, akkor javaslom valahonna szedd le, és telepísd fel a ZoneAlarm nevű tűzfalat.
  • Dns5000
    135os prot letiltasa, meg ki kellene nyirni a mukodo virust is.
  • [NST]Cifu
    Nem, javító patch, mint javító patch (ez a magyar XP-hez kell, SP1 nem feltétel). De amúgy az SG.hu főoldalán fent ott figyel egy cikk erről, és ott megtalálható mindenféle windows-hoz a javítás linkje...
  • [NST]Cifu
    A Blaster, a Poza és a LovSan mutációi az MSBlast-nak. Elméletileg ugyan az a megoldás, mint az MSBlast-ra, vagyis javító paccs feltétele, és egy jobb tűzfal bekapcsolása...